وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
-
به سلامتی...به امید خبر های خوش دیگه..
-
سلام به آلایی های عزیز،
موضوع دانشگاه شریف و حیات آلاء به سرانجام رسید و
گویا آلاء امسال هم توفیق خدمت به مردم عزیزمون رو داره و به لطف خدا و عنایت خانم فاطمه زهرا(س) با قدرتی هر چه بیشتر و کیفیتی بهتر به زودی شروع خواهیم کرد.
برای سال آینده هم خدا بزرگهبا توجه به درخواست های زیادی که از دبیران محترم در سراسر کشور داشتیم، آلاء دروس اصلی مقاطع پایه یعنی #دهم و #یازدهم را یک هفته زود تر (هفته ی آخر شهریور) آغاز خواهد کرد.
فصل اول برنامه های سال آینده آلاء در ۳ کلیپ منتشر خواهد شد
️کلیپ اول برنامه #دهم آلاء
️کلیپ دوم برنامه #کنکور آلاء
️کلیپ سوم برنامه #یازدهم آلاء
همچین علاوه بر برنامه های کلی که اعلام خواهد شد، دو روال ۵ ساله گذشته آلاء رو هم همچنان داریم
1⃣ اواخر آبان ماه از برنامه های جدید که بعد از دریافت نظرات شما عزیزان به برنامه اضافه میشن رو نمایی می کنیم.
2⃣ طرح های مقطعی و مناسبتی که در طول سال اعلام و اجرا می شوند.
سال گذشته خبری رو اعلام کردیم که قرار اتفاق ویژه ای بیافته و هایپ آلایی ها برای امسال باشه، اون برنامه رو به جد پی گیریم و ان شاء الله بعد از به ثمر نشستن اعلام خواهیم کرد.
@alaa_sanatisharif
-
-
سلام
میشه ی مقدار توضیح بدید که داره چه اتفاقی میفته ؟
بعد از این که فواید الا رو گفتیم باید بگیم که نذارن استدیو الا رو خراب کنن؟؟
چرا میخوان خراب کنن اصلا ؟؟mohamadreza سلام میشه الان به من بگین دقیقا چخبره و چی شده
-
mohamadreza سلام میشه الان به من بگین دقیقا چخبره و چی شده
fatemeh feridooni خواهر مال قبلا بوده
-
fatemeh feridooni @Dr-agon @دانش-آموزان-آلاء
این موضوع برای حدود 3ونیم سال پیشه
اون موقع رئیس دانشگاه شریف فکر میکرد که آلا مفید نیست و قصد داشتن که مدرسه ی صنعتی شریفو به پارک و فضای سبز تبدیل کنن(اگه اشتباه نکنم)
ولی خب خداروشکر آلا موند و بازم میمونه
-
اون موقع رئیس دانشگاه شریف فکر میکرد که آلا مفید نیست و قصد داشتن که مدرسه ی صنعتی شریفو به پارک و فضای سبز تبدیل کنن(اگه اشتباه نکنم)
@amir-bernousi در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
امم تازه تگ کرده بودین فکر کردم جدیدا اینطوری شده
خداروشکر ک الا هست و می مونه^_^
خیلی ممنون بابت توضیحتون -
#آلاء_نجاتت_میدیم
سلام به خانواده بزرگ آلایی ها
پدر و مادرا، دانشجوها، کنکوری ها و دانش آموزان آلاء
خیلی وقتا پیام هایی از طریق ایمیل به دبیرستان، پیام های تلگرام، پست های انجمن آلاء و... از طرف آلایی های سراسر کشور به دستمون رسیده که از آلاء تشکر کردین و گفتین چه کاری می تونین برا آلاء انجام بدین
الان وقتش رسیده
از همه ی آلایی ها درخواست داریم اگه آلاء بهتون کمک کرده و تونستین باهاش به هدف هاتون برسین
ایمیلی با محتوای آنچه آلاء به شما داده و آلاء چقدر و چه تاثیری تو روند تحصیلی شما یا دانش آموز شما داشته رو به رئیس دانشگاه صنعتی شریف بفرستین و ازشون بخوایین که نزارن آلاء #تعطیل بشه و جلوی کسانی که می خوان آلاء رو تعطیل کنن رو بگیرن
جلوی #خراب کردن استدیوهای آلاء رو بگیرن..
حیات آلاء در دستان شماستایمیل رئیس دانشگاه
president@sharif.edu
fotuhi@sharif.edu#آلاء_رو_زنده_نگه_دارید
@alaa_sanatisharif
-
یه لحظه ترسیدم
چرا افکار رو با تازه سازی یه موضوع ترسناک قدیمی و حل شده متشنج میکنین -
@amir-bernousi اخیش قلبم یهو کلا وایساد
-
یه لحظه ترسیدم
چرا افکار رو با تازه سازی یه موضوع ترسناک قدیمی و حل شده متشنج میکنین@mohammad-gando این موضوع رو برای این بالا آوردم که اونایی که از آلا انتقاد میکنن بدونن آلا از چه چیزایی گذشته
-
zahra thd اینطوری که پست تا نشون میده یه سه چهار نفری سکته ناقص زدن من خودم داشتم میزدم بعد تاریخ و دیدم دیگه نزدم