فیزیک دوازدهم خیلی سبز
-
سلام بچه ها فیزیک دوازدهم خیلی سبز درسنامش چطوره و اینکه منبع پیشنهادیتون برا فیزیک چیه؟
تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
سلام
درسنامش درعین روون و ساده بودن کامله
نکات با شکل و مثال گفته شده که بهترتوی ذهن ثبت بشه وبرای هرتیپ سوالی که گفته شده مثال های خوب(بعضا تست کنکور) حل شده.
اگردرسنامه ای میخواین که ازحالت خودمونیه خیلی سبزدربیادمیکرونقره ای و آبی قلم چی میتونن خوب باشن.هردوسطح خوبی دارن. -
سلام
درسنامش درعین روون و ساده بودن کامله
نکات با شکل و مثال گفته شده که بهترتوی ذهن ثبت بشه وبرای هرتیپ سوالی که گفته شده مثال های خوب(بعضا تست کنکور) حل شده.
اگردرسنامه ای میخواین که ازحالت خودمونیه خیلی سبزدربیادمیکرونقره ای و آبی قلم چی میتونن خوب باشن.هردوسطح خوبی دارن.@ida-shateri ممنون از شما سیر تا پیاز چطوره؟
-
سلام بچه ها فیزیک دوازدهم خیلی سبز درسنامش چطوره و اینکه منبع پیشنهادیتون برا فیزیک چیه؟
تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیMohammad Dehghan
سلام
خیلی سبز و مهروماه کتابای خیلی خوبی ان -
سلام من فیزیک جامع خیلی سبز دارم خوبه سطح متوسط داره منبع دوم خریدم(تست رو عرض میکنم درسنامه نمیخونم:/)
و به نظر من میکرو بهتره کلا با میکرو بیشتر حال میکنم
به نظر من برا فیزیک دوازدهم دوتا کتاب میکرو و خیلی سبز خوبه البته اگه میخواید حرفه ای بشید نردبام بخرید(که توی پرانتز بگم نردبام واسه حرکت مفید نیس چون خودش مبحث سختی هست تست سخت ازش نمیاد و در حد میکرو بدونید میتونید ۱۰۰ بزنید آزمون هارو) -
@ida-shateri ممنون از شما سیر تا پیاز چطوره؟
Mohammad Dehghan سیرتاپیازم درسنامش کامله ولی قسمت سوالای تشریحی و امتحانش خیلی قویتر کارشده
من خودم قلم چی رو دوستنداشتم و نمیتونستم ارتباط بگیرم و به جاش با گاج خیلی خیلی راحتتر بودم
منابع یازدهمم برای سه تادرس تخصصیم (فیزیک ریاضیات وشیمی) همین سیر تاپیازبود
اما برای دوازدهم خیلی سبزبرام روون بود
اگرسیرتاپیازدارین حتمابزارینش برای منبع دوم
یا منبع ترکیبی اگرقوی هستین
اگه حس میکنید لازمه تستای بیشتری ازیه مبحث بزنین برین سراغش کنارنزارینش
🧁 -
Mohammad Dehghan سیرتاپیازم درسنامش کامله ولی قسمت سوالای تشریحی و امتحانش خیلی قویتر کارشده
من خودم قلم چی رو دوستنداشتم و نمیتونستم ارتباط بگیرم و به جاش با گاج خیلی خیلی راحتتر بودم
منابع یازدهمم برای سه تادرس تخصصیم (فیزیک ریاضیات وشیمی) همین سیر تاپیازبود
اما برای دوازدهم خیلی سبزبرام روون بود
اگرسیرتاپیازدارین حتمابزارینش برای منبع دوم
یا منبع ترکیبی اگرقوی هستین
اگه حس میکنید لازمه تستای بیشتری ازیه مبحث بزنین برین سراغش کنارنزارینش
🧁@ida-shateri اره من هم دقیقا فیزیک سه پایه رو سیر تا پیاز گرفتم ولی برای دوازدهم خیلی سبز هم کنارش دارم الان گیج بودم کدوم رو واسه درسنامه بخونم الان همونطور که گفتید خیلی سبز روون تر گفته ولی یه سری نکات رو استفاده کرده که من ندیدم تو آزمون ها ازش استفاده کنن با این وجود کدوم رو بخونم؟
-
@ida-shateri اره من هم دقیقا فیزیک سه پایه رو سیر تا پیاز گرفتم ولی برای دوازدهم خیلی سبز هم کنارش دارم الان گیج بودم کدوم رو واسه درسنامه بخونم الان همونطور که گفتید خیلی سبز روون تر گفته ولی یه سری نکات رو استفاده کرده که من ندیدم تو آزمون ها ازش استفاده کنن با این وجود کدوم رو بخونم؟
Mohammad Dehghan با آزمونهای کدوم موسسه پیش میرین؟
قلم چی که کتاب های خودش داره
من گزینه دو بودم و باهمین خیلی سبز و گاج اوکی بودم
بنظرم اگر درمرحله اول فیزیک رو بفهمید خودتون میتونین به خیلی ازنکات برسین
هرسوال طراح و خلاقیت و روش خودش رو داره
همشونم از یه رفرنس استفاده میکنن
مثلا معادله حرکت همونه
فقط یجا که ایکس صفرمیشه میشه ایگرگ رو تنهاکرد و بهش ضریب داد
تحلیل آزمون خیلی کمکتون میکنه
حتی اگه منابع خوبی ام در دسترس نداشته باشین با یه تحلیل آزمون خوب میتونین قوی بشین 🧁
پیشنهادمن خیلی سبزه، روون و واضحه،مثال حل شده زیاد داره
میتونین خیلی سبزو بخونین ازونور نکته های STP گاج رو بخونین
ولی بازم هیچکدومو کنارنزارین 🧁 -
مثلا معادله حرکت همونه
حتی اگه منابع خوبی ام در دسترس نداشته باشین با یه تحلیل آزمون خوب میتونین قوی بشین 🧁
ولی بازم هیچکدومو کنارنزارین 🧁@ida-shateri خیلی ممنون ازتون
منبع اول درسنامه خیلی سبز رو میخونم و برا تست آموزشی از سیر تا پیاز میرم جلو تا برسم به خیلی سبز
-
مثلا معادله حرکت همونه
ولی بازم هیچکدومو کنارنزارین 🧁@ida-shateri دقیقا نحوه و روحیه استفاده از کتاب شما مثل من هست چون من هم بعد از خودندن خیلی سبز نسبت به سیر تا پیاز بهتر مطالب رو میفهمیدم و سیر تا پیاز یکم مبهم و ثقیل حرف زده
-
@ida-shateri خیلی ممنون ازتون
منبع اول درسنامه خیلی سبز رو میخونم و برا تست آموزشی از سیر تا پیاز میرم جلو تا برسم به خیلی سبز