راه ابریشم زبست
-
سلام بچه ها.
امیوارم که خوب باشین.فیلم های زیست خیلی طولانیه، من که نمیتونم برسونم، شما چطور؟!؟
-
سلام بچه ها.
امیوارم که خوب باشین.فیلم های زیست خیلی طولانیه، من که نمیتونم برسونم، شما چطور؟!؟
علیرضا عاشوری چاپار ببین .
-
سلام منم مثل شما کل فیلم ها را میدیدم و نمی رسیدم واقعا، بعد آقای موقاری در لایوی که آلاء گذاشته بود گفتن که جزوه را خودتون بخونین هر کجا گنگ بود یا ضعیف بودین اونجا را بیاین ویدئو را ببینین، مثل تست ها که فقط ویدئو تست هایی که بلد نیستین را باید ببینین که جا بیوفته براتون.
در واقع راه ابریشم را برای خودتون شخصی سازی کنید، منم الان اینجوری کردم دیگه هم وقت بیشتری برای تست زدن دارم هم زیاد خسته و کلافه نمیشم. -
سلام راه ابریشم شیمی هر ۹فرسنگ اپلود شده؟؟ از الان میشه رسید بهش؟ میخوامبگیرم
-
سلام بچه ها.
علیرضا عاشوری هر جا مشکل داشتی بیشتر ببین مثلا ۲فصل اول دوازدهم خیلی مهمه و قلب فصل چهارم دهم اینا دقیق ببین بقیه جزوه رو اول بخون بعد با اون جاهایی که مشکل داشتی رو برو نگاه کن مصلا اول تست بزن ببین اگه نمیتونی تست هارو جواب ردی یعنی مشکل داری در اون مبحث بعدش برو کلیپارو ببین
-
علیرضا عاشوری هر جا مشکل داشتی بیشتر ببین مثلا ۲فصل اول دوازدهم خیلی مهمه و قلب فصل چهارم دهم اینا دقیق ببین بقیه جزوه رو اول بخون بعد با اون جاهایی که مشکل داشتی رو برو نگاه کن مصلا اول تست بزن ببین اگه نمیتونی تست هارو جواب ردی یعنی مشکل داری در اون مبحث بعدش برو کلیپارو ببین
Erfan Zarei در راه ابریشم زبست گفته است:
Erfan Zarei در راه ابریشم زبست گفته است:
مثلا*