تهویه ششی
-
سلام دوستان
گزینه سوم رو ببینید:
کجای کتاب اومده مرحله %(#ff0080)[اول] تهویه ششی چیه؟

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
گزینه سوم رو ببینید:

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina در تهویه ششی گفته است:
سلام دوستان
گزینه سوم رو ببینید:

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
سلام خدمت شما .این نکته رو تو متن کتاب بهش اشاره نشده ولی تو شکل دم سنج و دم نگاره غیر مستقیم بهش اشاره شده تو شکل . -
@m-sina در تهویه ششی گفته است:
سلام دوستان
گزینه سوم رو ببینید:

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
سلام خدمت شما .این نکته رو تو متن کتاب بهش اشاره نشده ولی تو شکل دم سنج و دم نگاره غیر مستقیم بهش اشاره شده تو شکل .sarvin Piri اره قبول دارم ولی حالت های دیگه هم میتونه اتفاق بیوفته.
مثلا ممکنه فقط هوای باقی مانده توی شش های اون فرد باشه و با یک دم، حجم ذخیره بازدمی+ حجم جاری اولین مرحله باشن!پس مرحله اول میتونه متفاوت باشه!
-
sarvin Piri اره قبول دارم ولی حالت های دیگه هم میتونه اتفاق بیوفته.
مثلا ممکنه فقط هوای باقی مانده توی شش های اون فرد باشه و با یک دم، حجم ذخیره بازدمی+ حجم جاری اولین مرحله باشن!پس مرحله اول میتونه متفاوت باشه!
سلام بله متوجه فرمایشتون هستم ولی من نقطه شروع نمودار رو عرض میکنم .
-
سلام بله متوجه فرمایشتون هستم ولی من نقطه شروع نمودار رو عرض میکنم .
sarvin Piri خب طبق توصیحاتم، ممکنه نقطه شروع نمودار بالاتر یا پایین تر باشه
-
ببینیم من منظورم اینکه تو نمودار نقطه شروع رو دم فرض کرده کتاب و اومده از دم فراین رو توضیح دادان و نظر شما هم درسته که میشه از جای دیگه نمودار شروع کرد ولی تو شکل کتاب خودش از دم شروع کرده