فشار خون
-
سلام دوستان

صورت تستو ببینید. توی پاسخنامه فقط از اسکلتیش حرف زده. برای ماهیچه صاف و قلبی هم مثالی بلدید؟ یعنی دلیل اینکه منظور صورت سوال، ماهیچه صاف و قلبی هم هستند، چیه!؟

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

صورت تستو ببینید. توی پاسخنامه فقط از اسکلتیش حرف زده. برای ماهیچه صاف و قلبی هم مثالی بلدید؟ یعنی دلیل اینکه منظور صورت سوال، ماهیچه صاف و قلبی هم هستند، چیه!؟

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@m-sina سلام
به نظر من:شما فشار خون بیشینه و کیمینه رو در نظر بگیرید
توی فشار خون بیشینه لایه میانی بطن یعنی لایه ماهیچه ایش(قلبی) باعث ایجاد فشار خون بیشینمون میشهو تو ی فشار خون کمینمون لایه ی ماهیچه ای صاف سرخرگ بود که با انقباض خودش خون رو به سمت جلو می برد که باعث ایجاد فشار خون کمینه میشد
این برای ماهیچه صاف و قلبی ک گفتید
-
@m-sina سلام
به نظر من:شما فشار خون بیشینه و کیمینه رو در نظر بگیرید
توی فشار خون بیشینه لایه میانی بطن یعنی لایه ماهیچه ایش(قلبی) باعث ایجاد فشار خون بیشینمون میشهو تو ی فشار خون کمینمون لایه ی ماهیچه ای صاف سرخرگ بود که با انقباض خودش خون رو به سمت جلو می برد که باعث ایجاد فشار خون کمینه میشد
این برای ماهیچه صاف و قلبی ک گفتید
-
@sara-haghighatrad در مورد صافش قبول دارم ولی چون صورت تست گفته نیروی بین رگ و خون، بنظرم قلبی مدنظر سوال نیست!
@m-sina نمیدونم ولی به نظرم چون گفته اثر دارد
خو اون خون رو بطن میفرسته در سرخرگ -
درود. خب ماهیچه قلبی ماهیچه بطن ها میتونه باشه که به سرخرگ آئورت یا ششی فشار وارد کرده و باقیمانده ایت فشار توسط این دو سرخرگ به خون وارد میشه. در مورد ماهیچه صاف هم که خود رگ ها ماهیچه صاف دارند دیگه
-
سلام دوست من
لطف کنید فقط گروه های ضروری رو تگ کنید
در این تاپیک تگ کردن ریاضیا غیر ضروری هستش -
سلام دوست من
لطف کنید فقط گروه های ضروری رو تگ کنید
در این تاپیک تگ کردن ریاضیا غیر ضروری هستشMasih shirdel سلام بله ببخشید اشتباه شده
دیگه ام نمیتونم پاکش کنم شرمنده