مشکل از کجاست؟
-
آلایی ها سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم اگه تجربه مشابهی داشتین کمکم کنین.
من امسال یازدهمم درسارو هم خوب میخونم میتونم بگم نسبتا تست میزنم اما میخوام برنامه دار باشه تستام. ممنون میشم بگید چجوری میتونم بیشترش کنم.(سعی کردم کم کم افزایشش بدم اما یکمی کمالگرایی میکنم و این کار دستم میده که یهو ول کنم)
سوال ام اینه که خیلی وقتا پیش میاد که نمیتونم تستی رو حل کنم اما وقتی جوابشو میبینم واقعا تعجب میکنم که چطور نتونستم حلش کنم. به نظرتون برای این دو مشکل چی کار کنم؟
خیلی ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
من امسال یازدهمم درسارو هم خوب میخونم میتونم بگم نسبتا تست میزنم اما میخوام برنامه دار باشه تستام. ممنون میشم بگید چجوری میتونم بیشترش کنم.(سعی کردم کم کم افزایشش بدم اما یکمی کمالگرایی میکنم و این کار دستم میده که یهو ول کنم)
سوال ام اینه که خیلی وقتا پیش میاد که نمیتونم تستی رو حل کنم اما وقتی جوابشو میبینم واقعا تعجب میکنم که چطور نتونستم حلش کنم. به نظرتون برای این دو مشکل چی کار کنم؟
خیلی ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMehrsa 14 سلام دوست عزیز.خیلی خوبه و عالی هست که واقعا به درستون اهمیت میدین و میخواین که با برنامه باشه .در مورد تعداد تست هاتون لطفا سعی کنین کمالگرایی رو کنار بزارین برای مدتی تا بتونین به یه شناخت از خودتون برسین که واقعا در هر درس به چن تا تست میتونین پاسخ بدین .چون اگه تعداد تستا رو به صورت غیرمنطقی بالا ببرین و بعدا نتوتین حلشون کنین تو تایمی که درنظر گرفتین دچارسرخوردگی میشین و فک میکنین که اون درس رو یادنگرفتین ولی این در حالیه که درس رو یادگرفتین ولی به دلیل اشتباه در برنامه ریزی و کم اوردن وقت و در نتیجه استرس به وجود اومده تمرکزتون رو از دست دادین و نتونستین به تستا ها پاسخ بدین.ودر مورد نکته دومی که اشاره کردین به نظرم برید و یه خالاقه وار اون مبحث رو بخونین و بعد چن روز دوباره تست بزنین و تو پاسخ نامه که نگاه میکنین لطفا بررسی کنین ببینین کجای جواب براتون گنگ هستش یا کجای جواب به ذهنتون نمیرسیده که تست رو نتونستین پاسخ بدین اون قسمت رو حتماااا تو تستای مشابه بعدی روش کار کنین .موفق باشین
-
Mehrsa 14 سلام دوست عزیز.خیلی خوبه و عالی هست که واقعا به درستون اهمیت میدین و میخواین که با برنامه باشه .در مورد تعداد تست هاتون لطفا سعی کنین کمالگرایی رو کنار بزارین برای مدتی تا بتونین به یه شناخت از خودتون برسین که واقعا در هر درس به چن تا تست میتونین پاسخ بدین .چون اگه تعداد تستا رو به صورت غیرمنطقی بالا ببرین و بعدا نتوتین حلشون کنین تو تایمی که درنظر گرفتین دچارسرخوردگی میشین و فک میکنین که اون درس رو یادنگرفتین ولی این در حالیه که درس رو یادگرفتین ولی به دلیل اشتباه در برنامه ریزی و کم اوردن وقت و در نتیجه استرس به وجود اومده تمرکزتون رو از دست دادین و نتونستین به تستا ها پاسخ بدین.ودر مورد نکته دومی که اشاره کردین به نظرم برید و یه خالاقه وار اون مبحث رو بخونین و بعد چن روز دوباره تست بزنین و تو پاسخ نامه که نگاه میکنین لطفا بررسی کنین ببینین کجای جواب براتون گنگ هستش یا کجای جواب به ذهنتون نمیرسیده که تست رو نتونستین پاسخ بدین اون قسمت رو حتماااا تو تستای مشابه بعدی روش کار کنین .موفق باشین
sarvin Piri
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون زحمت کشیدین موفق باشید حتما امتحان میکنم⚘⚘⚘ -
sarvin Piri
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون زحمت کشیدین موفق باشید حتما امتحان میکنم⚘⚘⚘Mehrsa 14 خواهش میکنم لطفا هر جای تستی نتونستین جواب بدین حتمااااااا پاسخ نامه رو چک کنین چون ممکنه یه جایی از تست ترکیبی مطرح شده باشه و یا مربوط به پایه باشه و شما تو اون قسمتا مشکل داشته باشین .
-
خیلی ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMehrsa 14 سلام دوست عزیز خسته نباشید
برای افزایش تعداد تست، بهترین و منطقیترین روش افزایش از نوع پله به پله هست. اول از همه تعداد تست پایه رو مشخص کنید (میانگین تعداد تستی که قبلا میزدید) مثلا ۵۰ هست، برای هفته بعد سعی کنید هرروز ۵ تست بیشتر بزنید (این مقدار بستگی به خودتون داره میتونه کم و زیاد بشه). افزایش تعداد تست یک شبه چیزی بجز زده شدن از درس نداره پس آروم و منطقی جلو برید. در ارتباط با کمال گرایی من هم متاسفانه دچارش هستم، با تعیین هدف یکم از کمال گزایی فاصله میگیرید مثلا بگین امروز ۱۰ آبانه تا ۲۰ آبان روزی ۵ تست افزایش میدم در نهایت ۲۰ آبان تعداد تست من باید به ۱۰۰ رسیده باشه.
در ارتباط با سوال دومتون اگه توی تست آموزشی این اتفاق براتون میفته خب کاملا طبیعیه و مشکلی نیست اما اگه تست پوششی و مروریه شاید مشکل توی تحلیل تستتونه
این نظر و تجربه من بود امیدوارم مفید واقع بشه -
Mehrsa 14 سلام دوست عزیز خسته نباشید
برای افزایش تعداد تست، بهترین و منطقیترین روش افزایش از نوع پله به پله هست. اول از همه تعداد تست پایه رو مشخص کنید (میانگین تعداد تستی که قبلا میزدید) مثلا ۵۰ هست، برای هفته بعد سعی کنید هرروز ۵ تست بیشتر بزنید (این مقدار بستگی به خودتون داره میتونه کم و زیاد بشه). افزایش تعداد تست یک شبه چیزی بجز زده شدن از درس نداره پس آروم و منطقی جلو برید. در ارتباط با کمال گرایی من هم متاسفانه دچارش هستم، با تعیین هدف یکم از کمال گزایی فاصله میگیرید مثلا بگین امروز ۱۰ آبانه تا ۲۰ آبان روزی ۵ تست افزایش میدم در نهایت ۲۰ آبان تعداد تست من باید به ۱۰۰ رسیده باشه.
در ارتباط با سوال دومتون اگه توی تست آموزشی این اتفاق براتون میفته خب کاملا طبیعیه و مشکلی نیست اما اگه تست پوششی و مروریه شاید مشکل توی تحلیل تستتونه
این نظر و تجربه من بود امیدوارم مفید واقع بشه -
Mehrsa 14 خواهش میکنم لطفا هر جای تستی نتونستین جواب بدین حتمااااااا پاسخ نامه رو چک کنین چون ممکنه یه جایی از تست ترکیبی مطرح شده باشه و یا مربوط به پایه باشه و شما تو اون قسمتا مشکل داشته باشین .
sarvin Piri
چشم حتما خیلی ممنون -
سلام مجدد شبتون بخیر⚘ یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنید. به نظرتون از الان دهم رو دوره کنم؟ یا بذارم نزدیک عید و الان سعی کنم ساعت مطالعه و تعداد تستمو تثبیت کنم و اینکه دوازدهم رو پیش خوانی کنم؟ خصوصا زیست
-
سلام مجدد شبتون بخیر⚘ یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمک کنید. به نظرتون از الان دهم رو دوره کنم؟ یا بذارم نزدیک عید و الان سعی کنم ساعت مطالعه و تعداد تستمو تثبیت کنم و اینکه دوازدهم رو پیش خوانی کنم؟ خصوصا زیست
Mehrsa 14 الان فقط روی یازدهم مسلط شو، اگه به دهم مسلطی بزار برای تابستون ولی اگه مسلط نیستی در کنار یازدهم بخونش. اگه پیشخوانی کنی کارت راحت تره. این نظر من بود ولی قبل از هر اقدامی خوب تحقیق کن تا بهترین تصمیم رو بگیری موفق باشی
-
Mehrsa 14 الان فقط روی یازدهم مسلط شو، اگه به دهم مسلطی بزار برای تابستون ولی اگه مسلط نیستی در کنار یازدهم بخونش. اگه پیشخوانی کنی کارت راحت تره. این نظر من بود ولی قبل از هر اقدامی خوب تحقیق کن تا بهترین تصمیم رو بگیری موفق باشی