مغناطیس
-
کدام یک از شکل های زیرجهت میدان های مغناطیسی ایجاد شده ناشی از حرکت الکترون به دور هسته B(1)وهمچنین به دور خودش B(2را بدرستی نشان میدهد؟
-
خب جواب؟
-
کدام یک از شکل های زیرجهت میدان های مغناطیسی ایجاد شده ناشی از حرکت الکترون به دور هسته B(1)وهمچنین به دور خودش B(2را بدرستی نشان میدهد؟
پریساقاسمی سلام گزینه 3 میشه .برای میدان حاصل از الکترون از قاعده دست چپ استفاده کن.جهت 4 انگشت میشه سمت حرکت الکترون و جهت شست میشه جهت میدان
-
f_bh76 گزینه 3 میشه....طبق قاعده دست راست4انگشت جهت جریان سمت پایین ...میدن زمین درون سو از جنوب به شماله و انگشست شست جهت نیرو به طرفمشرق میشه
-
میشه ی بار این شمال جنوب رو به من بگین یادم رفته قاطی میکنم
تو سوال بالا درون سو شده
تو ی سوال دیگه جریان سیم از شمال به جنوب بوده برون شدهf_bh76 جریان زمین از جنوب به شماله.....شمال روبروتونه جنوب پشت سر پس وقتی جنوب به شمال باشه میشه از پشت سر به روبرو ک میشه همون درون سو.....فهمیدین؟
-
f_bh76 جریان زمین از جنوب به شماله.....شمال روبروتونه جنوب پشت سر پس وقتی جنوب به شمال باشه میشه از پشت سر به روبرو ک میشه همون درون سو.....فهمیدین؟
Rozhin_Str عاره،ممنونم
-
اگه بار منفی باشه با دست چپ جواب میده ولی اگه بار مثبته درست میگی
-
اگه بار منفی باشه با دست چپ جواب میده ولی اگه بار مثبته درست میگی
Rozhin_Str ممنونم
ببخشد ها من گفتم تازه دارم خودمو می کشم بالا
تو این شکل F رو چطور جهتش رو تعین می کنیم؟ -
F=qE
علامت q اگر + باشه FوE همجهتند.
اگر علامتش منفی باشه خلاف جهت همدیگه.تو این سوال هم منفیه پس خلاف جهت E میشه -
Rozhin_Str ممنونم
ببخشد ها من گفتم تازه دارم خودمو می کشم بالا
تو این شکل F رو چطور جهتش رو تعین می کنیم؟f_bh76 خواهش منم شرایط تو رو داشتم درکت میکنم.ریاضی یا تجربی؟
-
f_bh76 خواهش منم شرایط تو رو داشتم درکت میکنم.ریاضی یا تجربی؟
Rozhin_Str سه ساله از درست فاصله گرفتم،یادم رفته کلا
ریاضی بودم -
f_bh76 کدوم سواله شما 2جا رو تیک زدین
-
f_bh76 به طرف شرق میشه؟