سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
اینده شغلی تجربی
-
سلام و خسته نباشید. سوالم اینه که بعد ورود به دانشگاه برای اینکه پزشک عمومی بشیم چندسال زمان نیازه؟ برای گرفتن تخصص چندسال؟ و آیادر زمان دانشجویی از طرف دولت جذب میشیم برای کار یا باید خودمون دنبال کار باشیم؟ حدود هزینه لازم برای گرفتن مدرک پزشکی عمومی چقدره؟ تعهد خدمت رایگان به چه صورته؟
z Gheibi @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا
لطفا اگه کسیو میشناسید که میتونه به سوالم جواب بده منشن کنید ممنونم -
Helen Alinia 2
سلام عزیزم
من چون خودم به پزشکی علاقه دارم بعضی از سوالات رو حوابش رو سرچ کردم.
ببین طول تحصیل رشته پزشکی برای پزشک عمومی شدن ۶ و نیم تا ۷ ساله. حدود ۴ سالش درس خوندن تئوری هست و شما بیمارستان نمی ری. ولی ۳ سالش باید بری بیمارستان برای کارآموزی و کارورزی. که فکر می کنم وقتی می ری برای کارورزی که همون اینترنیه حقوق دریافت می کنی ولی خب گویا خیلی ناچیزه. مثلا تاجایی که من می دونم در حال حاضر نزدیکای ۲ تومنه ماهی . و خب اینترنی شیفت های خیلی طولانی داره و کار سخت.
بعد تو یه ازمون می دی از هرچیزی که خوندی و عمل کردی تو بیمارستان. که با توجه به ازمونت مدرک عمونیت رو دریافت می کنی. اینجا تقریبا ۲۵ سالته. بعد باید بری ۲ سال طرح برای دولت. که معمولا جاهای دورافتاده است. اونجا بهت حقوق می دن ولی بازم در حد همون ۲ ۳ تومن ماهی. بعد که طرحت تموم شد می تونی بری امتحان تخصص بدی. (اجباری نیست ولی خب پزشک های عمومی درآمد آنچنانی ندارند و تو آزمون تخصص که می دی با توجه به نمره و علاقه ات انتخاب می کنی که کدوم رشته تخصصی بری. مثل قلب یا مغز یا....). بعد به طور میانگین ۵ سال دوره تحصیل تخصصت زمان می بره. که شامل درس های انترنی و رزیدنتی در بیمارستان می شه. که رزدینت ها هم باز شیفت کاری طولانی و سخت دارن و باز هم حقوق ناچیز. بعد ۵ سال ازمون می دی و رسما یک پزشک متخصص می شی. اینجا اگر که کامل تمام ترم ها رو از اول سر موعد پاس شده باشی و امتحانا رو هم همون سال اول قبول شده باشی در نهایت حدود ۳۳ سالته. بقیه این روند رو هم راستش نمی دونم. ولی فکر می کنم یه مدتی باید برای بیمارستات کار کنی تا اجازه مطب بگیری -
Helen Alinia 2 امیدوارم تونسته باشم جواب سوالاتت رو بدم.
می دونی این طوری که من از اطرافیانم شنیدم واقعا عشق می خواد و اگر صرفا به دنبال درآمدی بهتره که دندون یا دارو رو انتخاب کنی. چون پزشکی نسبت به اون دوتا سختی های خیلی بیشتری داره و خیلی دیرتر هم به اون درامد می رسه
موفق باشی -
ladan.karami karami خیلی عالی و کامل گفتید جواب همه سوالاتمو گرفتم خیلی ممنونم سلامت باشید ایشالا.
-
Helen Alinia 2 دوستان اگه راجب رشته دندون پزشکی هم توضیح بدید ممنون میشم
میزان درامد مدت تحصیل سختی کار -
ladan.karami karami در اینده شغلی تجربی گفته است:
Helen Alinia 2
سلام عزیزم
من چون خودم به پزشکی علاقه دارم بعضی از سوالات رو حوابش رو سرچ کردم.
ببین طول تحصیل رشته پزشکی برای پزشک عمومی شدن ۶ و نیم تا ۷ ساله. حدود ۴ سالش درس خوندن تئوری هست و شما بیمارستان نمی ری. ولی ۳ سالش باید بری بیمارستان برای کارآموزی و کارورزی. که فکر می کنم وقتی می ری برای کارورزی که همون اینترنیه حقوق دریافت می کنی ولی خب گویا خیلی ناچیزه. مثلا تاجایی که من می دونم در حال حاضر نزدیکای ۲ تومنه ماهی . و خب اینترنی شیفت های خیلی طولانی داره و کار سخت.
بعد تو یه ازمون می دی از هرچیزی که خوندی و عمل کردی تو بیمارستان. که با توجه به ازمونت مدرک عمونیت رو دریافت می کنی. اینجا تقریبا ۲۵ سالته. بعد باید بری ۲ سال طرح برای دولت. که معمولا جاهای دورافتاده است. اونجا بهت حقوق می دن ولی بازم در حد همون ۲ ۳ تومن ماهی. بعد که طرحت تموم شد می تونی بری امتحان تخصص بدی. (اجباری نیست ولی خب پزشک های عمومی درآمد آنچنانی ندارند و تو آزمون تخصص که می دی با توجه به نمره و علاقه ات انتخاب می کنی که کدوم رشته تخصصی بری. مثل قلب یا مغز یا....). بعد به طور میانگین ۵ سال دوره تحصیل تخصصت زمان می بره. که شامل درس های انترنی و رزیدنتی در بیمارستان می شه. که رزدینت ها هم باز شیفت کاری طولانی و سخت دارن و باز هم حقوق ناچیز. بعد ۵ سال ازمون می دی و رسما یک پزشک متخصص می شی. اینجا اگر که کامل تمام ترم ها رو از اول سر موعد پاس شده باشی و امتحانا رو هم همون سال اول قبول شده باشی در نهایت حدود ۳۳ سالته. بقیه این روند رو هم راستش نمی دونم. ولی فکر می کنم یه مدتی باید برای بیمارستات کار کنی تا اجازه مطب بگیریدقیقا به همین دلایل دوست ندارم پزشک شم! و رفتم ریاضی که حتی شانسش رو هم نداشته باشم!!!
-
Helen Alinia 2
خب ببین درمورد دندون پزشکی. تووباید ۵ سال درس بخونی و یک روز های اندک در ماه هم شیفت می ری. توی این ۵ سال فکر می کنم حدکد ۳ سالش تئوری و ۲ سالش عملی هست ولی خب شما درامدتون خیلی بیشتر از یه پزشک هست. من مقدارش رو نمی دونم ولی خب ببین می دونم که تو توی دوران دانشجوییت می تونی خودت بری کنار یک پزشک متخصص دندون پزشکی کار کنی تو مطب و خب درآمد داشته باشی. بعد از ۵ سال تو دندان پزشک عمومی هستی. دو سال باید بری طرح که اونم در مناطق محرومه. وقتی از طرح برمی گردی ۲۵ سالته. اینجا دو حالت داره تو می خوای دندان پزشک عمومی بمونی یا می خوای بری تخصص یخونی. مثلا بری متخصص ارتودنسی بشی. اینجا امتحان می دی و ۲ سال هم نهایتا تخصص می خونی و بعدم می ری مطب می زنی .
امسدوارم کمکت کرده باشم -
ladan.karami karami خیلی ممنونم لطف کردید
-
Helen Alinia 2 سلام
هفت سال دوره عمومی سه تا پنج سال تخصص بسته به نوع تخصص
دوره تحصیل داری درس میخونی بحث کار و حقوق نیست تازگی ها شنیدم بعضی جاها( هنوز نمیدونم قانونش چیه ) به دانشجویان سال آخر عمومی دولتی یک حقوق کمی هم میدن ( در حد یک میلیون) برای دانشجویان تخصصی حدود سه تومن حقوق میدن
دانشگاه دولتی هزینه نداره، پردیس و آزاد داره
حقوق هم ندارن
تعهد خدمت دوساله بعد از دوره عمومی میفرستن هر جا لازم باشه حقوق هم میدن( این خیلی چیز سختی نیست) -
Helen Alinia 2 پزشکی عموم اگ بخونی دولتی بیاری که رایگانه این که هیچ ازاد بخ,ای بری ترمی 15 20 میلیون هست فک کنم
@F-Seif-0