چجوری تست بزنیم؟
-
@f-seif-0 مثلا برا برنامه ریزی خب چیکار کنی خوبه؟!
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
خب ببین باید یه برنامه مرجع داشته باشی که براساس اون بدونی مثلن تا ماه اینده کدوم مطالب رو باید رسونده باشی
مثلن برنامه قلمچی حتی اگه ازمون نمیدی دانلودش کن و طبق برنامه اون برا خودت برنامه بچین
بعد بیا مطالبش رو برا خودت روزانه سازماندهی کن
مثلن بگو من باید تااخر هفته تا فلان جا بخونم
بیا صفحاتشو تقسیم بندی کن و هرروز چند صفحشو بخون و از همون صفحاتی که خوندی تست کار کن -
@f-seif-0 من با الا نیم سال اول همه درسا اختصاصی رو تموم کردم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
تموم کردن مهم نیس
مهم چجوری تموم کردنه
ینی الان باید اونقد توشون قوی باشی هرسوالی رو بتونی از پسش بربیای -
@yasin-sheibak
خب ببین باید یه برنامه مرجع داشته باشی که براساس اون بدونی مثلن تا ماه اینده کدوم مطالب رو باید رسونده باشی
مثلن برنامه قلمچی حتی اگه ازمون نمیدی دانلودش کن و طبق برنامه اون برا خودت برنامه بچین
بعد بیا مطالبش رو برا خودت روزانه سازماندهی کن
مثلن بگو من باید تااخر هفته تا فلان جا بخونم
بیا صفحاتشو تقسیم بندی کن و هرروز چند صفحشو بخون و از همون صفحاتی که خوندی تست کار کننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 میشه گفت مشکلم فقط برنامه ریزی هستش که نمیتونم درس زیاد بخونم
-
@yasin-sheibak
تموم کردن مهم نیس
مهم چجوری تموم کردنه
ینی الان باید اونقد توشون قوی باشی هرسوالی رو بتونی از پسش بربیاینوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 اوهوم قبول دارم
-
@f-seif-0 میشه گفت مشکلم فقط برنامه ریزی هستش که نمیتونم درس زیاد بخونم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
از مشاور مدرستم میتونی کمک بگیری
درضمن پستای مربوط به برنامه ریزی تو انجمن زیاده سرچ کن و بخونشون راهکارشو پیدا کن
خودمم بعضیاشونو جواب دادم -
@yasin-sheibak
تموم کردن مهم نیس
مهم چجوری تموم کردنه
ینی الان باید اونقد توشون قوی باشی هرسوالی رو بتونی از پسش بربیاینوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 بعدشم ابجی الان مثلا دبیر زیست ما تو گروه اومده فصل دو رو کلیپ فرستاده تو یک شب خب بعد گفته ببنید تا من بیام سرکلاستون بهتون درسو بدم
-
@yasin-sheibak
از مشاور مدرستم میتونی کمک بگیری
درضمن پستای مربوط به برنامه ریزی تو انجمن زیاده سرچ کن و بخونشون راهکارشو پیدا کن
خودمم بعضیاشونو جواب دادمنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 از نظر مشاور بخوام بگیرم از کسی خیلی مشاور اشنا داره هم همکار های بابام هم رفیقای پزشک داداشم
-
@f-seif-0 بعدشم ابجی الان مثلا دبیر زیست ما تو گروه اومده فصل دو رو کلیپ فرستاده تو یک شب خب بعد گفته ببنید تا من بیام سرکلاستون بهتون درسو بدم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
خب ببین چه بدی داره -
@f-seif-0 از نظر مشاور بخوام بگیرم از کسی خیلی مشاور اشنا داره هم همکار های بابام هم رفیقای پزشک داداشم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
الان نیاز به مشاور اونجوری نداری فق یکی بت بگه چجوری برنامه بریزی بهت متد برنامه ریزی رو بگه همین -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 من که نمیگم بدی داره اتفاقا هم تدریس معلمون هست هم تدریس اون معلم دوتا تدریس از یکی بهتره صد در صد
-
@yasin-sheibak
الان نیاز به مشاور اونجوری نداری فق یکی بت بگه چجوری برنامه بریزی بهت متد برنامه ریزی رو بگه همیننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 ولی در کل واقعا درسای تجربی هیچی نداره
-
@f-seif-0 ولی در کل واقعا درسای تجربی هیچی نداره
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak خیلی از دوستام میگن سخته نمیشه درکش سخته
من که میگم هرکی بگه اسونه براش اسون تره درکش منظورم نه اینکه ول کنه درسو
ولی هعی بگه سخته نمیفهمم بدتر هیچی یاد نمیگیری -
@f-seif-0 ولی در کل واقعا درسای تجربی هیچی نداره
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
پس همین هیچی رو 100درصد بخون و بترکونشون -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 فدات
امروز شل خوندم درسو عذاب وجدان دارم خدایی -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 یه سوال دیگه برا اینکه فکرت موقع درس درگیر نشه چیکا کنی خوبه بنظرت؟!
-
@f-seif-0 فدات
امروز شل خوندم درسو عذاب وجدان دارم خدایینوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
اشکال نداره فردا جبران کن -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
-
@f-seif-0 یه سوال دیگه برا اینکه فکرت موقع درس درگیر نشه چیکا کنی خوبه بنظرت؟!
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
یه برگه کنارت باشه موقع درس خوندن هرجا حواست پرت شد رو کاغذ درموردش بنویس و کاغذ رو پاره کن -
@yasin-sheibak
یه برگه کنارت باشه موقع درس خوندن هرجا حواست پرت شد رو کاغذ درموردش بنویس و کاغذ رو پاره کننوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 دلم نمیاد در مورد اون موضوع کاغذو پاره کنم
-
@f-seif-0 دلم نمیاد در مورد اون موضوع کاغذو پاره کنم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
خب رو برگه بنویس اون چیز رو و بعد کنارش بنویس تو تایم استراحت بهش فک میکنم