Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فصل دوم سال یازدهم!
-
ولتاژ دو سر مقاومت درونی چه فرقی با ولتاژ دوسر باتری داره؟ مگه مقاومت درونی، متعلق به باتری نیست؟ پس باید ولتاژ هاشون یکی باشه!
مثلا تصویر بالارو ببینید. ولتاژ باتری میشه اختلاف پتانسیل دو نقطه زرد
اما ولتاژ مقاومت درونی میشه اختلاف پتانسیل دو نقطه آبی
چرا فرق دارن؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
-
-
-
@m-sina عاهااا / من نمیدونم چرا فک میکنید اختلاف دو سر باتری همون اختلاف دو سر مقاومت درونی هست
عاخه خب الان اینجا نیروی محرکه چی میشه پس ؟/نمیتونیم چیزی ک هستو ک بگیم نیست عاخه ️
باتری هم مثه هر چیز غیر آرمانی ای تو مدار یه مقاومتی داره ک انرژی کاهه / اصطلاحا بهش میگن مقاومت درونی
مثه یه عادمی میمونه ک یه مقدار پول بهش میدی / ی مقدار بیشتری میذاره روش ، ولی بهرحال یکمش واسه خودش بر میداره
و خب کلن نیروی محرکه جریان هم باعث تغییر پتانسیل میشه / و نمیشه ک در نظرش نگرفت
-
hamed bagheri 0 اها یعنی میگی مقاومت درونی فقط ولتاژ رو از بار میگیره ولی باتری(که مجموعه ی مقاومت درونی و نیروی محرکه است) هم به باتری ولتاژ میده هم ازش میگیره؟
یعنی توی تاپیک https://forum.alaatv.com/topic/41645/نیروی-محرکه-الکتریکی اگه اختلاف پتانسیل دو سر مقاومت داخلی رو میخواست میشد 4ولت ولی چون اختلاف پتانسیل دوسر باتری رو خواسته، میشه 8 (8=4-12) درسته؟! -
-
@m-sina یکم با اونجاش که گفتید « ولتاژ ب بار میده و ازش میگیره » مشکل دارم / بهتر بود میگفتید بجای بار ، الکترون / و بجای ولتاژ. انرژی
ولی خب عاره ، درسته متوجه شدید
-
hamed bagheri 0 در فصل دوم سال یازدهم! گفته است:
@m-sina یکم با اونجاش که گفتید « ولتاژ ب بار میده و ازش میگیره » مشکل دارم / بهتر بود میگفتید بجای بار ، الکترون / و بجای ولتاژ. انرژی
ولی خب عاره ، درسته متوجه شدید
مگه ولتاژ، انرژیه؟
مگه انرژی پتانسیل با خود پتانسیل(ولتاژ) فرق ندارند؟