تحلیل آزمون
-
این پست پاک شده!
-
......
-
@dr-mahh
سلام
من همون روز آزمون
حالا اگرم طول کشید شنبه هم تحلیل دارم
از درس زیست 3 شروع میکنم
خیلی مد نظرم این نیست کدوم تست رو غلط زدم کدوم تست نه
بگم چون اینو درست زدم تحلیل نمیکنم نه اصلا ندارم
یه دفتر هم دارم اگر حال داشته باشم تو دفتر می نویسم فلان درس کدوم ها درست کدوم ها غلط کدوما رو نزدم و میگم چرا غلط زدم یا کلا نزدم و سوالات چالشی رو می نویسم شمارشون رو
پاسخنامه رو میرم ریز به ریز میخونم و نکات مهم رو تو کتابم کنار همون مبحث می نویسم😂
تست های مسائل رو هم حالا فیزیک یا شیمی هر چی یه دفتر بر میدارم پاسخنامه رو میخونم ببینم چجوری حل کرده خودم می نویسم و به خودم توضیح میدم یا فیلم تحلیل می بینم
درسایی که از متن سوال میاد حالا مفهومی چه حفظی نکات رو می نویسم واس زبان و ادبیات کلمات جدید رو می نویسم املاشون رو کار میکنم
تستای عربی هم نکات رو می نویسم
تا به حال واس قرابت یا ارايه و ترجمه عربی تحلیل خاصی نکردم -
@dr-mahh
سلام صدف عزیزم
ببین تحلیل ازمون خیلی مهمه
من خودم همیشه روز بعد ازمون یعن شنبه رو میذارم برای حل و بررسی کامل سوالات
درواقع تحلیل ازمون دوتا مرحله داره
شما مغزت نیاز به استراحت داره پس وقتی تو هفته خوب درس خوندی باید جمعه رو بعد ازمون استراحت کنی
تنها کاری که شما جمعه باید انجام بدی تصحیح سوالاتته
یعنی ببینی چیارو غلط زدی چیارو درس زدی
درهمین حد برای روز جمعه باید تحلیل داشته باشی و تحلیل اساسیت برای روز شنبس
روز جمعه بعد ازمونت باید رفرش بشی حالا به هرطریقی که میتونی
بیای اینجا با بچها حرف بزنی/با دوستات حرف بزنی یا ببینیشون/با خانواده وقت بگذرونی/فیلم ببینی و یا هرچیزی که انرژی تورو برای هفته بعد تامین میکنه -
@dr-mahh
روز شنبه روز موشکافی ازمونه
ببینی چیکار کردی چرا یه سوال رو غلط زدی ایا بلد نبودی؟ ایا اشتباهت بی دقتی بوده؟
و ببینی چه مباحثی رو ضعف داری و چه مباحثی نقطه قوتته
اول رو نقاط قوتت یه نگاه بنداز و به خودت افتخار کن بگو واقعن من عالیم تو فلان چیز(حالا هرچیزی میتونه باشه درکل به خودت همیشه انرژی بده)
وقت تحلیل سوالات تو باید کلاسور ارزیابی تشکیل بدی
یعنی باید دفتری چیزی داشته باشی برای نوشتن سوالات مورد نیاز توش
سوالاتی که جواب درست دادی بهشون رو کلن بیخیال شو اصن چک نکن حتی اگه شانسی زدی!
ما یه عادت بدی که داریم به خودمون اعتماد نداریم فک میکنیم اگه یه سوال رو درستم زدیم این امداد غیبی بوده شاید یچی داره من بلد نیستم فلان! خود کم بینی ممنوع!
میری سراغ سوالاتی که غلط زدی و سوالات سفید
خود سوالات سفید دو دسته میشن صدف جون
سوالات سفیدی که مبحثش رو خونده بودی ولی تو ازمون چون نتونستی بزنی سفید زدی یا سوالات سفیدی که به مبحثش نتونستی برسی و نخونده بودی مبحثشو
سوالان سفید دسته دوم رو هم چک نکن چون خب وقتی یچیو نخونده بودی و نرسیده بودی به مبحثش چطور میخوای تحلیل کنی؟
فقط سوالات غلط و سوالات سفید دسته اول چک میشن -
@dr-mahh
توی کلاسور ارزیابیت باید چیا رو بنویسی؟
توی اون سوالاتی که چک میکنی چه سفیدا چه غلطات
هرسوال و یا نکته ای که از چشمت افتاده
فراموش شده
بی دقتی شده(سوال رو بنویس کنارش بنویس چرا بی دقتی کردی چون ممکنه تو تاپیکای مشابهش باز اون بیدقتی رو انجام بدی)
و درکل هرسوالی که حس میکنی باید نوشته بشه تو کلاسورت تا مرور شه باز رو مینویسی
مثلن من چیکار میکنم؟
من برای دروس عمومی یه دفتر 80برگ برداشتم
مثلن توش نکات ریز دینی رو مینویسم چه وقتی تست میزنم چه تحلیل ازمونام...توش لغات زبانی که جدیدن رو مینویسم...گرامرای زبان یا قواعد عربی که غلط زدم یا نزدم رو مینویسم...توش تستای ارایه و زبان فارسی رو مینویسم...
دیگه اگ حس کنم ی تست قرابت خیلی نکته توپی داره اونم مینویسم ولی قرابت تحلیلش بیشتر ذهنیه تا اینکه یادداشت کنی...
برا اختصاصیام هرکدوم ی دفتر جدا دارم
ریاضی فیزیک که سوالات رو مینویسم توش مگه اینکه یه سوال بنظرم خیلی اسون بیاد یا بدونم اینجور سوالی باید قطعن دیگه اشتباه نمیکنم اونو نمینویسم
برای مسائل شیمیم مثل همون ریاضی فیزیک
اما
برای حفظیات شیمی و درس زیست
این بستگی داره
من اصولن شیمیارو به صورت نکته یادداشت میکنم
ولی برای زیست چند حالت داره
اگه بدونم سوالیه که باید کلی بخونمش دوباره کلش رو مینویسم
اگه سوالی باشه که من فقط تو یه گزینش یا دوتا فوقش مثلن مشکل داشتم میام اون گزینه رو تو دفترم به صورت صحیح غلط یا نکته مینویسمش..تیپ های جدید سوالات رو بنویس چون ممکنه کم مثلش ببینی بعد...
بضی قسمتاش نیاز به نمودار درختی یا جدول داره اونطوری مینویسمش
و سعی کن دفترای تحلیلت رو تمیز و با رنگای مختلف بنویسی که بعدن میخوای باز بخونی خسته کننده نباشه برات -
-
@dr-mahh
سلام
من همون روز آزمون
حالا اگرم طول کشید شنبه هم تحلیل دارم
از درس زیست 3 شروع میکنم
خیلی مد نظرم این نیست کدوم تست رو غلط زدم کدوم تست نه
بگم چون اینو درست زدم تحلیل نمیکنم نه اصلا ندارم
یه دفتر هم دارم اگر حال داشته باشم تو دفتر می نویسم فلان درس کدوم ها درست کدوم ها غلط کدوما رو نزدم و میگم چرا غلط زدم یا کلا نزدم و سوالات چالشی رو می نویسم شمارشون رو
پاسخنامه رو میرم ریز به ریز میخونم و نکات مهم رو تو کتابم کنار همون مبحث می نویسم😂
تست های مسائل رو هم حالا فیزیک یا شیمی هر چی یه دفتر بر میدارم پاسخنامه رو میخونم ببینم چجوری حل کرده خودم می نویسم و به خودم توضیح میدم یا فیلم تحلیل می بینم
درسایی که از متن سوال میاد حالا مفهومی چه حفظی نکات رو می نویسم واس زبان و ادبیات کلمات جدید رو می نویسم املاشون رو کار میکنم
تستای عربی هم نکات رو می نویسم
تا به حال واس قرابت یا ارايه و ترجمه عربی تحلیل خاصی نکردم@sania-andiravan سلام متشکرم از وقتی ک گذاشتی :):blue_heart:
-
@dr-mahh
سلام صدف عزیزم
ببین تحلیل ازمون خیلی مهمه
من خودم همیشه روز بعد ازمون یعن شنبه رو میذارم برای حل و بررسی کامل سوالات
درواقع تحلیل ازمون دوتا مرحله داره
شما مغزت نیاز به استراحت داره پس وقتی تو هفته خوب درس خوندی باید جمعه رو بعد ازمون استراحت کنی
تنها کاری که شما جمعه باید انجام بدی تصحیح سوالاتته
یعنی ببینی چیارو غلط زدی چیارو درس زدی
درهمین حد برای روز جمعه باید تحلیل داشته باشی و تحلیل اساسیت برای روز شنبس
روز جمعه بعد ازمونت باید رفرش بشی حالا به هرطریقی که میتونی
بیای اینجا با بچها حرف بزنی/با دوستات حرف بزنی یا ببینیشون/با خانواده وقت بگذرونی/فیلم ببینی و یا هرچیزی که انرژی تورو برای هفته بعد تامین میکنه@f-seif-0 خیلی خیلی ممنونم ازت ک وقتتو گذاشتی و راهنماییم کردی :):blue_heart:
-
@dr-mahh
خواهش میکنم عزیزم -
G Galadriel این تاپیک را در ارجاع داد
-
G Galadriel این تاپیک را در ارجاع داد