سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
فصل ۱ دهم
-
درود دوستان ما معلممون قرار هست که از ما آزمون بگیره ولی خب بخاطر درس دادن هاشون الان من نه میدونم جرم مولی و مولکولی و این چی هست فرقشون و تبدیل هاشون به چه صورت هست و چجوری به هم تبدیل میشن و همچنین به گرم چطور کلا اگه میشه در مورد همه شون صحبت کنید و روشن گری بقولی. این تا اینجا باشه و لطفا توضیحاتش رو کامل بگین لطفا بعد سوالم این بود من مبتکران خریدم میگن کتاباش بهترین هستن بعد اما مثلا من نتونستم یک درسنامه جدا که اول کار باشه رو پیدا کنم و توضیحات در قالب پاسخ به تست هست برای این باید چیکار کنم ؟ این رو هم بگین ممنون
-
-
-
-
-
Arian Khademi
سلام برای کتاب کار میتونی از من و درسام شیمی استفاده کنی برای فهم درس به نظرم خیلی خوب هست -
Arian Khademi
سلام
امیدوارم توضیح کوتاه و مفیدی باشه اما حتما قبل از اینکه معلمتون بخوان امتحان بگیرن برید دنبالش یادش بگیرید چون حجم مطالب دبیرستان خیلی بیشتر از سالای قبل هست. مبحث مول و جرم اتمی اکثرا درکش سخت میشه برای بچه ها من خودم هم باهاش مشکل داشتم اما خیلی پایه ای هست هم تو فصل سه دهمتون هم فصل یک یازدهم و... به دردتون میخوره رو کسر تبدیل ها حسابی مسلط شید
درضمن میتونید از ویدیو های آلا هم استفاده کنید برای کسر تبدیلا و شبکه آموزش هم درس شیمیشون آقای براتی هم خوبن مفهموم جا میوفته
موفق باشید⚘ -
Mehrsa 14 ممنون از شما
-
Mohadeseh Amjadi ممنون از شما
-
سلام دوست عزیز
درواقع مول واحد شمارش ماده هست
خب این یعنی چی ((ما وقتی می خوایم تخم مرغ بخریم میگیم یک شونه تخم مرغ بده خب همه ما میدونیم یک شونه تخم مرغ برابر با ۳۰ عدد تخم مرغه پس این معلوم شد ،یک شونه حالا میخواد تخم مرغ باشه تخم بلدرچين باشه هر چی ۳۰ عدده))
خب پس مول هم تعداد ماده هست وقتی میگیم یک مول از یک ماده یعنی 6.02×10²³
تا اینجارو داشته باش بقیش رو تو یه کامنت دیگه میگم -
خب فهمیدیم مول چیه (( وقتی میگیم یک مول از عنصر هیدروژن یعنی شش و دو صدم ضبدر ده به توان بیست وسه))
حالا ما یک مبحثی داریم به نام جرم مولی خب جرم مولی چیه
در واقع اول ما باید با ای ام یو آشنا شیم
امیدوارم دیگه ایزوتوپ هارو کامل درک کرده باشیم
کربن، یک ایزوتوپ هست((برای محاسبه ای ام یو از کربن ۱۲ استفاده میکنن یعنی کربنی که عدد جرمیش ۱۲ باشه خب عدد اتمی کربن ۶ هست یعنی عدد جرمیش ۶+۶ میشه ((پروتون+نوترون))
حالا چون نوترون و پروتن با هم برابر ۱/۱۲ کربن ۱۲ مساوی هست با یک ای ام یو
معنیش اینه که ۱ ای ام یو یعنی جرم یک پروتون یا جرم یک نوترون))
حالا جرم مولی یعنی جرم یک عنصر در تعداد یک مول
که برابر میشه با عدد جرمی اون عنصر
یعنی ((ای ام یو عنصر=عددجرمی=جرم مولی))
و اینا هیچ فرقی باهم ندارنحالا تو مبحث محاسبات باید روش زنجیره ای رو بلد باشید و نمیشه در قالب یک کامنت اون رو توضیح داد
امیدوارم توضیحاتم قابل قبول باشه
یاعلی