سیاهرگ
-
حرکت خون در سیاهرگ های ویژه ای به مقدار زیادی به انقباض نوعی ماهیچه در بدن انسان وابسته است،جریان خون در این سیاهرگ ها با انقباض ماهیچه های مخصوص دم عمیق زیاد نمیشود.
این عبارت رو پاسخنامه درست گرفته و گفته در هنگام دم جریان خون سیاهرگهای نزدیک قلب (نه اندامهای پایین قلب) افزایش مییابد، زیرادرون آنهافشارمکشی ایجادمیشودوخون رابه سمت بالامیکشد.
نظر شما چیه؟
z Gheibi
تجربیا
خوب مثلا مگه وقتی فشار مکشی رخ میده اینطور نیست که درواقع جریان خون سیاهرگ شکمی هم بیشتر میشه در اثر مکش تا خون به سمت سیاهرگ زیرین مکش شه؟ -
حرکت خون در سیاهرگ های ویژه ای به مقدار زیادی به انقباض نوعی ماهیچه در بدن انسان وابسته است،جریان خون در این سیاهرگ ها با انقباض ماهیچه های مخصوص دم عمیق زیاد نمیشود.
این عبارت رو پاسخنامه درست گرفته و گفته در هنگام دم جریان خون سیاهرگهای نزدیک قلب (نه اندامهای پایین قلب) افزایش مییابد، زیرادرون آنهافشارمکشی ایجادمیشودوخون رابه سمت بالامیکشد.
نظر شما چیه؟
z Gheibi
تجربیا
خوب مثلا مگه وقتی فشار مکشی رخ میده اینطور نیست که درواقع جریان خون سیاهرگ شکمی هم بیشتر میشه در اثر مکش تا خون به سمت سیاهرگ زیرین مکش شه؟Nila YS با انقباض دیافراگم رو اندام های داخل شکم فشار وارد میشه ودر پی اون فشار روی سیاهرگ های شکم زیاد میشه در دم فشار خون در سیاهرگ های داخل قفسه سینه زیاد میشه ولی در بازدم فشار خون در سیاهرگ های داخل شکم البته در بازدم عمیق فشار خون داخل سیاهرگ های شکم دوباره یه سیر نزولی پیدا میکنه فکر کنم
-
نظر شما چیه؟
z Gheibi
تجربیا
خوب مثلا مگه وقتی فشار مکشی رخ میده اینطور نیست که درواقع جریان خون سیاهرگ شکمی هم بیشتر میشه در اثر مکش تا خون به سمت سیاهرگ زیرین مکش شه؟امیرحسین زارع در سیاهرگ گفته است:
Nila YS با انقباض دیافراگم رو اندام های داخل شکم فشار وارد میشه ودر پی اون فشار روی سیاهرگ های شکم زیاد میشه در دم فشار خون در سیاهرگ های داخل قفسه سینه زیاد میشه ولی در بازدم فشار خون در سیاهرگ های داخل شکم البته در بازدم عمیق فشار خون داخل سیاهرگ های شکم دوباره یه سیر نزولی پیدا میکنه فکر کنم
سلام منم با این نظر موافقم 👍
-
امیرحسین زارع در سیاهرگ گفته است:
Nila YS با انقباض دیافراگم رو اندام های داخل شکم فشار وارد میشه ودر پی اون فشار روی سیاهرگ های شکم زیاد میشه در دم فشار خون در سیاهرگ های داخل قفسه سینه زیاد میشه ولی در بازدم فشار خون در سیاهرگ های داخل شکم البته در بازدم عمیق فشار خون داخل سیاهرگ های شکم دوباره یه سیر نزولی پیدا میکنه فکر کنم
سلام منم با این نظر موافقم 👍
z Gheibi خوب اقای زارع گفتن در دم فشار خون در سیاهرگای داخل قفسه ی سینه زیاد میشه و این که غلطه چون فشار از روشون برداشته میشه من زیاد راستش ارتباطش با قسمتی که در این سوال مشکل داشتم متوجه نشدم
سوال درمورد اندام های پایین قلبه میگه دم باعث افزایش جریان خون توشون نمیشه ولی من سوالم اینه که بالاخره فشار مکشی ،جریان خون سیاهرگای اندامای پایین قلبو تقویت میکنه که خونشون برسه به نزدیک قلب -
z Gheibi خوب اقای زارع گفتن در دم فشار خون در سیاهرگای داخل قفسه ی سینه زیاد میشه و این که غلطه چون فشار از روشون برداشته میشه من زیاد راستش ارتباطش با قسمتی که در این سوال مشکل داشتم متوجه نشدم
سوال درمورد اندام های پایین قلبه میگه دم باعث افزایش جریان خون توشون نمیشه ولی من سوالم اینه که بالاخره فشار مکشی ،جریان خون سیاهرگای اندامای پایین قلبو تقویت میکنه که خونشون برسه به نزدیک قلبNila YS نه درست گفتن ، فشار از روی رگ برداشته میشه درنتیجه خون با فشار در رگ جریان پیدا میکنه
بذار یه مثال بزنم 😁 جارو برقی روشن مکش داره اگه پاتو بذاری روی قسمتی از لوله منعطف جارو علی رغم مکش و به خاطر فشار دیگه چیزی رد نمیشه
اون لحظه که فشار رو برداری( اتمام بازدم) این مکش باعث بازگشت خون میشه -
Nila YS نه درست گفتن ، فشار از روی رگ برداشته میشه درنتیجه خون با فشار در رگ جریان پیدا میکنه
بذار یه مثال بزنم 😁 جارو برقی روشن مکش داره اگه پاتو بذاری روی قسمتی از لوله منعطف جارو علی رغم مکش و به خاطر فشار دیگه چیزی رد نمیشه
اون لحظه که فشار رو برداری( اتمام بازدم) این مکش باعث بازگشت خون میشه