کروموزوم - ژنتیک یازدهم
-
سلام بچهها، چند تا سوال زیست داشتم
۱) کروموزوم تک کروماتیدی همانند سازی میکنه و تبدیل به یک کروموزوم دو کروماتیدی میشه که DNA هاشون مثل هم هست. جریان کروموزوم پدری و مادری چیه؟ من قاطی کردم اینارو، توی درسنامه نوشته یه کروموزم مال پدره یکی مال مادر پس جریان همانند سازی و DNA های برابر چیه؟۲) توی درسنامه نوشته سلول پیکری ۲ مجموعه کروموزوم داره که با هم همتا نیستن، چهجوری بهم وصل میشن الان که یک کروموزوم کامل رو درست کنن؟
-
-
۱) کروموزوم تک کروماتیدی همانند سازی میکنه و تبدیل به یک کروموزوم دو کروماتیدی میشه که DNA هاشون مثل هم هست. جریان کروموزوم پدری و مادری چیه؟ من قاطی کردم اینارو، توی درسنامه نوشته یه کروموزم مال پدره یکی مال مادر پس جریان همانند سازی و DNA های برابر چیه؟۲) توی درسنامه نوشته سلول پیکری ۲ مجموعه کروموزوم داره که با هم همتا نیستن، چهجوری بهم وصل میشن الان که یک کروموزوم کامل رو درست کنن؟
-
-
mahdieh q سلام دوست عزیز برای سوال اول کروموزوم های پوری و مادری مربوط به تولید مثل جنسیه که سلول ها نصف سلول پیکری کروموزوم دارن
-
mahdieh q ببینید سلول های جنسی نصف سلولای پیکری کروموزوم دارن اوکیه ؟
برای چی ؟ چون وقتی تولید مثل صورت بگیره این دوتا سلول لقاح پیدا میکنن و یک سلول تخم رو تشکیل میدن حالا مثلا توی انسان که 46 تا داریم 23 تا مادری هستن و 23 تا پدری
حالا جواب سوال دو عم تو همینه این دو مجوعه ای که هست یکیش مادریه و یکش پدری و کروموزوم های اونا تقریبا شبیه همن بجز جفت کروموزم جنسی
انشالله فهمیده باشید اگر نفهمیدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم -
mahdieh q ببینید سلول های جنسی نصف سلولای پیکری کروموزوم دارن اوکیه ؟
برای چی ؟ چون وقتی تولید مثل صورت بگیره این دوتا سلول لقاح پیدا میکنن و یک سلول تخم رو تشکیل میدن حالا مثلا توی انسان که 46 تا داریم 23 تا مادری هستن و 23 تا پدری
حالا جواب سوال دو عم تو همینه این دو مجوعه ای که هست یکیش مادریه و یکش پدری و کروموزوم های اونا تقریبا شبیه همن بجز جفت کروموزم جنسی
انشالله فهمیده باشید اگر نفهمیدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم -
HADAF MAN آهااا فهمیدم پس میشه گفت سلول های پیکری ۴۶ کروموزوم دارند. سلول هی غیرپیکری (جنسی) هم ۴۶ تا دارند اما بصورت پدری و مادری هست که جفت ۲۳ در تعیین جنسیت نقش داره درسته؟
-
mahdieh q ببینید سلول های پیکری 46 تا دارن ولی جنسیا هر کدوم 23 تا که بعد از لقاح بشه یه سلول با 46 تا کروموزوم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@f-seif-0 بله
راه ارتباطیه به هرحال -
@f-seif-0 پس همینجا میگم
من پایه شیمیم خیلی ضعیفه! کلا به شیمی علاقه زیادی ندارم از مسائلش بدم میاد. از اول سال انقدر امروز و فردا کردم که شد الان. برای ترم ۱ باید فصل ۱ و ۲ دوازدهم رو بخونم، چه مباحثی از دهم و یازدهم پیش نیاز فصل ۱ و ۲ دوازدهمه؟!