فرسنگ چهار عمومی ها نیست!!!!!!
-
هنوز فیلم های فرسنگ چهار عمومی ها بیرون نیومده و در آزمون قلمچی ۵ آذر بعضی از درس ها مثل فارسی درس شش میاد که تو فرسنگ چهاره باید تو برنامه هامون فیلم هارو جا بدیم لطفا هرچه زودتر پیگیری کنید Arshia Yazdian @M-an
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام عربی رو که مبحث جدیدی نداره
یعنی از دوازدهم که فقط گام به گام نیازه که اون هست
و از دهم هم که یه درس جدیده و اون درس هم تو فرسنگ ۳ بود@zahra-hamrang
بله برای عربی همین طوری ولی درس چهارم دینی و درس ششم ادبیات تو فرسنگ چهاره که هنوز نیومده -
مدیر-محصول-ابریشم
برای آزمون بعدی به فرسنگ4 دروس عمومی نیاز داریم. لطفا زودتر منتشرش کنید. -
هنوز فیلم های فرسنگ چهار عمومی ها بیرون نیومده و در آزمون قلمچی ۵ آذر بعضی از درس ها مثل فارسی درس شش میاد که تو فرسنگ چهاره باید تو برنامه هامون فیلم هارو جا بدیم لطفا هرچه زودتر پیگیری کنید Arshia Yazdian @M-an
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@first من پرسیدم گفتن اخر هفته میاد
-
@m-an ولی اگر بشه زود تر بیان خیلی ممنون میشیم
چون بعضی ها خب با فرسنگای قبلی خوندیم مباحثو و اگر این انتشار زود تر انجام بشه ک بتونیم هی یذره از برنامه ازمونا جلو تر باشیم خیلی عالی میشه
@M-an sohrab -
@m-an
اگه زودتر منتشر بشه خیلی ممنون میشیم. مخصوصا اینکه برای بعضی ها مثل من که با برنامه خودشون پیش میرن و برنامه های یادگیری رو زودتر تمام می کنن تا وقت بیشتری برای تست زنی داشته باشن.Amirhs در فرسنگ چهار عمومی ها نیست!!!!!! گفته است:
M.an
اگه زودتر منتشر بشه خیلی ممنون میشیم. مخصوصا اینکه برای بعضی ها مثل من که با برنامه خودشون پیش میرن و برنامه های یادگیری رو زودتر تمام می کنن تا وقت بیشتری برای تست زنی داشته باشن.