درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی
-
درصد منفی خیلی تاثیر بدی داره ،هر یه سوال غلط یک سوم از یه سوال درست کم میکنه ،حالا شما تصور کنین اگه درصد کل یه درس منفی باشه چه تاثیر چشمگیری داره ،واسه همین میگن اگه 10 درصم شک دارین اصن نزنین
-
عزیز ضریب دروسی که منفی زدید بالا هست
انتظار دارید رتبتونم بیشتر بشه ؟ -
شما کارنامه دوستتون رو دیدید یا فقط گفته درصدام این شده ؟؟
-
درصد هام
زیست 40
فیزیک منفی 1
شیمی منفی 1
ریاضی 23
دینی 40
ادبیات 29
زبان منفی 1
عربی 22
رتبم...... 57هزار منطقه سه.....
درصد های دوستم که خودم کارنامش رو گرفتم
زیست 1، زمین و ریاضی صفر، شیمی منفی 1، فیزیک 2
ادبیات 2، عربی 6، فرهنگ و معارف 2،زبان خارج 0
...رتبه دوستم 27 هزار منطقه سه....
این هم بگم فقط 5 درصد دوستم سهمیه ایثار گری داشته....
چرا چرا چرا؟ مگه پنج درصد چقد تاثیر داره؟ یکی به دادم برسهdrsajjadheydari سلام. رتبه دوستت توی سهمیه 5 درصد اون شده و رتبه تو توی منطقه 3 متفاوت هستش .
اگر اشتباه نکنم جامعه آماری اونا 30 وخورده ای هزار نفره ومنطقه3 ،190 هزار نفر -اشتباه متوجه شدی -
drsajjadheydari سلام. رتبه دوستت توی سهمیه 5 درصد اون شده و رتبه تو توی منطقه 3 متفاوت هستش .
اگر اشتباه نکنم جامعه آماری اونا 30 وخورده ای هزار نفره ومنطقه3 ،190 هزار نفر -اشتباه متوجه شدیدر واقع برای مقایسه بهتر رتبه کشوری هارو ببین نه رتبه سهمیه،چون سهمیه اتون متفاوته
-
اونایی که درصد جانبازی دارن یا ایثار گری و ...
رتبه در سهمیه میاد منطقه 3 نیست
بلکه بین سهمیه های خودشون رتبه میاد که 27 هزار خیلی داغونه اخرین مجاز به رشته در سهمیه این سری افراد 29 هزار بوده
ولی به امید روزی که این ناعدالنی -
درصد هام
زیست 40
فیزیک منفی 1
شیمی منفی 1
ریاضی 23
دینی 40
ادبیات 29
زبان منفی 1
عربی 22
رتبم...... 57هزار منطقه سه.....
درصد های دوستم که خودم کارنامش رو گرفتم
زیست 1، زمین و ریاضی صفر، شیمی منفی 1، فیزیک 2
ادبیات 2، عربی 6، فرهنگ و معارف 2،زبان خارج 0
...رتبه دوستم 27 هزار منطقه سه....
این هم بگم فقط 5 درصد دوستم سهمیه ایثار گری داشته....
چرا چرا چرا؟ مگه پنج درصد چقد تاثیر داره؟ یکی به دادم برسهdrsajjadheydari جدی فقط 5 درصد سهمیه؟؟؟؟؟
-
دوست من سهمیه جانبازی ۷۰ درصدی داره ۳۵۰۰ اورده بنظرتون قبول میشه ؟!
کاش بشه . نگرانشم -
کاش بشه . نگرانشمnazanin rostame
بین سهمیه خودشون باید نگاه کنین ولی دانشگاه خوب رشته معمولی یا خوب راحت میتونن برن این سری افراد ولی تعهد های خاصی دارن -
nazanin rostame
بین سهمیه خودشون باید نگاه کنین ولی دانشگاه خوب رشته معمولی یا خوب راحت میتونن برن این سری افراد ولی تعهد های خاصی دارنhamidreza gholamqomi در درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی گفته است:
nazanin rostame
بین سهمیه خودشون باید نگاه کنین ولی دانشگاه خوب رشته معمولی یا خوب راحت میتونن برن این سری افراد ولی تعهد های خاصی دارنپزشکی دارو دندان چی ؟!
میتونه ؟! -
hamidreza gholamqomi در درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی گفته است:
nazanin rostame
بین سهمیه خودشون باید نگاه کنین ولی دانشگاه خوب رشته معمولی یا خوب راحت میتونن برن این سری افراد ولی تعهد های خاصی دارنپزشکی دارو دندان چی ؟!
میتونه ؟!nazanin rostame
پزشکی که احتمالا میتونه بره چون همه دانشگاه های اولویت برای این سری افراد هست
ولی شرایط خاصی دارن
مثلا در ازای هر سال تحصیل (منطقه 2 و 3 ) باید 2 سال در خدمت سپاه باشن یعنی پزشکی برن 14 سال در خدمت سپاه هستی -
nazanin rostame
پزشکی که احتمالا میتونه بره چون همه دانشگاه های اولویت برای این سری افراد هست
ولی شرایط خاصی دارن
مثلا در ازای هر سال تحصیل (منطقه 2 و 3 ) باید 2 سال در خدمت سپاه باشن یعنی پزشکی برن 14 سال در خدمت سپاه هستیhamidreza gholamqomi
اهان فهمیدم . ممنونم -
hamidreza gholamqomi
اهان فهمیدم . ممنونمnazanin rostame
خواهش -
کاش بشه . نگرانشمnazanin rostame در درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی گفته است:
کاش بشه . نگرانشمبستگی داره به نمره و ترازشون . طبق قانون جدیدی که تصویب کردن از کنکور 96 فرد باید 70 درصد نمره آخرین قبولی تو اون رشته و محل رو داشته باشه تا بتونه از سهمیه استفاده کنه.
-
nazanin rostame در درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی گفته است:
کاش بشه . نگرانشمبستگی داره به نمره و ترازشون . طبق قانون جدیدی که تصویب کردن از کنکور 96 فرد باید 70 درصد نمره آخرین قبولی تو اون رشته و محل رو داشته باشه تا بتونه از سهمیه استفاده کنه.
mohammadhassan
اهان متوجه شدم
ممنونم از شما -
فک کنم من تنها داوطلب کنکور ۹۶ ام که هنوز کارناممو نگا نکردم
-
مهی جون در درصد هام و کارنامه ی بی عدالت.... رشته تجربی گفته است:
sogol
میدونم میشناسمت ....
اما یادم نمیاد دقیق کی بودی سوگل ....
شیراز بودی؟سلام
پی وی هست اینجا ؟:|