نحوه جواب به سوال تحلیل صرفی عربی
-
سلام خسته نباشید
من یه سوالی داشتم. شما چجوری سوالات مربوط به اعراب و تحلیل صرفی عربی را جواب میدهید؟
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام خسته نباشید
من یه سوالی داشتم. شما چجوری سوالات مربوط به اعراب و تحلیل صرفی عربی را جواب میدهید؟
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاءzahra dadkhah سلام
تک تک مورد را بررسی میکنم و موارد اشتباه رو تو گزینه ها خط میزنم
تا الان که برام خوب بوده -
zahra dadkhah سلام
تک تک مورد را بررسی میکنم و موارد اشتباه رو تو گزینه ها خط میزنم
تا الان که برام خوب بودهسالار باقری ممنون
ولی وقتی من این طوری تست ها را میزنم خیلی طول میکشد و زمان زیادی را از دست میدهم -
سلام
همونطور ک گفتین اگه بخوایمتک تک بررسی کنیم وقت خیلی زیادی میگیره ازمون
من روش استاد خودمو میگم بهتون البته تکنیک هایی داره ک نمیدونم میتونین بفهمین یا نه
من خودمواسه تستای تحلیل صرفی زیاد وقت نمیزارم و سریع میزنم دانش اموز استاد واعضی ام
مراحل حل تست های تحلیل صرفی
اول اینکه اگه دیده باشین تو اکثر گزینه ها یه خط های اریب هست که گزینه رو میکنه ۲ قسمتاون خط های اریب رو به هم وصل کنین اگه هم خط اریب(/) نداشت اخر گزینه رو خط بکشین
خب تو مرحله بعدی اول برین سمت چپرو بررسی کنین که معمولا جمله فعلیه یا اسمیه یا فاعل و مفعول و این چیزاش هست
به طور معمول هم یه گزینه تا پایان این مرحله حذف میشه
مرحله بعدی نیریم سمت راست اول اونایی که پرانتز دارن مثل باب ها. مصدر ها . ۳ حرف اصلی.حروف زائد و...
تو اینمرحله هم حداقل ۱ گزینه حذف میشه
و در اخر دو گزینه مونده رو با هم مقایسه میکنیم و تضاد هارو پیدا میکنیم و سراغ صیغه ها میریم و یه گزینه حذف و گزینه دیگه جواب میشه
شاید حدود ۱۰ تا تست تحلیل صرفی که زدین دیگ راه میوفتین -
سلام
همونطور ک گفتین اگه بخوایمتک تک بررسی کنیم وقت خیلی زیادی میگیره ازمون
من روش استاد خودمو میگم بهتون البته تکنیک هایی داره ک نمیدونم میتونین بفهمین یا نه
من خودمواسه تستای تحلیل صرفی زیاد وقت نمیزارم و سریع میزنم دانش اموز استاد واعضی ام
مراحل حل تست های تحلیل صرفی
اول اینکه اگه دیده باشین تو اکثر گزینه ها یه خط های اریب هست که گزینه رو میکنه ۲ قسمتاون خط های اریب رو به هم وصل کنین اگه هم خط اریب(/) نداشت اخر گزینه رو خط بکشین
خب تو مرحله بعدی اول برین سمت چپرو بررسی کنین که معمولا جمله فعلیه یا اسمیه یا فاعل و مفعول و این چیزاش هست
به طور معمول هم یه گزینه تا پایان این مرحله حذف میشه
مرحله بعدی نیریم سمت راست اول اونایی که پرانتز دارن مثل باب ها. مصدر ها . ۳ حرف اصلی.حروف زائد و...
تو اینمرحله هم حداقل ۱ گزینه حذف میشه
و در اخر دو گزینه مونده رو با هم مقایسه میکنیم و تضاد هارو پیدا میکنیم و سراغ صیغه ها میریم و یه گزینه حذف و گزینه دیگه جواب میشه
شاید حدود ۱۰ تا تست تحلیل صرفی که زدین دیگ راه میوفتین@fargol-sh بله متوجه شدم خیلی ممنونم زحمت کشیدید
-
@fargol-sh بله متوجه شدم خیلی ممنونم زحمت کشیدید
zahra dadkhah در نحوه جواب به سوال تحلیل صرفی عربی گفته است:
@fargol-sh بله متوجه شدم خیلی ممنونم زحمت کشیدید
خواهش میکنم