آموزش های استاد ثابتی یا...؟
-
سلام آلایی های عزیز
من که امسال دانش آموز پایه یازدهم هستم هم میتونم از آموزشهای استاد ثابتی استفاده کنم؟ منظورم اینه که چون آموزش های ایشون برای چند سال پیشه (۹۷-۹۶) و احتمالا هم کتاب از اون سال تا الان تغییراتی داشته ، این تغییرات مشکلی ایجاد نمیکنن؟!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا دوازدهم یازدهم راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی المپیادیا -
-
N Nazanin Foroutan marked this topic as a question on
-
M monirs این موضوع را از حسابان جابهجا کرد
-
سلام آلایی های عزیز
من که امسال دانش آموز پایه یازدهم هستم هم میتونم از آموزشهای استاد ثابتی استفاده کنم؟ منظورم اینه که چون آموزش های ایشون برای چند سال پیشه (۹۷-۹۶) و احتمالا هم کتاب از اون سال تا الان تغییراتی داشته ، این تغییرات مشکلی ایجاد نمیکنن؟!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا دوازدهم یازدهم راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی المپیادیاNazanin Foroutan فکر نمیکنم تغییر خیلی زیادی داشته باشیم احتمالا نهایتش تو چند تا تمرین کتابه
-
سلام آلایی های عزیز
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا دوازدهم یازدهم راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی المپیادیاNazanin Foroutan در آموزش های استاد ثابتی یا...؟ گفته است:
سلام آلایی های عزیز
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا دوازدهم یازدهم راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی المپیادیاسلام. هر کتابی تغییر کنه ، کتابای ریاضیات (حسابان هندسه ها گسسته آمار احتمال) اصلا تغییر نمیکنن
میتونین از دوره ایشون استفاده کنید. ولی بهتر از اون ، دوره نکته و تست یازدهمشون هست
-
Nazanin Foroutan در آموزش های استاد ثابتی یا...؟ گفته است:
سلام آلایی های عزیز
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا دوازدهم یازدهم راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی المپیادیاسلام. هر کتابی تغییر کنه ، کتابای ریاضیات (حسابان هندسه ها گسسته آمار احتمال) اصلا تغییر نمیکنن
میتونین از دوره ایشون استفاده کنید. ولی بهتر از اون ، دوره نکته و تست یازدهمشون هست
amirmohammad shakeri خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
-
Nazanin Foroutan فکر نمیکنم تغییر خیلی زیادی داشته باشیم احتمالا نهایتش تو چند تا تمرین کتابه
Masih shirdel مرسی🙏
-
N Nazanin Foroutan marked this topic as a regular topic on