ترجمه ✏
-
سلام میتونید این تست رو به زبان ساده تر برام تحلیل کنید ؟🤔🤔🤔
چون جوابش انگار یه جوریه من نفهمیدم 🤔
یعنی تحلیل خودم با تحلیل تست فرق داشت ولی جوابم درست دراومد 😅😐تست :

جوابش :

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
راه-ابریشمی-ها-زیست
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
کسی نمیدونه یعنی؟🤔
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
کسی نمیدونه یعنی؟🤔
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمYegane Dehqan سلام / اول باید تعداد کل آمینو اسید های یه پلی پپتید ساخته شده در ترجمه بدست بیاد
وقتی میگه ۵۱ آنتی کدون مشترک در جایگاهp , a / ینی ۵۱ آمینواسید شرکت کننده در پلی پپتید / اما میدونیم که اولین رنای ناقل فقط در جایگاه p حضور داره / پس باید آمینواسید اونم حساب شه
ک در کل پلی پپتیدیمون ۵۲ امینو اسید داره / ک نیاز به ۵۱ پیوند ( سنتز آبدهی) است
-
Yegane Dehqan سلام / اول باید تعداد کل آمینو اسید های یه پلی پپتید ساخته شده در ترجمه بدست بیاد
وقتی میگه ۵۱ آنتی کدون مشترک در جایگاهp , a / ینی ۵۱ آمینواسید شرکت کننده در پلی پپتید / اما میدونیم که اولین رنای ناقل فقط در جایگاه p حضور داره / پس باید آمینواسید اونم حساب شه
hamed bagheri 0 در ترجمه ✏ گفته است:
Yegane Dehqan سلام / اول باید تعداد کل آمینو اسید های یه پلی پپتید ساخته شده در ترجمه بدست بیاد
من داشتممینوشتم دیدم شما نوشتین حرف منو😐😂😂
-
hamed bagheri 0 اهاااا🤔👍
مرسی فهمیدم 🌹 -
Y Yegane Dehqan marked this topic as a question on
-
Y Yegane Dehqan marked this topic as a regular topic on
-
Y Yegane Dehqan marked this topic as a question on
-
Y Yegane Dehqan has marked this topic as solved on
-
این پست پاک شده!