حرفه ای های راه ابریشم تستای زیست رو چطوری میزنید؟
-
سلام رفقا راستش من وقتی میخوام با راه ابریشم تست بزنم خیلی ازم وقت میگیره یعنی بخوام تست هارو بزنم و اشتباه هاش رو دربیارم و از ویدئو ببینم خیییییلی طول میکشه درضمن خیلی وقتا هم مثلا رو یه گزینه شک دارم و اونو متوجه نشدم و مجبور میشم دوباره حل کل اون تست رو ببینم خیلی وقت میگیره
مثلا امروز ۲۵ تا تست رو تو یه ساعت زدم:/
درحالی که به طور معمول۸۰تا تست رو تو دو ساعت و خورده ای تحلیل میکنم
وقتی با کتابای دیگه مثلا ای کیو تست میزنم خیلی سریع تر پیش میرم
دیگه اصلا دلم نمیخواد برم سمت تستای راه ابریشم
شما چیکار میکنید؟پیشنهادتون چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
هیچکس واقعا؟
راه ابریشمی ها استفاده نمیکنن از تستای زیست؟:/
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام رفقا راستش من وقتی میخوام با راه ابریشم تست بزنم خیلی ازم وقت میگیره یعنی بخوام تست هارو بزنم و اشتباه هاش رو دربیارم و از ویدئو ببینم خیییییلی طول میکشه درضمن خیلی وقتا هم مثلا رو یه گزینه شک دارم و اونو متوجه نشدم و مجبور میشم دوباره حل کل اون تست رو ببینم خیلی وقت میگیره
مثلا امروز ۲۵ تا تست رو تو یه ساعت زدم:/
درحالی که به طور معمول۸۰تا تست رو تو دو ساعت و خورده ای تحلیل میکنم
وقتی با کتابای دیگه مثلا ای کیو تست میزنم خیلی سریع تر پیش میرم
دیگه اصلا دلم نمیخواد برم سمت تستای راه ابریشم
شما چیکار میکنید؟پیشنهادتون چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید
@راه-ابریشمی-ها-زیست@zahra-hamrang سلام
من حرفه ای راه ابریشم نیستمولی منم همین مشکلو داشتم اومدم مقایسه کردم واقعا برای من هر تست زیست یا هر درس دیگه راه ابریشم به اندازه 10تا تست نکته داره بیشتر کتابای دیگه بازار سطحشون زیر راه ابریشمه حقیقتا 25تا تست توی یه ساعت خوبه میشه دو ساعت 50تا 6روزم هر روز 2 ساعت وقت بزاری تست زیست راه ابریشم رو تموم میکنی
-
هیچکس واقعا؟
راه ابریشمی ها استفاده نمیکنن از تستای زیست؟:/
@راه-ابریشمی-ها-زیست@zahra-hamrang سلام
فیلم رو اماده کن بعد بزن رو ×۲ و پاز بزن .
حالا خودت اول تستا رو حل کن و بعدش با پاسخنامه گزینه هاتو چک کن و غلط زده و نزده ها و اونایی که شک داری رو سریع با فیلم ببین . -
@zahra-hamrang سلام
من حرفه ای راه ابریشم نیستمولی منم همین مشکلو داشتم اومدم مقایسه کردم واقعا برای من هر تست زیست یا هر درس دیگه راه ابریشم به اندازه 10تا تست نکته داره بیشتر کتابای دیگه بازار سطحشون زیر راه ابریشمه حقیقتا 25تا تست توی یه ساعت خوبه میشه دو ساعت 50تا 6روزم هر روز 2 ساعت وقت بزاری تست زیست راه ابریشم رو تموم میکنی
سالار باقری آره حقیقتا تستاش پرنکته و پر چالش هستن
شما فقط از تستای زیست راه ابریشم استفاده میکیند؟منظورم اینه که منبع دیگه ای ندارین؟