غیر فعال شدن سایت
-
حسن نیسی به قول آقای یاری ما با این نظم درس خوندن مزار شریف هم قبول نمیشیم
mahdi shokry دقیقا .با هرجمله اقای یاری کل چندسالمو خلاصه میکنه . یه جمله ای داشت میگفت تو از همون هایی هستی که میری کنکور شرکت کنی بخاطر کیک او ساندیس .هههههه
-
mahdi shokry
ای وای🤦♀️
آخه من داشتممم مثلثات نگا می کردمم😭Sara Aliakbari منم .که دیدم قطع شد 😕🙁
-
سلام لطفا هرموقعه وصل شد اطلاع بدین
-
Sara Aliakbari کلا واسه من شیمی هارو وا میکنه درس های دیگه رو نمیاره اصلا
شیمی میدم زبان بدین😂کی زبانش باز میکنه😂من به اونم راضییییم بده من😂
برا من کلاً هیچیو باز نمی کنه😕 -
mahdi shokry دقیقا .با هرجمله اقای یاری کل چندسالمو خلاصه میکنه . یه جمله ای داشت میگفت تو از همون هایی هستی که میری کنکور شرکت کنی بخاطر کیک او ساندیس .هههههه
حسن نیسی در ویدئو های راه ابریشم گفته است:
بعد بهت آب معدنی می دن 😅
-
خدایااااا😭😭😭😭😭
-
شیمی میدم زبان بدین😂کی زبانش باز میکنه😂مرضیه ابویی در ویدئو های راه ابریشم گفته است:
شیمی میدم زبان بدین😂کی زبانش باز میکنه😂خوش به حالت من ۱۲ دقیقه بعد تایم شیمی دارم ولی برام باز نمی شه
-
بعد بهت آب معدنی می دن 😅
Ilya Mansouri با بسکویت روغنی ازهمونایی که ستا .هزارتومن میشن.
-
😅
-
وقتمون داره میره😭😭😭😭
-
@sania-andiravan
سلام
نه هنوز خطا می ده برا من -
وقتمون داره میره😭😭😭😭
عسل احمدی 0
من همینجوریشم عقب افتادم از درسنامه اینم شد قوز بالای قوز😐 -
من چی بگم که باید حتما ویدیوها رو یکی یکی دانلود کنم حتی در شرایط عادی.یه ماه شد که ویدیوهای سایت واسه من وسطاش گیر میکنه :|:|تیکتم دیگه جواب نمیده:|:|:|
-
حسن نیسی ععععععاااااااا از وقتی امتحانا انلاین شده برکت از ازمونا رفته ، نه کیکی نه ساندیسی 😔
-
اقا یا خانومی که پاتو گذاشتی رو سیم سایت آلاء ، پاتو بردار لطفا .😁😁😁😅🤣
-
این خیییییلی بدههههههه
-
@sania-andiravan
سلام
نه هنوز خطا می ده برا من -
عسل احمدی 0
من همینجوریشم عقب افتادم از درسنامه اینم شد قوز بالای قوز😐Sara Aliakbari منم همینطور مخصوصا که مدارس ما هم کلا حضوری شده و اصلا نمیتونم برنامه راه ابریشم رو با درسای مدرسه تطبیق بدم و حدود یک هفته ای میشه که عقب افتادم همش امتحان میذارن 😭😭😭😭
-
من چی بگم که باید حتما ویدیوها رو یکی یکی دانلود کنم حتی در شرایط عادی.یه ماه شد که ویدیوهای سایت واسه من وسطاش گیر میکنه :|:|تیکتم دیگه جواب نمیده:|:|:|
@mr-fantastic
آره راست می گید
برا منم هرازگاهی می نویسه مشکل در برقراری اینترنت در حالی که اینترنتو چک می کنم هیچ مشکلی نداره😕
منم تیکت کردم چندباری می گن که بررسی می کنیم یا مشکل حل شد...
ولی دانلودشم مشکله برا من؛ چون من گوشی دارم فقط و مشکل حافظه و ... هست