کلاهبرداری
-
Ali Mortazavi شماره مشاوره رو که داری بهش زنگ بزن .
-
Ali Mortazavi پی چجوری در تلگرام با مشاور اشنا شدب ، بی شماره ؟؟
-
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشهDr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشهباید حساب رو مسدود کنم
اطلاعات زیادی داخل آلا بود مثل مدرسه و... و داخل زیر یادداشت هر جلسه کلی چیز نوشته بودم
-
سلام . من چند روز پیش در تلگرام با یک مشاور آشنا شدم و خودش رو مشاور برتر معرفی کرد و بعد از چند روز بهم گفت اکانت آلا شماره و کد ملی خودتون رو بدید تا براتون برنامه بریزم ،امروز که رفتم دیدم حساب خودش رو حذف کرده و من رو هم بلاک کرده .
و الان مطمئنم از حسابم داره استفاده میکنم میشه بگید باید چیکار کنم؟آیا می توانم حسابم رو مسدود کنم و از یک حساب دیگه جهت فعال کردن پکیج استفاده کنم؟
Ali Mortazavi شما خودت گفتی در تلگرام با مشاوری آشنا شدم . خوب مشاور شماره داشته دیگه
-
mahdi shokry در کلاهبرداری گفته است:
بله آخه یک جوری بود حرفاش یه طوری بود
-
Ali Mortazavi شما خودت گفتی در تلگرام با مشاوری آشنا شدم . خوب مشاور شماره داشته دیگه
ببین بخدا شمارش روی پروفایلش نبود
️
-
Dr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi
دیگه از این به بعد با یک رمز نادرست است مواجه میشهباید حساب رو مسدود کنم
اطلاعات زیادی داخل آلا بود مثل مدرسه و... و داخل زیر یادداشت هر جلسه کلی چیز نوشته بودم
Ali Mortazavi
نمیخواد نسدود کنی فقط رمزت رو عوض میکنی -
Ali Mortazavi
نمیخواد نسدود کنی فقط رمزت رو عوض میکنیDr Aryan 0 در کلاهبرداری گفته است:
Ali Mortazavi
نمیخواد نسدود کنی فقط رمزت رو عوض میکنیآخه الان داخلشه
مطمئنم داره استفاده میکنع چون همش تعریف راه ابریشم رو میداد
-
بله آخه یک جوری بود حرفاش یه طوری بود
Ali Mortazavi برادر من میدونم . میگم شما گفتی من در تلگرام که پیام رسانی هست که باید با شماره تلفن همراه وارد ان شد به مشاوری اشنا شدم . وقتی تو تلگرام باهاش اشنا شدی خوب شمارش تو تلگرام هست دیگه به اون شماره زنگ بزن ، چندتا حرف سنگین بهش بزن .
-
ببین بخدا شمارش روی پروفایلش نبود
️
Ali Mortazavi مگه میشه؟!!!!!
-
با شماره بابام وارد شدم تیکت زدم تا بررسی بشه چون اون اگر داخلش باشه تیکت رو خراب میکنه
-
Ali Mortazavi برادر من میدونم . میگم شما گفتی من در تلگرام که پیام رسانی هست که باید با شماره تلفن همراه وارد ان شد به مشاوری اشنا شدم . وقتی تو تلگرام باهاش اشنا شدی خوب شمارش تو تلگرام هست دیگه به اون شماره زنگ بزن ، چندتا حرف سنگین بهش بزن .
بابا اون پیامم داد اصلا من نمی شناسمش. ببین اصلا شمارش معلون نبود فقط اسمی بود نوشته بود مائده
-
با شماره بابام وارد شدم تیکت زدم تا بررسی بشه چون اون اگر داخلش باشه تیکت رو خراب میکنه
Ali Mortazavi چ جوری شده تو تلگرام بوده ولی شمارش تو پروفایل نبوده؟
جای تفکر داره -
استرس دارم
-
بابا اون پیامم داد اصلا من نمی شناسمش. ببین اصلا شمارش معلون نبود فقط اسمی بود نوشته بود مائده
Ali Mortazavi پوووفففف
اشکال نداره ارامش خودت رو حفظ کن . -
جای تفکر دارهmahdi shokry در کلاهبرداری گفته است:
جای تفکر دارهشوخی میکنید؟خب داخل تنظیمات تلگرام شمارش رو پنهون کرده مثل خودم
️
-
ممنون آروم شدم
-
جای تفکر دارهشوخی میکنید؟خب داخل تنظیمات تلگرام شمارش رو پنهون کرده مثل خودم
️
Ali Mortazavi عه؟ پس من ناواردم در تلگرام چون من بلد نبودم .
بذار یه سرچ کنم تو گوگل ببینم چجوری میشه این کار رو کرد . -
جای تفکر دارهmahdi shokry
بله میشه شماره رو هاید کرد
اینطوری کسی نمیبینه -
mahdi shokry
بله میشه شماره رو هاید کرد
اینطوری کسی نمیبینهsallar savadkoohi اره پس فقط من بلد نبودم