دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
دنا
-
-
سلام.
رمز رو به نوکلئوتیدهای ژن میگیم. توالی بین ژنی جز ژن به حساب نمیاد، پس به توالی رمز نمیگیم:/ -
سلام
در DNA چند نوع توالی داریم .
۱_ همون توالی های ژن که بهشون رمز میگیم ؛ از روش رونویسی میشه و بیان آن به تولید رنا یا پلی پپتید ختم میشه .
۲_ توالی های تنظیمی مثل راه انداز، اپراتور،جایگاه اتصال فعال کننده و ... که اینا رونویسی نمیشن و خب جز ژن هم نیستن .
۳_ توالی های بین ژنی غیر از تنظیمی ها ، اینا هم رونویسی نمیشن . یجورایی شامل بقیه بخش های DNA هستن . -
اگه رمز میگفتیم خب باید روندیسی میشد دیگه. پس رمز نمیگیم. مثل راه انداز. الان به راه انداز رمز میگیم؟!!
-
atena abolhasani
Matin Mousavi 1
zahra khandellممنون دوستان
-