خلاصه نویسی
-
سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه.
راستش دوست داشتم بدونم کسی تجربه خلاصه نویسی داشته که موفقیت آمیز بوده باشه براش یا بهش کمک کرده باشه. آخه من توی این موارد خیلییی وسواس به خرج میدم میدونمم نباید اینطوری باشه اما واقعا نمیدونم راه اصلاحش چیه. مثلا میخوام صحبت های آقای موقاری رو بنویسم تقریبا همش میگم این نکته مهم بودا بنویس حالا آخریشه. آخرشم یه طومار.
ممنون میشم کسی اگه میدونه کمک کنه
خصوصا برای زیست یا شیمی
عصرتون بخیر -
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا دوازدهم یازدهم دهم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
برای دیده شدن سوالتون باید گروههای مورد نظر رو منشن کنید
-
سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه.
راستش دوست داشتم بدونم کسی تجربه خلاصه نویسی داشته که موفقیت آمیز بوده باشه براش یا بهش کمک کرده باشه. آخه من توی این موارد خیلییی وسواس به خرج میدم میدونمم نباید اینطوری باشه اما واقعا نمیدونم راه اصلاحش چیه. مثلا میخوام صحبت های آقای موقاری رو بنویسم تقریبا همش میگم این نکته مهم بودا بنویس حالا آخریشه. آخرشم یه طومار.
ممنون میشم کسی اگه میدونه کمک کنه
خصوصا برای زیست یا شیمی
عصرتون بخیرMehrsa 14 خب مشکل کار شما اینجاست که کار حافظه تون رودارید میسپرید به خلاصه نویسی!
شما باید بیشتر نکات رو به خاطر بسپرید و یک روند از اون رو خلاصه نویسی کنید
برای مثال
نهاد میتواند از جمله حذف شود و با توجه به شناسه فعل به نهاد محذوف پی برد.
خلاصه ش
نهاد
1.میتونه حذف شه
2.تشخیص با شناسه
البته بازم بهتون پیشنهاد میکنم که همه چیز نیاز به خلاصه نویسی نداره و تسلط خیلی بدرد بخور تر هستش تست قطعا بهتون تو این زمینه خیلی کمک میکنه -
Mehrsa 14 خب مشکل کار شما اینجاست که کار حافظه تون رودارید میسپرید به خلاصه نویسی!
برای مثال
خلاصه ش
نهاد
1.میتونه حذف شه
2.تشخیص با شناسه
البته بازم بهتون پیشنهاد میکنم که همه چیز نیاز به خلاصه نویسی نداره و تسلط خیلی بدرد بخور تر هستش تست قطعا بهتون تو این زمینه خیلی کمک میکنه -
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا دوازدهم یازدهم دهم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
برای دیده شدن سوالتون باید گروههای مورد نظر رو منشن کنید
-
Mehrsa 14 خب مشکل کار شما اینجاست که کار حافظه تون رودارید میسپرید به خلاصه نویسی!
برای مثال
خلاصه ش
نهاد
1.میتونه حذف شه
2.تشخیص با شناسه
البته بازم بهتون پیشنهاد میکنم که همه چیز نیاز به خلاصه نویسی نداره و تسلط خیلی بدرد بخور تر هستش تست قطعا بهتون تو این زمینه خیلی کمک میکنهMasih shirdel
سلام خیلی ممنون از شما.
راستش من خودم به شخصه با خلاصه نویسی مخالفم و راستش رو بخوایید تا الان هم انجام ندادم چون به نظرم همه چیز مهمه و واقعا خلاصه نویسی یعنی یه نقشه ذهنی از کل مطلب بعد از اینکه توش به تسلط رسیدیم و انجام دادنش فقط تو یه سری موارد ضروری هست مثلا فرمولا یا واکنشا و... آخه شنیدم که به کنکوری ها خیلی کمک میکنه و باعث میشه تو مرور هاشون جلو بیفتن. من هم دچار وسواس مطالعاتی ام یعنی تا اطمینان پیدا نکنم که ۱۰۰ چیزا رو فهمیدم دست نمیکشم این مسئله خوب نیستش اما خوب توی یادداشت برداری و خلاصه نویسی بهم ضربه میزنه واسه همین ترجیح میدم اصلا خلاصه نداشته باشم -
Masih shirdel
سلام خیلی ممنون از شما.
راستش من خودم به شخصه با خلاصه نویسی مخالفم و راستش رو بخوایید تا الان هم انجام ندادم چون به نظرم همه چیز مهمه و واقعا خلاصه نویسی یعنی یه نقشه ذهنی از کل مطلب بعد از اینکه توش به تسلط رسیدیم و انجام دادنش فقط تو یه سری موارد ضروری هست مثلا فرمولا یا واکنشا و... آخه شنیدم که به کنکوری ها خیلی کمک میکنه و باعث میشه تو مرور هاشون جلو بیفتن. من هم دچار وسواس مطالعاتی ام یعنی تا اطمینان پیدا نکنم که ۱۰۰ چیزا رو فهمیدم دست نمیکشم این مسئله خوب نیستش اما خوب توی یادداشت برداری و خلاصه نویسی بهم ضربه میزنه واسه همین ترجیح میدم اصلا خلاصه نداشته باشمMehrsa 14 راستش اینکه وسواس مطالعه دارید خیلی ممکنه به ضرر تون تموم شه همون طورکه برای من خیلی بد شد پشنهاد میکنم تاپیک اشتباه های یه کنکوری رو بخونید تو اون تاپیک ها تمام اشتباهات خودمو با راه حل هاش براتون نوشتم
تاپیک ها تو پروفایل من تو بخش بهترین پستا موجوده -
Mehrsa 14 راستش اینکه وسواس مطالعه دارید خیلی ممکنه به ضرر تون تموم شه همون طورکه برای من خیلی بد شد پشنهاد میکنم تاپیک اشتباه های یه کنکوری رو بخونید تو اون تاپیک ها تمام اشتباهات خودمو با راه حل هاش براتون نوشتم
تاپیک ها تو پروفایل من تو بخش بهترین پستا موجودهMasih shirdel
خیلی ممنون چشم حتما نگاه میکنم -
سلام دوست عزیز
دقیقا دارید اشتباه پارسال منو تکرار میکنید (هم خوش خط مینوشتم و هم تمام صحبت های آقای موقاری)آخرش چی شد؟
اصلا نگاهش نکردم هر موقع فیلم استاد موقاری رو میدیم فقط نکاتی که نمیدونستم واقعا (تاکید میکنم واقعا) و موقعی که خود استاد میگفتن
اما وقتی فیلم های استاد ذبحی تفت رو میبینم نمودارشون رو نمیکشم چون نکاته کتابه و فقط نکاتی که مهم هستن درباره شکلا و نمیدونم رو مینویسم
زیست خلاصه نویسی نداره و همچنین حفظیات (متن) شیمی یعنی بیفایده است کتاب شیمی که خط به خط مهمه زیست هم که خیلی نکته داره
یه بنظر من بیشتر سعی کنید زیست رو درک کنید و بفهمید خیلی راحت میشه براتون +یادگرفتن نکات نوشته شده در حاشیه کتاب
و در آخر خلاصه نویسی نباید در ابتدای مطالعه انجام بشه (روز های ابتدایی)
یه مدتی باید بگذره، فرمول ها و نکاتی که سخته برای شما و نکات بسیار مهم رو توی برگه A4 بنویسید -
سلام دوست عزیز
دقیقا دارید اشتباه پارسال منو تکرار میکنید (هم خوش خط مینوشتم و هم تمام صحبت های آقای موقاری)آخرش چی شد؟
اصلا نگاهش نکردم هر موقع فیلم استاد موقاری رو میدیم فقط نکاتی که نمیدونستم واقعا (تاکید میکنم واقعا) و موقعی که خود استاد میگفتن
اما وقتی فیلم های استاد ذبحی تفت رو میبینم نمودارشون رو نمیکشم چون نکاته کتابه و فقط نکاتی که مهم هستن درباره شکلا و نمیدونم رو مینویسم
زیست خلاصه نویسی نداره و همچنین حفظیات (متن) شیمی یعنی بیفایده است کتاب شیمی که خط به خط مهمه زیست هم که خیلی نکته داره
یه بنظر من بیشتر سعی کنید زیست رو درک کنید و بفهمید خیلی راحت میشه براتون +یادگرفتن نکات نوشته شده در حاشیه کتاب
و در آخر خلاصه نویسی نباید در ابتدای مطالعه انجام بشه (روز های ابتدایی)
یه مدتی باید بگذره، فرمول ها و نکاتی که سخته برای شما و نکات بسیار مهم رو توی برگه A4 بنویسیدMaryam Nateqi
خیلی ممنون لطف کردی.
آخه بعضیا میگن بدون خلاصه آدم سال کنکور لنگ میمونه بعضی ها میگن زیاد خوب نیست. من خودمم ترجیحم مفهوم رو گرفتنه و زیاد دوست ندارم خلاصه رو.
در مورد یادداشت برداری هم فکر کنم منم باید همین کارو کنم ممنون⚘ -
Maryam Nateqi
خیلی ممنون لطف کردی.
آخه بعضیا میگن بدون خلاصه آدم سال کنکور لنگ میمونه بعضی ها میگن زیاد خوب نیست. من خودمم ترجیحم مفهوم رو گرفتنه و زیاد دوست ندارم خلاصه رو.
در مورد یادداشت برداری هم فکر کنم منم باید همین کارو کنم ممنون⚘Mehrsa 14
خلاصه نویسی برای فرمول های ریاضی، فیزیک، شیمی
و یه سری نکات سخت خوبه خیلی بدرد میخوره
همچین برای گرامر زبان و قواعد عربی و ارایه های ادبی
و حتی برای لغات زبانی که برای ما سخته
اما متن شیمی و درس های زیست و دینی خیر
خواهش میکنم دوست عزیز -
Mehrsa 14
خلاصه نویسی برای فرمول های ریاضی، فیزیک، شیمی
و یه سری نکات سخت خوبه خیلی بدرد میخوره
همچین برای گرامر زبان و قواعد عربی و ارایه های ادبی
و حتی برای لغات زبانی که برای ما سخته