حبابک
-
سلام دوستان جواب این تست کدوم گزینه میتونه باشه چون من تو هر دو گزینه غلط پیدا کردم

اگه میشه راهنمایی کنین کدوم میشه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا -
امیرحسین زارع ممنون از توضیحاتون
یعنی میگین 4 درسته؟سالار باقری
بله صحیحه بنظرم چون میگه گروهی از یاخته های ترشحی پس ممکن هست سورفاکتانت به اندازه کافی ترشح شده باشه ولی برخی از یاخته های نوع دوم کمتر ترشح کردن
البته نظر بنده هست و ممکن هست اشتباه باشه -
سلام چهار میشه
دو درسته -
سلول های نوع دوم سنگفرشین با ظاهر متفاوت
اینطور بود فک کنم -
@f-seif-0 سلام
تو کتاب گفته پوششی اند ولی با ظاهر متفاوت نگفته سنگفرشی -
س سالار باقری marked this topic as a question on
-
@f-seif-0 سلام
تو کتاب گفته پوششی اند ولی با ظاهر متفاوت نگفته سنگفرشیسالار باقری
اره ولی فک کنم سنگفرشین با ظاهر متفاوت
اگه اشتباه نکنم یجا اینو خوندمش
حالا باز شب از استاد بپرسین -
سلام دوست عزیز
گزینه ۲ درسته و جواب سوال گزینه ۴ هستش.
سلول های نوع دوم که توی بخش مبادله ای هستن ،وظیفه ترشح سورفکتانت رو دارن .این سلول ها جزو بافت پوششی سنگفرشی تک لایه هستن که ظاهرشون از بقیه سلول های سنگفرشی داخل حبابک یه کم تمایز یافته است . -
سلام دوست عزیز
گزینه ۲ درسته و جواب سوال گزینه ۴ هستش.
سلول های نوع دوم که توی بخش مبادله ای هستن ،وظیفه ترشح سورفکتانت رو دارن .این سلول ها جزو بافت پوششی سنگفرشی تک لایه هستن که ظاهرشون از بقیه سلول های سنگفرشی داخل حبابک یه کم تمایز یافته است .Matin jafari سلام
کجای کتاب گفته نوع دوم سنگفرشی اند؟ -
سلام دوستان جواب این تست کدوم گزینه میتونه باشه چون من تو هر دو گزینه غلط پیدا کردم

اگه میشه راهنمایی کنین کدوم میشه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیاسالار باقری
با توجه به استنباط از شکل کتاب و برخی تست ها من اینو فهمیدم که سلول های نوع دوم نمیتونن سنگفرشی باشن چووون در روی غشاشون اگر دقت کنید یه برامدگی هایی هست شبیه به مژک والبته نداشتن غشای پایه(به این دلیل میگم غشای پایه ندارن چون اگر به شکل دقت کنید در محل های اتصالشون به سلول های سنگفرشی حبابک مجاور فرورفتگی هست داخل غشای پایه ) و حتی میتونیم از نظر اندازه و شکل هم بگیم سنگفرشی نیستن و ... دلیل میشن به اینکه سنگفرشی محسوب نمیشن
امیدوارم اشتباه نکنم -
سالار باقری
با توجه به استنباط از شکل کتاب و برخی تست ها من اینو فهمیدم که سلول های نوع دوم نمیتونن سنگفرشی باشن چووون در روی غشاشون اگر دقت کنید یه برامدگی هایی هست شبیه به مژک والبته نداشتن غشای پایه(به این دلیل میگم غشای پایه ندارن چون اگر به شکل دقت کنید در محل های اتصالشون به سلول های سنگفرشی حبابک مجاور فرورفتگی هست داخل غشای پایه ) و حتی میتونیم از نظر اندازه و شکل هم بگیم سنگفرشی نیستن و ... دلیل میشن به اینکه سنگفرشی محسوب نمیشن
امیدوارم اشتباه نکنمامیرحسین زارع ممنون از توضیحاتون
یعنی میگین 4 درسته؟ -
امیرحسین زارع ممنون از توضیحاتون
یعنی میگین 4 درسته؟سالار باقری
بله صحیحه بنظرم چون میگه گروهی از یاخته های ترشحی پس ممکن هست سورفاکتانت به اندازه کافی ترشح شده باشه ولی برخی از یاخته های نوع دوم کمتر ترشح کردن
البته نظر بنده هست و ممکن هست اشتباه باشه -
س سالار باقری has marked this topic as solved on