7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
قلب
-
سالار باقری در قلب گفته است:
سالار باقری
@F-Seif-0
@roghayeh-eftekhari
امیرحسین زارع
لطفا گزینه رو بگین کدومش درسته؟@f-seif-0 در قلب گفته است:
سالار باقری
گزینه سه درسته
هم تو اپی کارد و پریکارد این قضیه هست
هم توی قسمت اندوکارد غشای پایه اندوکارد رو به بافت پیوندی که توی میوکارد هست متصل میکنه@f-seif-0 در قلب گفته است:
سالار باقری
نه گزینه 2 غلطه چونکه اندوکارد از خون درون قلب تغذیه میشه مستقیمنالبته فکرکنم هنوز روی گزینه ۲ بحث دارن بچه ها
-
@f-seif-0 در مورد مثال شش هم باید عارض شم خدمتون چون اصلا ماکروفاژ داخل لایه نیست فقط داخل شش هست و رهگذره معلومه که جزوش حساب نمیکنیم ولی رگ داخل هر لایه ای باشه جزو اون لایه محسوب میشه وضوحش زیاده چون اگر همچین چیزی که شما میگید اگر درست بود انقد از همین وجود رگ داخل لول گوارش انقد تله تستی در نمیوردن
-
سالار باقری
گزینه2 درسته باتوجخه به حرف اقای زارع با عقل جور در میاد
ولی من رو سه هم شک دارم اما بقول اقای موقاری میشه مولا درزش کرد -
امیرحسین زارع
من درمورد رگ قبلن تو کلاس نکته و تست میرفتم استادا اینطوری اذعان کرده بودن
دیگه نمیدونم -
سالار باقری
@F-Seif-0
امیرحسین زارع
@roghayeh-eftekhari
من گیج شدم لطفا هرکی با دلیلی که تو ذهنشه بیاد بگه نوبت به نوبت -
امیرحسین زارع الان ۲ درسته؟؟
-
سالار باقری منم گیج شدم و همین درخواست رو دارم
-
@f-seif-0 منم دانش شما و استادانتون رو زیر سوال نمیبرم نه اجازشو دارم نه اینکه خودم دانشم تکمیله ولی بنظرم کنکور از کتاب تست میدن نه از حرف استاد ها کتاب هم رگ هارو جزو بافت حساب کرده ولی با این حال حرف شما هم قابل احترام و تامله باید امشب پرسید تو رفع اشکال
-
امیرحسین زارع دلیلتون میشه بگید دوباره؟؟ ببخشید
-
سالار باقری
@roghayeh-eftekhari
گزینه دو حرف از بافت ها اورده یعنی حداقل دو بافت، چون اندوکارد یک بافت هست پس از لیست بررسی خارج میشه و گزینه دو صحیحه
گزینه سه من میگم چون اسم از بافت پوششی اورده حتی اگر رگ هارو جزو لایه حساب نکنیم(که بنظرم جزوش هست) مویرگ از بافت پوششی هست و به بافت پیوندی متصل نیست پس غلطه
البته بازم نظر بندس -
امیرحسین زارع یعنی هرجا گفت از بافت های اصلی است باید حداقل دو بافت داشته باشه؟؟ یعنی منظور این نیست که از اون چهارتا هرکدومش بود اونو بررسیش کنیم؟؟؟
-
گزینه دو منظورش میوکارده که حکمش برا میوکارد درسته
-
@roghayeh-eftekhari خب گفته انواعی از بافت های اصلی بخوایم مته رو خشخاش بزاریم یعنی حداقل دوتا روداشته باشه پس بجز اندو کارد برا بقیه صادقه
-
heydar taherinejad بله کاملا صحیح خیلی متشکرم
-
حالا من نمیدونم ایا اپی کارد و پری کارد هم از اکلیلی خون میگیرن یا نه سرخرگای عمومی؟!
-
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم
-
@roghayeh-eftekhari در قلب گفته است:
@roghayeh-eftekhari در قلب گفته است:
امیرحسین زارع یعنی هرجا گفت از بافت های اصلی است باید حداقل دو بافت داشته باشه؟؟ یعنی منظور این نیست که از اون چهارتا هرکدومش بود اونو بررسیش کنیم؟؟؟
هیچی حل شد برام گفته انواعی
چقد دغدغه ها زیاد شده همه حواس پرتیا زیاد شده