قلب
-
@roghayeh-eftekhari 1البته من نمیدونم چن درصد کم میشه غلط ولی نزدش2درصد کم میشه پس هر غلط2.7 کم میکنه تقریبا
امیرحسین زارع منم نمیدونم درکل مهم اینه یه تستم یه تسته😂
-
امیرحسین زارع نه😑😂😂
منظورم این بود فکرکردم درمورد رگ هایی که تغذیه میکنن سلول های قلبو دارین صحبت میکنید😂@roghayeh-eftekhari خب در مورد چی داریم صحبت میکنیم پس عه هنوز میگم وسط خوابتون مزاحم شدیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage:
-
@roghayeh-eftekhari خب در مورد چی داریم صحبت میکنیم پس عه هنوز میگم وسط خوابتون مزاحم شدیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage:
امیرحسین زارع من واقعا نمیفهمم چی میگید😑😂
مگر منظورتون همون باشه که برن به بطن اونجا اندوکارد ازش تغذیه کنه؟؟ -
امیرحسین زارع
مویرگ بافت پوششی هست
درست
اندوکارد هم پوششی داره فقط
پس این مویرگ ها به بافت پوششی متصل میشن نه پیوندیالبته که بنظرم صبر کنید رفع اشکال بپرسید امیدوارم بتونن قانعتون کنن
:))fatemeh8181 مویرگ خودش بافت پوششیه به جایی وصل نیست اصلا بعدشم اندوکارد که مویرگ نداره
پیشنهاد خودمم بود -
امیرحسین زارع ظاهرش اینجور نشون میداد😂
@roghayeh-eftekhari ظاهر بین شدید نوچ نوچ
-
امیرحسین زارع من واقعا نمیفهمم چی میگید😑😂
مگر منظورتون همون باشه که برن به بطن اونجا اندوکارد ازش تغذیه کنه؟؟@roghayeh-eftekhari یاابلفضل
اندوکارد اصلا بهش مویرگ نمیره من میگم از ائورت وقتی داره پایین میره یه انشعابی گرفته میشه میره دور قلب خون رسانی میکنه به پیراشامه -
@roghayeh-eftekhari یاابلفضل
اندوکارد اصلا بهش مویرگ نمیره من میگم از ائورت وقتی داره پایین میره یه انشعابی گرفته میشه میره دور قلب خون رسانی میکنه به پیراشامهامیرحسین زارع خب منم نگفتم مویرگ میره که گفتم به بطن
آها احتمالا فهمیدم👀✋😂
تشکر -
@roghayeh-eftekhari ظاهر بین شدید نوچ نوچ
امیرحسین زارع بودم درکنارش باطن بینم هستم
-
امیرحسین زارع خب منم نگفتم مویرگ میره که گفتم به بطن
آها احتمالا فهمیدم👀✋😂
تشکر@roghayeh-eftekhari حالا فهمیدم معنی اینکه گفتید خدا سرم میاره این بدترین نوعش بود:face_with_tears_of_joy:
-
امیرحسین زارع بودم درکنارش باطن بینم هستم
@roghayeh-eftekhari بخاطر همینه هی میگید بطن بطن
-
fatemeh8181 مویرگ خودش بافت پوششیه به جایی وصل نیست اصلا بعدشم اندوکارد که مویرگ نداره
پیشنهاد خودمم بودامیرحسین زارع متوجه نشدم
-
امیرحسین زارع متوجه نشدم
fatemeh8181 هیچ ندیده بگیرید
-
@roghayeh-eftekhari بخاطر همینه هی میگید بطن بطن
امیرحسین زارع تکذیب میکنم😂
-
@roghayeh-eftekhari حالا فهمیدم معنی اینکه گفتید خدا سرم میاره این بدترین نوعش بود:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع اره همیشه به حرفای من ایمان داشته باشید ، آیا ایمان نمی آورید؟😂
-
امیرحسین زارع تکذیب میکنم😂
@roghayeh-eftekhari دیگه دیره دیگه دیره زمین خیسه اب ریخته جمع نمیشه
-
امیرحسین زارع اره همیشه به حرفای من ایمان داشته باشید ، آیا ایمان نمی آورید؟😂
@roghayeh-eftekhari میارم میارم اگر نیارم تا شب باید دوباره یچی دیگه رو اثبات کنم:face_with_tears_of_joy:
-
@roghayeh-eftekhari دیگه دیره دیگه دیره زمین خیسه اب ریخته جمع نمیشه
امیرحسین زارع باشه حق با شماست😂
-
@roghayeh-eftekhari میارم میارم اگر نیارم تا شب باید دوباره یچی دیگه رو اثبات کنم:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع آفرین خوبه راضیم😂
-
امیرحسین زارع باشه حق با شماست😂
@roghayeh-eftekhari بله بنده حقوقدانم:face_with_tears_of_joy:
-
امیرحسین زارع آفرین خوبه راضیم😂
@roghayeh-eftekhari رودخانه بخت:face_with_tears_of_joy: