انتخاب دبیر
-
casiyopia در انتخاب دبیر گفته است:
@dr-saraaa در انتخاب دبیر گفته است:
م کانال داشته باشن!
بچه ها استاد هامون سبطی کی میاد پس؟
-
-
@dr-saraaa بله میدونم اکثرشون قدیمی ان و سر کلاس ضبط شدن
یه استاد جدید نمیارن؟کلاس استاد کبریایی خیلی خوبه..از اون استفاده کنید!
محتوای درس همونه دوست عزیز -
@dr-saraaa دیدم ایشونو ... زیاد راضی نیستم یا شاید ماهیت تدریس این درس همینه من باید خودم بخونم حتما!
-
@dr-saraaa دیدم ایشونو ... زیاد راضی نیستم یا شاید ماهیت تدریس این درس همینه من باید خودم بخونم حتما!
بچه ها استفاده کردن و نتیجه گرفتن
-
@dr-saraaa کیا؟
استاد ثابتیم کسی نتجیه داشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!11
شما ببین اگه خوب بود و نتیجه گرفتی ادامه بده اگه نه که خودت بشین بخون!! -
f_bh76
سلام
بهترین استاد برای شما !
بهترین راه اینه که یه مبحث مشترک رو از چند استاد ببینید
و ببینید کدوم استاد با سلیقه آموزشی شما جور در میاد
همین -
@m-an نمی خواستم وقتمو تلف کنم ببینم کدوم استاد خوبه،اونطوری بهم استرس میاد وسردرگم میشم خواستم از دوستانی که تجربه دارن کمک بگیرم
f_bh76
این وقت تلف کردن نیست !
خوب تو با خوب دوستت فرق داره
بهتره بیشتر فکر کنی
انتخاب استاد یکی از مهم ترین کارهاست
اگه درست انتخاب نکنی یه مدت که بگذره میگی با ایشون خوب یاد نمیگیرم و نیازهامو جواب نمیده اون موقع برگردی وقتت بیشتر تلف میشه
من پیشنهادمو گفتم انتخاب با خودته
از راهنمایی های بچه ها استفاده کن -
اقای جلادتی کامل میگن اما چون بی روح و یکنواخت درس میدن خیلی سخت میشه و خسته کننده،درضمن مسائل رو خیلی باز میکنن ک بنظرم نیاز نیست،تدریس اقای ناصح زاده رو من بیشتر قبول دارم...
alisoltany در انتخاب دبیر گفته است:
اقای جلادتی کامل میگن اما چون بی روح و یکنواخت درس میدن خیلی سخت میشه و خسته کننده،درضمن مسائل رو خیلی باز میکنن ک بنظرم نیاز نیست،تدریس اقای ناصح زاده رو من بیشتر قبول دارم...
واااا... برای چی؟! اتفاقا چون با شعر درس میدن از یکنواختی در میاد. البته نطر منه!
-
alisoltany در انتخاب دبیر گفته است:
واااا... برای چی؟! اتفاقا چون با شعر درس میدن از یکنواختی در میاد. البته نطر منه!
@sara-mg
با تموم احترامی ک براشون قائلم ،انرژی نداره خوابم میگیره