مدرسه ی خیلی سخت گیر
-
سلام ، تروخدا جواب بدین دارم میمیرم
من سال دوازدهمی و راه ابریشمی هستم ، مدرسه ی شاهد درس میخونم ، معلم هامون واقعاااا سخت گیرن واقعاا سخت گیر ، اما میشه گفت بجز یکی از معلم ها هیچ کدومشون به اندازه ی استاد های راه ابریشم خوب درس نمیدن
من رفتم امضا کردم که فقط برای امتحان ها برم مدرسه ، با خودم گفتم تو خونه میمونم و برای کنکور میخونم
اما سطح امتحان ها و همینطور اینکه هرروزه خدا امتحان داریم حقیقتا کاری کرده که به هیچ کدومش نرسم ، نه مدرسه و نه کنکور ، دلم میخواد یگوشه بشینم و فقط گریه کنم ، به هیچ کدوم نمیرسم نه مدرسه و نه بودجه ی آزمون ها و نه حتی روه ابریشم ، میخواستم بدونم بنظرتون مدرسم رو عوض کنم ، رشتم ریاضی هستش ، نه اینکه صفره صفر باشمااا ، اما خوب درصد هام اونقدر خوب نیست برای هدفی که میخوام بهش برسم ، بنظراون مدرسم رو عوض کنم؟ حقیقتا میتونم خودم رو برسونم ، اما این امتحانا و معلم ها و حتی سطح پایین درس دادنه اکثره معلم ها و وقتی که ازم میگیرن همشون باعث شده که حالم بد بشه ، نمیدونم چیکار کنم ، یعنی راه درست چیه؟ بمونم تو همین مدرسه یا مدرسم رو عوض کنم و با راه ابریشم بیام جلو؟ ، لطفا جواب بدین -
-
نگران نباش همه همینن متاسفانه عقده زیاده در برخی معلما
-
من سال دوازدهمی و راه ابریشمی هستم ، مدرسه ی شاهد درس میخونم ، معلم هامون واقعاااا سخت گیرن واقعاا سخت گیر ، اما میشه گفت بجز یکی از معلم ها هیچ کدومشون به اندازه ی استاد های راه ابریشم خوب درس نمیدن
من رفتم امضا کردم که فقط برای امتحان ها برم مدرسه ، با خودم گفتم تو خونه میمونم و برای کنکور میخونم
اما سطح امتحان ها و همینطور اینکه هرروزه خدا امتحان داریم حقیقتا کاری کرده که به هیچ کدومش نرسم ، نه مدرسه و نه کنکور ، دلم میخواد یگوشه بشینم و فقط گریه کنم ، به هیچ کدوم نمیرسم نه مدرسه و نه بودجه ی آزمون ها و نه حتی روه ابریشم ، میخواستم بدونم بنظرتون مدرسم رو عوض کنم ، رشتم ریاضی هستش ، نه اینکه صفره صفر باشمااا ، اما خوب درصد هام اونقدر خوب نیست برای هدفی که میخوام بهش برسم ، بنظراون مدرسم رو عوض کنم؟ حقیقتا میتونم خودم رو برسونم ، اما این امتحانا و معلم ها و حتی سطح پایین درس دادنه اکثره معلم ها و وقتی که ازم میگیرن همشون باعث شده که حالم بد بشه ، نمیدونم چیکار کنم ، یعنی راه درست چیه؟ بمونم تو همین مدرسه یا مدرسم رو عوض کنم و با راه ابریشم بیام جلو؟ ، لطفا جواب بدینJasmin_____e Barati سلام
خوشبختانه یا متاسفانه این گریه ها و ....همش عادیه
فشار مدرسه تا اونجایی مفیده که باعث تلاش بیشتر شما بشه اگر از این حد گذشت فایده نداره. بهش به عنوان محرک نگاه کنید
نمرات اینها که فایده ای نداره که براش اضطراب بگیرید تازه شما کاملا هم حضوری و تحت تاثیر مدرسه نیستید
واقع بینانه نگاه کنید تا اونجایی که براتون مفیده به مدرسه توجه کنید و بیشتر از اون بی خیال باشید و به برنامه خودتون توجه کنید -
نگران نباش همه همینن متاسفانه عقده زیاده در برخی معلما
amirhossein azizi
ما معلم گسستمون معلم المپیاده
امتحان مستمر که گرفت از ۱۵ شدم ۹
انقدررر سخت بود
از نظرم تست های راه ابریشم خیلی آبکی بود در مقاب امتحان و سوال هایی که این معلم بهمون میده
فقط همین معلممون اینطوری نیست
همشون میشه گفت امتحان هاشون همینجوریه و متاسفانه هرروززز امتحان داریم
حقیقتا حالم بدجور خراب شده :))))) -
اما سطح امتحان ها و همینطور اینکه هرروزه خدا امتحان داریم حقیقتا کاری کرده که به هیچ کدومش نرسم ، نه مدرسه و نه کنکور ، دلم میخواد یگوشه بشینم و فقط گریه کنم ، به هیچ کدوم نمیرسم نه مدرسه و نه بودجه ی آزمون ها و نه حتی روه ابریشم ، میخواستم بدونم بنظرتون مدرسم رو عوض کنم ، رشتم ریاضی هستش ، نه اینکه صفره صفر باشمااا ، اما خوب درصد هام اونقدر خوب نیست برای هدفی که میخوام بهش برسم ، بنظراون مدرسم رو عوض کنم؟ حقیقتا میتونم خودم رو برسونم ، اما این امتحانا و معلم ها و حتی سطح پایین درس دادنه اکثره معلم ها و وقتی که ازم میگیرن همشون باعث شده که حالم بد بشه ، نمیدونم چیکار کنم ، یعنی راه درست چیه؟ بمونم تو همین مدرسه یا مدرسم رو عوض کنم و با راه ابریشم بیام جلو؟ ، لطفا جواب بدینJasmin_____e Barati چقدررر وضعیتت،وضعیته منه...چقدر خوشحالم که پرسیدی و امیدوارم دوستان باتجربیاتشون بهمون کمک کنند🥲
-
اما سطح امتحان ها و همینطور اینکه هرروزه خدا امتحان داریم حقیقتا کاری کرده که به هیچ کدومش نرسم ، نه مدرسه و نه کنکور ، دلم میخواد یگوشه بشینم و فقط گریه کنم ، به هیچ کدوم نمیرسم نه مدرسه و نه بودجه ی آزمون ها و نه حتی روه ابریشم ، میخواستم بدونم بنظرتون مدرسم رو عوض کنم ، رشتم ریاضی هستش ، نه اینکه صفره صفر باشمااا ، اما خوب درصد هام اونقدر خوب نیست برای هدفی که میخوام بهش برسم ، بنظراون مدرسم رو عوض کنم؟ حقیقتا میتونم خودم رو برسونم ، اما این امتحانا و معلم ها و حتی سطح پایین درس دادنه اکثره معلم ها و وقتی که ازم میگیرن همشون باعث شده که حالم بد بشه ، نمیدونم چیکار کنم ، یعنی راه درست چیه؟ بمونم تو همین مدرسه یا مدرسم رو عوض کنم و با راه ابریشم بیام جلو؟ ، لطفا جواب بدینJasmin_____e Barati سلام اگه مدرسهتون خوب درس میده و اگه باهاش جلو برید برای کنکورتون مفیده پس بهتره با مدرسه و دبیراتون پیش برین. اگه دبیرای مدرسهتون خوب نیستن با راه ابریشم جلو برین.
اول از همه هدفتون رو مشخص کنید ببینید چهچیزی براتون مهمه، معدل دیپلم و امتحان نهایی یا کنکور؟!
ببینید کدوم روش برای پیشرفت بهتره، کدوم روش شما رو به هدفتون نزدیک میکنه.
اگه نظر من رو بخواید میگم با راه ابریشم و آزمون برین جلو در ضمن قبل از هر اقدام و تصمیمی خوب تحقیق کنید و منطقی جلو برین سوالی بود در خدمتم -
Jasmin_____e Barati سلام
خوشبختانه یا متاسفانه این گریه ها و ....همش عادیه
فشار مدرسه تا اونجایی مفیده که باعث تلاش بیشتر شما بشه اگر از این حد گذشت فایده نداره. بهش به عنوان محرک نگاه کنید
نمرات اینها که فایده ای نداره که براش اضطراب بگیرید تازه شما کاملا هم حضوری و تحت تاثیر مدرسه نیستید
واقع بینانه نگاه کنید تا اونجایی که براتون مفیده به مدرسه توجه کنید و بیشتر از اون بی خیال باشید و به برنامه خودتون توجه کنیدz Gheibi
این خیلی خوب بود :)))
ممنون -
Jasmin_____e Barati چقدررر وضعیتت،وضعیته منه...چقدر خوشحالم که پرسیدی و امیدوارم دوستان باتجربیاتشون بهمون کمک کنند🥲
Fatemeh Barati 2
هم وضعیتمون مثل همه هم فامیلیمون یکسانه
احیانا فامیل هستیم؟ -
z Gheibi
این خیلی خوب بود :)))
ممنونJasmin_____e Barati خواهش می کنم موفق باشید
-
آخ منم شاهد میخونم و همینممم