کسایی که کنکور دادن
-
سلام دوستان به خصوص کسانی که کنکور دادن اگه برگردید کدوم ازمون آزمایشی رو انتخاب میکنید یا چطوری ازش استفاده میکنید و کلا در این موضوع چه تغییراتی میدادید؟
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
سلام دوستان به خصوص کسانی که کنکور دادن اگه برگردید کدوم ازمون آزمایشی رو انتخاب میکنید یا چطوری ازش استفاده میکنید و کلا در این موضوع چه تغییراتی میدادید؟
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
homayoon ebrahimpoor ویه سوال دیگه از کسانی که گاج میرفتن اون قسمت تحلیل سوالات رایگان بود یا نه؟
-
homayoon ebrahimpoor
من برای کنکور از آزمون های قلمچی استفاده کردم خیلی هم خوب بود فقط چیزی که هست این که تقلب داخل آزمون های قلمچی خیلی زیاده بنا بر این شما باید بیشتر روی درصد های خودت تمرکز کنی و خیلی به تراز نگته نکنی (البته نه این که بیخیال تراز بشی) اون چند تا ازمون اخر سنجش هم خیلی مهم هستن یه جورایی تراز اون ها نزدیک ترین تراز به ترازی هست که داخل کنکور می توانی بیاری. -
homayoon ebrahimpoor
من برای کنکور از آزمون های قلمچی استفاده کردم خیلی هم خوب بود فقط چیزی که هست این که تقلب داخل آزمون های قلمچی خیلی زیاده بنا بر این شما باید بیشتر روی درصد های خودت تمرکز کنی و خیلی به تراز نگته نکنی (البته نه این که بیخیال تراز بشی) اون چند تا ازمون اخر سنجش هم خیلی مهم هستن یه جورایی تراز اون ها نزدیک ترین تراز به ترازی هست که داخل کنکور می توانی بیاری.NarimanNa سلام
نتیجه گرفتی؟
( اگه میخوای بگو)
-
NarimanNa سلام
نتیجه گرفتی؟
( اگه میخوای بگو)
Yegane Dehqan
سلام
بله نتیجه هم گرفتم البته یکم دانشگاهی که می خواستم جابه جا شد هدف اول من دانشگاه علم و صنعت بود که نشد ولی بازم از دانشگاهی که قبول شدم خیلی راضی هستم (دانشگاه اصفهان) -
Yegane Dehqan
سلام
بله نتیجه هم گرفتم البته یکم دانشگاهی که می خواستم جابه جا شد هدف اول من دانشگاه علم و صنعت بود که نشد ولی بازم از دانشگاهی که قبول شدم خیلی راضی هستم (دانشگاه اصفهان)NarimanNa
موفق باشید -
NarimanNa
موفق باشیدYegane Dehqan
ممنون به هم چنین امید وارم هر رشته ای که دوست دارید و هر دانشگاهی دوست دارید قبول بشید که نمیدونید چه لذتی داره قشنگ روزی که نتایج میاد خستگی تمام این درس خوندنا و ... یه دفعه از بین میره تو این راه اگه کمکی هم خواستید سوالی بود یا کاری از دست من بر می آمد بگید تا جایی که بتوانم کمک می کنم -
Yegane Dehqan
ممنون به هم چنین امید وارم هر رشته ای که دوست دارید و هر دانشگاهی دوست دارید قبول بشید که نمیدونید چه لذتی داره قشنگ روزی که نتایج میاد خستگی تمام این درس خوندنا و ... یه دفعه از بین میره تو این راه اگه کمکی هم خواستید سوالی بود یا کاری از دست من بر می آمد بگید تا جایی که بتوانم کمک می کنمNarimanNa لطف دارید
درسته -
homayoon ebrahimpoor ممنون از همه دوستان