مدرسه سخت میگیره، چه کنم؟
-
سلام مدرسمون سخت میگیره تازه وارد مدرسه شدیم بعد چن سال ک مجازی بود امتحانارو سخت میدن چطوری برنامه مطالعه درسیم رو درست کنم
🥺
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
سلام مدرسمون سخت میگیره تازه وارد مدرسه شدیم بعد چن سال ک مجازی بود امتحانارو سخت میدن چطوری برنامه مطالعه درسیم رو درست کنم
🥺
Sarina M
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه
به نظر من برنامه رو همگام با ازمون ها و بخشی از دروس مدرسه بزار و از هر امتحانی برای موفقیت بیشتر خودت کمک بگیر
از هر ازمون و امتحانی برای موفقیت های بیشتر کمک بگیر
و ازمون های ازمایشی رو هم فراموش نکن
سوالی بود بپرس حتما
موفق باشی -
Sarina M
سلام دوست عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه
به نظر من برنامه رو همگام با ازمون ها و بخشی از دروس مدرسه بزار و از هر امتحانی برای موفقیت بیشتر خودت کمک بگیر
از هر ازمون و امتحانی برای موفقیت های بیشتر کمک بگیر
و ازمون های ازمایشی رو هم فراموش نکن
سوالی بود بپرس حتما
موفق باشیsaba rahimi خیل ممنون
-
🥺
Sarina M در مدرسه سخت میگیره، چه کنم؟ گفته است:
🥺
اگه تونستی مدرسه نرو (مخصوصا اگه کنکوری هستی امسال)
-
🥺
Sarina M مدرسه ما اجبار نکرده.خیلی از مدارس همین طوری ان.اگه سطح مدرسه تون پایینه نرو.نگران نمره مستمر نباش.بذار کم بدن.
-
Sarina M مدرسه ما اجبار نکرده.خیلی از مدارس همین طوری ان.اگه سطح مدرسه تون پایینه نرو.نگران نمره مستمر نباش.بذار کم بدن.
محمد پیرزاده منم از مستمر خیلی میترسم حالا نهایی رو میتونی راحت بدی نمیتونن بندازنت یا باهات لج کنن چون از اداره میاد، بابام گفت میام با مدیرتون صحبت میکنم اگه گفت اجباریه باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نامت میکنم