آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • دورهمی و توصیه های شب و روز کنکور

M.an

سلام به آلایی ها
      بچه ها اینجا می تونید شب کنکور دورهم باشید
      و اگه توصیه ای برای شب و روز کنکور دارین به دوستاتون بگین 🙂

@دانش-آموزان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

مشاوره تحصیلی
    • تابستان

فاطمه فرات 0

سلام
      من امسال دهم رو تموم کردم سطح درسیم متوسطه ن میتونم بگم خیلی بلدم و فولم ن میتونم بگم اصلا هیچی بلد نیسم
      نمیدونم تابستان چیکار کنم سراغ کتاب تست برم اول یا اول مشاور بگیرم یا آزمون هایی مثل گزینه ۲ شرکت کنم
      به نظرتون چیکار کنم که تابستونم هدر نره و درست استفاده کنم ازش
      🙏🙏🙏

مشاوره تحصیلی
    • کنکور ریاضی

دانی عالی حسینی

خدایی ریاضیش حرفی دربارش نمیزنم میگم هر کی عمومی میزد قبوله سر جلسه این قدر حالم بد شد مثلا ی ماه حرکت شناسی می‌داشتم عمومی چ رتبه ایی میگیرفتم و..... هندسه رو نگم براتون 😔خدا کمک کنه قبول شم فق کنکور تخصصی مارو فق فیزیک ببیند تجربیا سمت اونا نرید بنظرم هر چی شد

@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

مشاوره تحصیلی
    • گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)

mohammadhassan

🤝 سلام خدمت دوستان دوازدهمی، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.

📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).

بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
      موفق باشید 🌹 ❤

ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇

:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
      :male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها

@دوازدهم

مشاوره تحصیلی
    • اگه...

soniaaa

سلام سلام
      امیدوارم حال دل تک تکتون عالیییی باشه و الان فارغ از هر وضعیتی بدون استرس و نگرانی باشید
      این تاپیک و زدم تا کنکوریای 1401 بیان بگن که
      اگه برمیگشتین ب اولین روز ک برای کنکور جدی شروع کردین چه کارای انجام میدادین و چه کارای انجام نمیدادین؟ تا ی کمکی ب بچه های 11 ام و در کل اگه خدایی نکرده کسی پشت کنکور موند بشه :))
      این جمله رو تکمیل کنید اگ برمیگشتم ....................................
      اسپم ندید اگ میخواید درمورد پیام کسی صحبت کنید تودلی ریپلای بزنید ممنون میشم:))

دعوت میکنم از:
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
      @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
      @انسانیا
      Zahra Hamrang
      Felli
      Marzieh Abouei
      Matin Mousavi 1
      Mahan Xodayi 2
      Farhan Honar
      Alzahra Daftar
      fatemeh Ma
      Mr Unknown XD
      حامد صباحی
      حمید صباحی
      Mohammad Lotfi 0
      @همه دوستانی که الان خاطرم نیستن ✨🔆

مشاوره تحصیلی
    • تغییر رشته پایه دهم

سینا پوراحمد

سلام دوستان کی تغییر رشته داده اگه تو یکی از درس های رشته تجدید بشیم چی میشه؟!

مشاوره تحصیلی
    • تغییرات کتاب درسی برای کنکور 1401

monirs

سلام به دوستان آلایی‌ام؛
      این روزها یکی از دغدغه‌های کنکوری‌ها اینه که «کتاب من چاپ امسال نیست، ایرادی نداره؟» یا خیلی‌ها نگران این هستند که «نمیتونم کتاب چاپ جدید رو بخرم، باید چه کار کنم؟🤔 ». دوستای خوبم ما نیاز نداریم که حتما همه‌ی کتاب‌هامون رو به روز کنیم👌 👍 . بعضی‌هاشون اصلا تغییرات نداشتن یا اگر هم داشتن بصورت حذفِ یک مبحث بوده پس لازم نیست کتاب جدید بگیریم. بعضی کتاب‌ها انقدر جزئی تغییر کردن که خودمون میتونیم اون جزئیات رو تطبیق بدیم و اصلاحشون کنیم. یکی دو تا کتاب ممکن هست تغییرات اساسی داشته باشند که در این صورت فقط همین کتاب‌ها رو باید تهیه کرد.
      امروز می‌خوام سال چاپ کتاب‌های درسی‌ که برای کنکور 1401 مناسب هستند رو به شما بگم تا بدونید نیاز به تعویض و یا تطبیق دارند یا خیر. ابتدا در جدول زیر سال چاپ‌ کتاب‌هایی رو که یک دانش‌آموز دوازدهمی (داوطلب کنکور 1401) داره ببینیم:

سال چاپ کتابهای کنکور 1401.jpg

حالا بریم سراغ بررسی تغییرات کتاب درسی 1401:

تغییرات کتاب‌های درسی عمومی کنکور 1401 رشته‌ی تجربی و ریاضی:

ادبیات: توصیه میشه برای خوندن لغت‌ها از کتاب چاپ مناسب کنکورتون استفاده کنید. معنی بعضی لغت‌ها عوض شده، بعضی‌ها حذف شدند، درس‌ها جابه‌جا شدند و .... همه‌ی این‌ها وقتی بخوایید با بودجه‌بندی درس بخونید و آزمون بزنید باعث سردرگمی شما میشه.

دهم: چاپ 95 تا 97 که مناسب کنکور 98 تا 1400 بوده تغییرات داشته و بهتره چاپ 98 و به بعد رو داشته باشید. دقت کنید از چاپ‌های قبلی قسمت ساختمان واژه رو دیگه نباید بخونید چون حذف شده. اگر هم از کتاب پارسال استفاده می‌کنید بدانید و آگاه باشید که علاوه بر حذف ساختمان واژه، این کتاب نسبت به کتاب امسال چند فصلش جابه‌جا شده. یازدهم: تغییراتش نسبت به پارسال مربوط به چند تا لغت میشه که گفتیم برای لغت خوندن کتابتون جدید باشه راحت‌ترید. دوازدهم: می‌تونید از چاپ پارسال استفاده کنید چون تغییری نداشته.

عربی:

دهم: اگر چاپ 95 رو دارید باید عوض بشه اما اگر کتاب سال گذشته رو دارید تغییری نکرده. یازدهم: چاپ 96 تغییرات جزئی داشته، چاپ پارسال تغییری نداشته. دوازدهم: چاپ 97 و 98 رو می‌تونید استفاده کنید. از چاپ پارسال بخش کوچکی از قواعد حذف شده که چون مثالش داخل کتاب امسال اومده بر شما واجب است قواعدش رو هم بدونید ...

دینی:

دهم: چاپ 95 و 96 عوض بشه. چاپ 97 تغییرات جزئی داشته ولی می‌تونید عوض نکنید و حتما متن کتاب رو با پی‌دی‌اف امسال تطبیق بدید و تغییرات رو بنویسید. چاپ پارسال هم هیچ تغییری نکرده. یازدهم: چاپ 96 عوض بشه. چاپ 97 و 98 تغییرات خیلی جزئی داشته که باید حتما تطبیق بدید. چاپ پارسال هم این تغییر رو اعمال کنید: صفحه‌ی 88 خط اول کمله‌ی «ولایت» رو خط بزنید و عبارت «دانستیم که مرجعیت دینی» رو بنویسید! دوازدهم: چاپ 98 تغییرات جزئی داشته که می‌تونید تطبیق بدید. چاپ پارسال هم صفحه‌86 رو تطبیق بدید و استفاده کنید.

زبان: هر سه پایه بدون تغییر.

تغییرات کتاب‌های درسی اختصاصی رشته‌ی ریاضی و تجربی کنکور 1401:

ریاضیات رشته‌ی تجربی: هر سه پایه بدون تغییر.

ریاضیات رشته‌ی ریاضی (پایه، آمار، گسسته، هندسه، حسابان): هر سه پایه بدون تغییر.

زیست: توصیه میشه از کتاب‌های متناسب با کنکورتون استفاده کنید.

دهم: چاپ امسال تهیه بشه. یازدهم: چاپ 97 و به بعد رو می‌تونید تطبیق بدید و تغییرات رو اعمال کنید. دوازدهم:* می‌تونید تطبیق بدید و استفاده کنید.

فیزیک تجربی:

دهم: بهتره عوض بشه چون یکسری حذفیات داشته. اما اگر عوض نکردید هم مشکلی نداره فقط حتما حذفیات رو چک کنید. و از چاپ 98 به بعد هر چاپی دارید مناسبه. یازدهم:* بدون تغییر. دوازدهم: بدون تغییر.

فیزیک ریاضی:

دهم: تغییرات جزئی داشته که می‌تونید تطبیق بدید. یازدهم: بدون تغییر. دوازدهم: بدون تغییر.

شیمی:

دهم: بهتره چاپ جدید رو بگیرید. اگر نخواستید هم حتما چاپ 98 و به بعد رو داشته باشید و تطبیق بدید. یازدهم: چاپ 97 و به بعد نیاز به تغییر نداره. دوازدهم: اگر چاپ 97 رو دارید تطبیق بدید. چاپ 98 و به بعد تغییر نداشته.

🇶 «پی‌دی‌اف کتاب‌های آموزش و پرورش کجان؟»
      برای دانلود فایل PDF کتاب‌های درسی می‌تونید از سایت chap.sch.ir استفاده کنید. اینجا سایت رسمی خود آموزش و پروش برای بارگذاری کتاب‌های مدرسه هست پس با خیال راحت کتاب مورد نظرتون رو دانلود کنید.

به امید موفقیت همتون

@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

مشاوره تحصیلی
    • راهکار مفید واسه کاهش استرس

Disgustion 1

سلام ؛ مستقیم میرم سر اصل مطلب که وقتتون گرفته نشه و حوصله خوندنشو هم داشته باشین .
      قبل از هر چیزی توکل و راز و نیاز با دستی که ما رو خلق کرده میتونه آرامش عجیبی بهمون بده ؛ من یکی که بهش اعتقاد دارم ولی بعضیا میگن توهم مغزه ؛ حتی اگه توهم مغز هم باشه وقتی میدونیم که به حالِ خوبِ ما کمک میکنه چرا انجامش ندیم؟
      و اما حرف اصلی:
      تو این روزای آخر اکثر دانش آموزا تلاششون کم شده ؛ همین کم شدن تلاش خودش یه عاملِ وقت اضافه داشتنه ؛ وقت اضافه هم که باشه چیزی جز فکر کردن به کنکور سمتمون نمیاد و خودکار استرسمون تشدید میشه ! خلاصه اینکه پر کاری تو این روزا میتونه وقتتون رو به خودش اختصاص بده و دیگه فرصتی برا فکر کردن به اینکه سر جلسه چی میشه و کدوم سوالارو جواب بدم و اگه حالم بد شد چی و ... باقی نمیمونه ! هرجوری میتونین با درس وقتتون رو پر کنین که حتی موقع خواب هم انقد خسته باشین که دیگه فرصتی برا فکر کردن باقی نمونه ؛ موفق باشین .
      @تجربیا
      @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
      @دانش-آموزان-آلاء

مشاوره تحصیلی
    • چجوری دهم یازدهم رو جمع بندی کنم?

Maryam Baghmirani

سلام کسی میدونه بدون کلاس چجوری دهم یازدهم رو جمع بندی کنم
      لطف میکنید اگرخدای راهنمایی کنید🥺

مشاوره تحصیلی
    • پومودورو ، راهکاری برای رفع خستگی و کسلی!

Sadegh Abbasian

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه♥️
      نه نه نه! اشتباه نکنید؛ پومودورو مواد مخدر یا قرص خاصی نیست که شما بعد از مصرف اصطلاحاً «های» بشید و سریع بپرید و درس بخونید!

پومودورو ، در واقع یک روش مطالعاتی هستش که به شما توصیه میکنه لازم نیست که یه کوه کار انجام بدید و نتیجه جالبی هم نگیرید؛
      اون بهتون میگه که توی یک تایم کوتاه (فوکوس تایم) تمام تمرکزت رو بذاری روی یک موضوع و اونو پی بگیری و زمان پیشنهادیش هم برای اون باکس زمانی ۲۵ دقیقه هستش! (که نه کسل بشی و نه خسته)

این تکنیک بسیار بسیار قابل انعطافه!
      یعنی شما میتونید حداقل ، از ۱۵ دقیقه شروع کنید و حداکثر تا ۴۵ دقیقه مطالعه مفید داشته باشید...
      (خودم برای هر باکس زمانی نیم ساعت میخونم)

راستی پومودورو میگه که بعد از هر 4 باکس مطالعه میتونی تقریبا 25 تا 30 دقیقه استراحت کنی، که بهش میگن: Long Break

حالا که حرف استراحت شد باید بگم که استراحت توی پومودورو به دو دسته تقسیم میشه:

استراحت کوتاه (Short Break)

استراحت طولانی (Long Break)

توی این تایم های استراحت شما مطلقا استراحت میکنید و از کار فاصله میگیرید؛
      استراحت مثل: چایی خوردن ، چرخیدن توی حیاط , با کسی صحبت کردن و ...

موقع انجام پومودورو باید حتماً یه تایمر داشته باشید که بتونه زمان مثلا ۳۰ دقیقه رو در نظر بگیره و سریع آلارم بده⏰
      خب اینا نکات کلی ماجرا بودن؛ الان میخوایم طرز کارشو بفهمیم؛

شروع:

Focus Time 1 : 30 min
      Short Break : 5 min
      Focus Time 2 : 30 min
      Focus Time 3 : 30 min
      Focus Time 4 : 30 min
      Long Break : 30 min

پایان:)
      و همینجور تا آخرین ساعتی که تواناییشو دارین...!
      شما حتی میتونید با این روش کم کم و بدون عجله ساعت مطالعاتی خودتون رو بالا ببرید🌟

و یادتون نره که شما ربات 🤖 نیستید که ۲ ساعت متوالی بشینید و درس بخونید😓

تایمر ها به سه دسته تقسیم میشن:

فیزیکی کامپیوتر گوشی

تایمر فیزیکی رو که باید بخرید و تکلیفش معلومه؛
      اما برای کامپیوتر یه لینک دانلود میذارم که خیلی نرم افزار خوبیه: (خودمم ازش استفاده میکنم)
      Pomotroid
      سعی کنید اولویت آخر آخر آخرتون گوشی باشه چون خیلی ذهنو درگیر میکنه! اینم لینک دانلودش:
      دانلود از گوگل پلی

و در نهایت خیلی دلم میخواد نظرتون رو درباره این تاپیک بدونم و اگه اشکالی بود ، بهم متذکر بشید...
      مرسی
      راستی موضوع بعدی تایم باکسینگه!

مشاوره تحصیلی
    • کارت ورود به جلسه

Mahdeh

سلام دوستان
      اگر کارت ورود یه ذره کمرنگ باشه مشکلیه؟

مشاوره تحصیلی
    • انگيزه

M.an

سلام
      اوضاع خوب پيش ميره؟
      ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست
      انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه
      حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم

مشاوره تحصیلی
    • پشت کنکوری ها جواب بدن

Infinitie .A

سلام دوستان
      توی کارت ورود به. جلسه تون
      معدل کتبی نهایی دیپلمتون
      با
      معدل کل دیپلمتون چه فرقی داره؟!
      در ضمن هر کدوم رو باید از کجا پیدا کنیم؟
      مدرک دیپلمتون رو شماها از مدرسه گرفتید؟

مشاوره تحصیلی
    • آزمون قلمچی گزینه دو ماز🥴

m naghavi

سلام
      من تا حالا آزمون ندادم..دهمم هیچی بلد نیستم یازدهم نصفشو بلدم کلا باید تو تابستون بخونمشون..با این حساب اگر جامعه آماری رو بذاریم کنار بین آزمون قلمچی و گزینه دو بنظرتون کدومو بدم بهتره؟
      و کسی تا حالا از پک الماس ماز استفاده کرده؟چطور بوده؟خوبه؟
      بنظرتون اگه هم گزینه دو رو بدم هم مازو خوبه؟🥲
      @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا

مشاوره تحصیلی
    • کدوم مهم تره

دانی عالی حسینی

بچه ها خیلی وقت نیست
      بین تحلیل کنکور ها، آزمونای آزمایشی، و سه آ کدوما مهم ترن و اولویت بندی اینا چطوری بزارم بخونم؟
      @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا

مشاوره تحصیلی
    • کنکور ۴۰۳

Gharibe Gomnam

https://p30konkor.com/konkur1403/
      :::::::

https://www.salamsch.com/blog/azmoon-sarasari

:::::::

تکبیــــــــــــــــــــر
      😐

مشاوره تحصیلی
    • روش های محاسباتی

دانی عالی حسینی

روش های محاسباتی خاصی دارین میگین خیلی مشکل دارم رو این؟ فق ی زوج پنج بلدم بقیه رو هم دیدم ولی سر سوال ک میاد اصلا ب ذهنت نمیاد و روش نرمال میری ی چیز ساده و پر کارد باشه

@تجربیا @ریاضیا @دانش_اموزان_الا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

مشاوره تحصیلی
    • لطفا اگر تجربه دارید راهنمایی کنید

paniz pzzz

سلام بچه ها..من 10 روز دیگه کنکور دارم..میدونم امسال به اون چیزی که میخوام نمیتونم برسم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم(حتی با وجود سختی های این مصوبه)..بخاطر یک تیم بی علم مشاوره ،کارم به همچین چیزی کشید..برای سال جدید نمیخوام مشاور بگیرم ولی چون میدونم سال دوم انگیزم افت پیدا میکنه،باید یه مشاوری همراهم باشه ..البته یه مشاور کار بلد ..شما اگه تجربه ای با مشاور یا تیمی تو این زمینه داشتین میشه راهنماییم کنید؟(مدیکال و نگید که از همونا ضربه خوردم)

مشاوره تحصیلی
    • تست و درصد در روزهای آخر

Mariya Musavi

سلام دوستان عزیز
      اول از همه اینکه ممنونم از همه شما عزیزانی که بهم کمک میکنید و تو این چند روزی که اینجا بودم همش میگم کاش زودتر اینجارو میشناختم.
      متاسفانه افرادی که اطراف آدم هستن چشم دیدن پیشرفت بقیه رو ندارن و اگه هم خودون از چیزی استفاده کنن به بقیه پیشنهادش نمیکنن و ابن بده واقعا تو جامعه زیاد شده مخصوصا تو شهر های کوچیک.به هرحال من اینجارو کاملا تصادفی پیدا کردم و آشنا شدم و واسم جالبه که همچین جایی هستش که میتونم رفع اشکال کنم.
      سئوالی که دارم اینه که من الان چند روزی میشه آزمون سراسری 99 رو تو انواع گروه های آموزشی رو‌ تست میزنم ولی نمیدونم چرا درصدهام خیلی پایین میشه ینی میدونما چرا چون سخته واسم
      میخوام بدونم آیا برای شماهم سخته؟کلا سخت بوده آزمون 99؟
      چون آرمون های سنجش و گزینه دو رو میزنم درصدهام خوبن ولی آزمون 99 رو نمیتونم حتی عمومی هاشو خوب بزنم مخصوصا دینی و زبانش رو.
      میشه راهنماییم کنید لطفا🙏
      @دانش-آموزان-آلاء

مشاوره تحصیلی

چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها🤓🌞

مشاوره تحصیلی
    سحرخیز کنکوری ها چالش ۲۱ روزه
    137
    1228
    15907
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • Yegane Dehqan
      Yegane Dehqan دوازدهم بچه های تجربی راه ابریشم بچه های تجربی کنکور 1401 @sara 83 آخرین ویرایش توسط انجام شده

sara 83 در چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها🤓🌞 گفته است:

سلام🌻
      ۷ آذر روز اول چالش
      ساعت خواب: ۲۳:۳۰
      ساعت بیداری: ۴(😐 از اشتیاق و استرس زیاده😂)

آفریییین😃
      زمانی بیدار شدی که اونایی که حرف منفی بهت میزن خوابن و تو میتونی قشششنگ تلاش کنی . 💪👑😍😃🌱👏👏

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

sara 83 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 5
      • Yegane Dehqan
        Yegane Dehqan دوازدهم بچه های تجربی راه ابریشم بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده

بیدارم ولی هنوز تو چالش ۶ صبح گیر کردم😂🖐

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 6
        • Hhh Hh
          Hhh Hh تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
          صبح بخیر
          خواب: ۱۲:۱۵
          بیداری: ۵:۱۵

یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو...✌🏻💫

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 8
          • sara 83
            sara 83 آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام🌻
            ۷ آذر روز اول چالش
            ساعت خواب: ۲۳:۳۰
            ساعت بیداری: ۴(😐 از اشتیاق و استرس زیاده😂)

Yegane Dehqan 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 7
            • مهدی نجفی
              مهدی نجفی دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

من که هر روز پا میشم
              چه بهتر با چالش

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
              • Saudade 19
                Saudade 19 اخراج شده @maryam111 آخرین ویرایش توسط Saudade 19 انجام شده

maryam111
                وای خدا چی میشه یکی پیدا شه 15 تا کامنت آخرمو لایک کنه😭
                پیر شدیم غیر درسی نرفتیم :|
                چشم منم حاضری میزنم از فردا(البته موقع خوابیدن😂 )

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 10
                • maryam111
                  maryam111 ناظم @Saudade 19 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Saudade 19 اعتبار برای دسترسی به بحث آزاد ۳۰۰ تاست
                  یه کوچولو دیگه مونده😂
                  دیگه کم کم سعی کن با چالشمون همراه بشی✌

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

Saudade 19 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 4
                  • Saudade 19
                    Saudade 19 اخراج شده @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111
                    راستی یسوال
                    من باید اعتبارم چند بشه تاپیک غیر درسی بتونم پیام بدم؟
                    رفع اسپم: من که همیشه 5 صبحی بودم...البته تو چالش خوابیدنش نه بیدار شدن😂

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 9
                    • اسما نادری
                      اسما نادری @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111 خداروشکر گفتم حتما بعد از این ۲۱ روز ۴ صبحی ها میزارید😂😅

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 5
                      • Ariana Ariana
                        Ariana Ariana دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهم آخرین ویرایش توسط Ariana Ariana انجام شده

سلام ناظم عزیز ممنون که دعوت کردین نمیتونم تو این چالش شرکت کنم چون همه نرم افزار های روی گوشیم رو حذف میخوام بکنم ولی ساعت خواب و بیداری مو می نویسم حتما برای خودم

خداحافظ همگی تا بعد کنکور🖐

• kianoosh alavi
                          kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط kianoosh alavi انجام شده

سلام
                          خیلیییی برام سخته ساعت 5 صبح...🙄
                          ولی تلاشمو میکنم💪

• maryam111
                            maryam111 ناظم @Saudade 19 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Saudade 19 نه نگران نباش😂
                            ۵ آخرشه دیگه

Saudade 19 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                            • maryam111
                              maryam111 ناظم @ftm montazeri آخرین ویرایش توسط انجام شده

ftm montazeri نه بابا چه خبره ۳😂
                              سحرخیزی تهش ساعت ۵ عه

• Saudade 19
                                Saudade 19 اخراج شده @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111
                                میترسم اینطوری بریم جلو تیر ماه کنکورو تو خواب بدیم :|

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 4
                                • F
                                  ftm montazeri @maryam111 آخرین ویرایش توسط ftm montazeri انجام شده

maryam111 در چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها🤓🌞 گفته است:

Yegane Dehqan ftm montazeri
                                  یادتونه دور اول چالش، روزای اول ساعت ۶ هم سختتون بود؟
                                  پس غر نزنید به ۵ هم عادت میکنید😍
                                  ولی خیالتون راحت از ۵ اونورتر نمیریم دیگه😂

تا اخر کنکور به سه برسون ما رو مریم😅😄
                                  نا مردم اگه اعتراض کنم

تو پای به راه در نِه و،
                                  هیچ مپرس...

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 5
                                  • maryam111
                                    maryam111 ناظم @Yegane Dehqan آخرین ویرایش توسط انجام شده

Yegane Dehqan 😂😂نه دیگه خیلی اذیت میشید
                                    سحرخیزی تهش ۵ صبحه
                                    البته یه چالشی پیدا کردم بیدار شدن ۴ صبحه و کم کردن خواب ولی خیالت راحت اون اصلا به درد دانش آموز نمیخوره😂
                                    و برای یه آدم فارغ التحصیل خوبه

• maryam111
                                      maryam111 ناظم @Ryhn E آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ryhn E به به سلام
                                      ناز نکن حالا😉 بچه ها زیاد بودن جاموندی(_:
                                      خوش اومدی به چالش جدید😁

• Yegane Dehqan
                                        Yegane Dehqan دوازدهم بچه های تجربی راه ابریشم بچه های تجربی کنکور 1401 @maryam111 آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده

maryam111 میخوای یه دونه چالش سحرخیزی ساعت ۳صبح راه بنداز ؟؟😂😂😂

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 6
                                        • Maryam Nateqi
                                          Maryam Nateqi تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده

Yeganeh Robat Sarpooshi🌺

پیامبر (ص) می‌فرمایند :از کلام تو به تو حکم می‌شود

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 4
                                          • Mohammad Gh
                                            Mohammad Gh دانش آموزان آلاء دوازدهم بچه های ریاضی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط Mohammad Gh انجام شده

من اینجام فراموشم نکنید....!!!!!
                                            چالش قبلی رو که دست و پا شکسته اجرا کردم یه بار ۶ یه بار ۷:۳۰
                                            ولی این دفعه چون بدنم یه مقدار عادت کرده میتونم دوباره از ۶ شروع کنم برسم به ۵ 👌🏼🏃🏃

• Ryhn E
                                              Ryhn E بچه های تجربی راه ابریشم دانش آموزان آلاء @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111 سلام سلام😍

با اینکه از من اسمی نبردین و ناراحتم کردین😂ولی خب این دور چالشم هستم 😎

All I can be is me

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 7
                                              • ye Alaaei
                                                ye Alaaei @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111 اوهوم چشم خیلی خوبه 👌

• maryam111
                                                  maryam111 ناظم @ye Alaaei آخرین ویرایش توسط انجام شده

ye Alaaei از ۶ شروع کن خب
                                                  کم کم میرسی به ۵ .. کار سختی نیست😉

• HADAF MAN
                                                    HADAF MAN بچه های تجربی راه ابریشم @maryam111 آخرین ویرایش توسط HADAF MAN انجام شده

maryam111 اصلا ساعتای قبل شیش ارامش خیلی خاصی دارن و ادم پر از انرژی و ارامش میشه اگه وقتشو به ورزش و مدیتیشن بده ✨

لبخندت رنگی رنگی ترین چیزیه که میتونی به خودت هدیه بدی ✨

• ye Alaaei
                                                      ye Alaaei @maryam111 آخرین ویرایش توسط ye Alaaei انجام شده

maryam111 اخه نبودم😢
                                                      اگه راه نداره چشم

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                                      • maryam111
                                                        maryam111 ناظم @Yegane Dehqan آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

Yegane Dehqan ftm montazeri
                                                        یادتونه دور اول چالش، روزای اول ساعت ۶ هم سختتون بود؟
                                                        پس غر نزنید به ۵ هم عادت میکنید😍
                                                        ولی خیالتون راحت از ۵ اونورتر نمیریم دیگه😂

ye Alaaei HADAF MAN Yegane Dehqan F اسما نادری 7 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 7
                                                        • maryam111
                                                          maryam111 ناظم @ye Alaaei آخرین ویرایش توسط انجام شده

ye Alaaei سلام کم کم سعی کن درست میشه
                                                          از ۵ تا ۶ و نیم صبح میتونیم بیدار شیم
                                                          یهویی تغییرش نده از همون ۶ شروع کن و برسونش به ۵

ye Alaaei 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 4
                                                          • ye Alaaei
                                                            ye Alaaei @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111 سلام نمیشه همون 6 باشه ؟ 😭
                                                            ما چالش قبلی رو نبودیم یهو 5 صبح شاید نتونم

maryam111 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 3
                                                            • F Seif 0
                                                              F Seif 0 بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام ممکنه نتونم هرروز گزارش بدم تا حد امکان هستم

من یک به هزار جنگیدم، سربالا! ☆

• Fatemeh H 3
                                                                Fatemeh H 3 تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده

منم✔️😊

• sara 83
                                                                  sara 83 آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام🌻
                                                                  منم هستم.

• kosar adibi
                                                                    kosar adibi دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلاااام منممم هستمممم

• nazanin mirzai
                                                                      nazanin mirzai راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک تجربی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی @maryam111 آخرین ویرایش توسط انجام شده

maryam111 سلام من که چالش قبلی رو نتونستم کامل باشم و همش خواب میموندم
                                                                      اما این سری سعیم رو میکنم ایشالا که بشه💪🏻 😄

هر کجا هستم باشم، آسمان مال من است🪐

• F
                                                                        ftm montazeri آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام حتما حتمااا شرکت میکنم

فقط از همین اول شاید ۵ پا نشم
                                                                        ولی قول میدم تا اخر چالش ساعت بیداریم تنظیم شه😸

تو پای به راه در نِه و،
                                                                        هیچ مپرس...

• Hhh Hh
                                                                          Hhh Hh تجربی آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

سلام
                                                                          خداروشکر خیلی خوب بود. خیلی راحت تر میتونستم ساعت مطالعه رو بالا ببرم و برنامه رو کامل اجرا کنم.
                                                                          امیدوارم در این چالش هم بتونم پیوستگی رو داشته باشم.

یا به اندازه آرزوهات تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو...✌🏻💫

• 1
                                                                          • 2
                                                                          • 32
                                                                          • 33
                                                                          • 34
                                                                          • 35
                                                                          • 36
                                                                          • 35 / 36
                                                                          • اولین پست
                                                                            آخرین پست