-
سلام به آلایی ها
بچه ها اینجا می تونید شب کنکور دورهم باشید
و اگه توصیه ای برای شب و روز کنکور دارین به دوستاتون بگین 🙂@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
خدایی ریاضیش حرفی دربارش نمیزنم میگم هر کی عمومی میزد قبوله سر جلسه این قدر حالم بد شد مثلا ی ماه حرکت شناسی میداشتم عمومی چ رتبه ایی میگیرفتم و..... هندسه رو نگم براتون 😔خدا کمک کنه قبول شم فق کنکور تخصصی مارو فق فیزیک ببیند تجربیا سمت اونا نرید بنظرم هر چی شد
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
🤝 سلام خدمت دوستان دوازدهمی، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها -
سلام سلام
امیدوارم حال دل تک تکتون عالیییی باشه و الان فارغ از هر وضعیتی بدون استرس و نگرانی باشید
این تاپیک و زدم تا کنکوریای 1401 بیان بگن که
اگه برمیگشتین ب اولین روز ک برای کنکور جدی شروع کردین چه کارای انجام میدادین و چه کارای انجام نمیدادین؟ تا ی کمکی ب بچه های 11 ام و در کل اگه خدایی نکرده کسی پشت کنکور موند بشه :))
این جمله رو تکمیل کنید اگ برمیگشتم ....................................
اسپم ندید اگ میخواید درمورد پیام کسی صحبت کنید تودلی ریپلای بزنید ممنون میشم:))دعوت میکنم از:
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@انسانیا
Zahra Hamrang
Felli
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1
Mahan Xodayi 2
Farhan Honar
Alzahra Daftar
fatemeh Ma
Mr Unknown XD
حامد صباحی
حمید صباحی
Mohammad Lotfi 0
@همه دوستانی که الان خاطرم نیستن ✨🔆 -
-
سلام به دوستان آلاییام؛
این روزها یکی از دغدغههای کنکوریها اینه که «کتاب من چاپ امسال نیست، ایرادی نداره؟» یا خیلیها نگران این هستند که «نمیتونم کتاب چاپ جدید رو بخرم، باید چه کار کنم؟🤔 ». دوستای خوبم ما نیاز نداریم که حتما همهی کتابهامون رو به روز کنیم👌 👍 . بعضیهاشون اصلا تغییرات نداشتن یا اگر هم داشتن بصورت حذفِ یک مبحث بوده پس لازم نیست کتاب جدید بگیریم. بعضی کتابها انقدر جزئی تغییر کردن که خودمون میتونیم اون جزئیات رو تطبیق بدیم و اصلاحشون کنیم. یکی دو تا کتاب ممکن هست تغییرات اساسی داشته باشند که در این صورت فقط همین کتابها رو باید تهیه کرد.
امروز میخوام سال چاپ کتابهای درسی که برای کنکور 1401 مناسب هستند رو به شما بگم تا بدونید نیاز به تعویض و یا تطبیق دارند یا خیر. ابتدا در جدول زیر سال چاپ کتابهایی رو که یک دانشآموز دوازدهمی (داوطلب کنکور 1401) داره ببینیم:سال چاپ کتابهای کنکور 1401.jpg
حالا بریم سراغ بررسی تغییرات کتاب درسی 1401:
تغییرات کتابهای درسی عمومی کنکور 1401 رشتهی تجربی و ریاضی:
ادبیات: توصیه میشه برای خوندن لغتها از کتاب چاپ مناسب کنکورتون استفاده کنید. معنی بعضی لغتها عوض شده، بعضیها حذف شدند، درسها جابهجا شدند و .... همهی اینها وقتی بخوایید با بودجهبندی درس بخونید و آزمون بزنید باعث سردرگمی شما میشه.
دهم: چاپ 95 تا 97 که مناسب کنکور 98 تا 1400 بوده تغییرات داشته و بهتره چاپ 98 و به بعد رو داشته باشید. دقت کنید از چاپهای قبلی قسمت ساختمان واژه رو دیگه نباید بخونید چون حذف شده. اگر هم از کتاب پارسال استفاده میکنید بدانید و آگاه باشید که علاوه بر حذف ساختمان واژه، این کتاب نسبت به کتاب امسال چند فصلش جابهجا شده. یازدهم: تغییراتش نسبت به پارسال مربوط به چند تا لغت میشه که گفتیم برای لغت خوندن کتابتون جدید باشه راحتترید. دوازدهم: میتونید از چاپ پارسال استفاده کنید چون تغییری نداشته.عربی:
دهم: اگر چاپ 95 رو دارید باید عوض بشه اما اگر کتاب سال گذشته رو دارید تغییری نکرده. یازدهم: چاپ 96 تغییرات جزئی داشته، چاپ پارسال تغییری نداشته. دوازدهم: چاپ 97 و 98 رو میتونید استفاده کنید. از چاپ پارسال بخش کوچکی از قواعد حذف شده که چون مثالش داخل کتاب امسال اومده بر شما واجب است قواعدش رو هم بدونید ...دینی:
دهم: چاپ 95 و 96 عوض بشه. چاپ 97 تغییرات جزئی داشته ولی میتونید عوض نکنید و حتما متن کتاب رو با پیدیاف امسال تطبیق بدید و تغییرات رو بنویسید. چاپ پارسال هم هیچ تغییری نکرده. یازدهم: چاپ 96 عوض بشه. چاپ 97 و 98 تغییرات خیلی جزئی داشته که باید حتما تطبیق بدید. چاپ پارسال هم این تغییر رو اعمال کنید: صفحهی 88 خط اول کملهی «ولایت» رو خط بزنید و عبارت «دانستیم که مرجعیت دینی» رو بنویسید! دوازدهم: چاپ 98 تغییرات جزئی داشته که میتونید تطبیق بدید. چاپ پارسال هم صفحه86 رو تطبیق بدید و استفاده کنید.زبان: هر سه پایه بدون تغییر.
تغییرات کتابهای درسی اختصاصی رشتهی ریاضی و تجربی کنکور 1401:
ریاضیات رشتهی تجربی: هر سه پایه بدون تغییر.
ریاضیات رشتهی ریاضی (پایه، آمار، گسسته، هندسه، حسابان): هر سه پایه بدون تغییر.
زیست: توصیه میشه از کتابهای متناسب با کنکورتون استفاده کنید.
دهم: چاپ امسال تهیه بشه. یازدهم: چاپ 97 و به بعد رو میتونید تطبیق بدید و تغییرات رو اعمال کنید. دوازدهم:* میتونید تطبیق بدید و استفاده کنید.فیزیک تجربی:
دهم: بهتره عوض بشه چون یکسری حذفیات داشته. اما اگر عوض نکردید هم مشکلی نداره فقط حتما حذفیات رو چک کنید. و از چاپ 98 به بعد هر چاپی دارید مناسبه. یازدهم:* بدون تغییر. دوازدهم: بدون تغییر.فیزیک ریاضی:
دهم: تغییرات جزئی داشته که میتونید تطبیق بدید. یازدهم: بدون تغییر. دوازدهم: بدون تغییر.شیمی:
دهم: بهتره چاپ جدید رو بگیرید. اگر نخواستید هم حتما چاپ 98 و به بعد رو داشته باشید و تطبیق بدید. یازدهم: چاپ 97 و به بعد نیاز به تغییر نداره. دوازدهم: اگر چاپ 97 رو دارید تطبیق بدید. چاپ 98 و به بعد تغییر نداشته.🇶 «پیدیاف کتابهای آموزش و پرورش کجان؟»
به امید موفقیت همتون
برای دانلود فایل PDF کتابهای درسی میتونید از سایت chap.sch.ir استفاده کنید. اینجا سایت رسمی خود آموزش و پروش برای بارگذاری کتابهای مدرسه هست پس با خیال راحت کتاب مورد نظرتون رو دانلود کنید.@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام ؛ مستقیم میرم سر اصل مطلب که وقتتون گرفته نشه و حوصله خوندنشو هم داشته باشین .
قبل از هر چیزی توکل و راز و نیاز با دستی که ما رو خلق کرده میتونه آرامش عجیبی بهمون بده ؛ من یکی که بهش اعتقاد دارم ولی بعضیا میگن توهم مغزه ؛ حتی اگه توهم مغز هم باشه وقتی میدونیم که به حالِ خوبِ ما کمک میکنه چرا انجامش ندیم؟
و اما حرف اصلی:
تو این روزای آخر اکثر دانش آموزا تلاششون کم شده ؛ همین کم شدن تلاش خودش یه عاملِ وقت اضافه داشتنه ؛ وقت اضافه هم که باشه چیزی جز فکر کردن به کنکور سمتمون نمیاد و خودکار استرسمون تشدید میشه ! خلاصه اینکه پر کاری تو این روزا میتونه وقتتون رو به خودش اختصاص بده و دیگه فرصتی برا فکر کردن به اینکه سر جلسه چی میشه و کدوم سوالارو جواب بدم و اگه حالم بد شد چی و ... باقی نمیمونه ! هرجوری میتونین با درس وقتتون رو پر کنین که حتی موقع خواب هم انقد خسته باشین که دیگه فرصتی برا فکر کردن باقی نمونه ؛ موفق باشین .
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء -
-
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه♥️
نه نه نه! اشتباه نکنید؛ پومودورو مواد مخدر یا قرص خاصی نیست که شما بعد از مصرف اصطلاحاً «های» بشید و سریع بپرید و درس بخونید!پومودورو ، در واقع یک روش مطالعاتی هستش که به شما توصیه میکنه لازم نیست که یه کوه کار انجام بدید و نتیجه جالبی هم نگیرید؛
اون بهتون میگه که توی یک تایم کوتاه (فوکوس تایم) تمام تمرکزت رو بذاری روی یک موضوع و اونو پی بگیری و زمان پیشنهادیش هم برای اون باکس زمانی ۲۵ دقیقه هستش! (که نه کسل بشی و نه خسته)این تکنیک بسیار بسیار قابل انعطافه!
یعنی شما میتونید حداقل ، از ۱۵ دقیقه شروع کنید و حداکثر تا ۴۵ دقیقه مطالعه مفید داشته باشید...
(خودم برای هر باکس زمانی نیم ساعت میخونم)راستی پومودورو میگه که بعد از هر 4 باکس مطالعه میتونی تقریبا 25 تا 30 دقیقه استراحت کنی، که بهش میگن: Long Break
حالا که حرف استراحت شد باید بگم که استراحت توی پومودورو به دو دسته تقسیم میشه:
استراحت کوتاه (Short Break)
استراحت طولانی (Long Break)
توی این تایم های استراحت شما مطلقا استراحت میکنید و از کار فاصله میگیرید؛
استراحت مثل: چایی خوردن ، چرخیدن توی حیاط , با کسی صحبت کردن و ...موقع انجام پومودورو باید حتماً یه تایمر داشته باشید که بتونه زمان مثلا ۳۰ دقیقه رو در نظر بگیره و سریع آلارم بده⏰
خب اینا نکات کلی ماجرا بودن؛ الان میخوایم طرز کارشو بفهمیم؛شروع:
Focus Time 1 : 30 min
Short Break : 5 min
Focus Time 2 : 30 min
Focus Time 3 : 30 min
Focus Time 4 : 30 min
Long Break : 30 minپایان:)
و همینجور تا آخرین ساعتی که تواناییشو دارین...!
شما حتی میتونید با این روش کم کم و بدون عجله ساعت مطالعاتی خودتون رو بالا ببرید🌟و یادتون نره که شما ربات 🤖 نیستید که ۲ ساعت متوالی بشینید و درس بخونید😓
تایمر ها به سه دسته تقسیم میشن:
فیزیکی کامپیوتر گوشیتایمر فیزیکی رو که باید بخرید و تکلیفش معلومه؛
اما برای کامپیوتر یه لینک دانلود میذارم که خیلی نرم افزار خوبیه: (خودمم ازش استفاده میکنم)
Pomotroid
سعی کنید اولویت آخر آخر آخرتون گوشی باشه چون خیلی ذهنو درگیر میکنه! اینم لینک دانلودش:
دانلود از گوگل پلیو در نهایت خیلی دلم میخواد نظرتون رو درباره این تاپیک بدونم و اگه اشکالی بود ، بهم متذکر بشید...
مرسی
راستی موضوع بعدی تایم باکسینگه! -
سلام دوستان
اگر کارت ورود یه ذره کمرنگ باشه مشکلیه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
سلام دوستان
توی کارت ورود به. جلسه تون
معدل کتبی نهایی دیپلمتون
با
معدل کل دیپلمتون چه فرقی داره؟!
در ضمن هر کدوم رو باید از کجا پیدا کنیم؟
مدرک دیپلمتون رو شماها از مدرسه گرفتید؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
من تا حالا آزمون ندادم..دهمم هیچی بلد نیستم یازدهم نصفشو بلدم کلا باید تو تابستون بخونمشون..با این حساب اگر جامعه آماری رو بذاریم کنار بین آزمون قلمچی و گزینه دو بنظرتون کدومو بدم بهتره؟
و کسی تا حالا از پک الماس ماز استفاده کرده؟چطور بوده؟خوبه؟
بنظرتون اگه هم گزینه دو رو بدم هم مازو خوبه؟🥲
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا -
بچه ها خیلی وقت نیست
بین تحلیل کنکور ها، آزمونای آزمایشی، و سه آ کدوما مهم ترن و اولویت بندی اینا چطوری بزارم بخونم؟
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا -
https://p30konkor.com/konkur1403/
:::::::https://www.salamsch.com/blog/azmoon-sarasari
:::::::
تکبیــــــــــــــــــــر
😐 -
روش های محاسباتی خاصی دارین میگین خیلی مشکل دارم رو این؟ فق ی زوج پنج بلدم بقیه رو هم دیدم ولی سر سوال ک میاد اصلا ب ذهنت نمیاد و روش نرمال میری ی چیز ساده و پر کارد باشه
@تجربیا @ریاضیا @دانش_اموزان_الا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
سلام بچه ها..من 10 روز دیگه کنکور دارم..میدونم امسال به اون چیزی که میخوام نمیتونم برسم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم(حتی با وجود سختی های این مصوبه)..بخاطر یک تیم بی علم مشاوره ،کارم به همچین چیزی کشید..برای سال جدید نمیخوام مشاور بگیرم ولی چون میدونم سال دوم انگیزم افت پیدا میکنه،باید یه مشاوری همراهم باشه ..البته یه مشاور کار بلد ..شما اگه تجربه ای با مشاور یا تیمی تو این زمینه داشتین میشه راهنماییم کنید؟(مدیکال و نگید که از همونا ضربه خوردم)
-
سلام دوستان عزیز
اول از همه اینکه ممنونم از همه شما عزیزانی که بهم کمک میکنید و تو این چند روزی که اینجا بودم همش میگم کاش زودتر اینجارو میشناختم.
متاسفانه افرادی که اطراف آدم هستن چشم دیدن پیشرفت بقیه رو ندارن و اگه هم خودون از چیزی استفاده کنن به بقیه پیشنهادش نمیکنن و ابن بده واقعا تو جامعه زیاد شده مخصوصا تو شهر های کوچیک.به هرحال من اینجارو کاملا تصادفی پیدا کردم و آشنا شدم و واسم جالبه که همچین جایی هستش که میتونم رفع اشکال کنم.
سئوالی که دارم اینه که من الان چند روزی میشه آزمون سراسری 99 رو تو انواع گروه های آموزشی رو تست میزنم ولی نمیدونم چرا درصدهام خیلی پایین میشه ینی میدونما چرا چون سخته واسم
میخوام بدونم آیا برای شماهم سخته؟کلا سخت بوده آزمون 99؟
چون آرمون های سنجش و گزینه دو رو میزنم درصدهام خوبن ولی آزمون 99 رو نمیتونم حتی عمومی هاشو خوب بزنم مخصوصا دینی و زبانش رو.
میشه راهنماییم کنید لطفا🙏
@دانش-آموزان-آلاء
چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها🤓🌞
-
sara 83 در چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
گفته است:
سلام
۷ آذر روز اول چالش
ساعت خواب: ۲۳:۳۰
ساعت بیداری: ۴(از اشتیاق و استرس زیاده
)
آفریییین
زمانی بیدار شدی که اونایی که حرف منفی بهت میزن خوابن و تو میتونی قشششنگ تلاش کنی . -
بیدارم ولی هنوز تو چالش ۶ صبح گیر کردم
-
سلام
صبح بخیر
خواب: ۱۲:۱۵
بیداری: ۵:۱۵ -
سلام
۷ آذر روز اول چالش
ساعت خواب: ۲۳:۳۰
ساعت بیداری: ۴(از اشتیاق و استرس زیاده
)
-
من که هر روز پا میشم
چه بهتر با چالش -
maryam111
وای خدا چی میشه یکی پیدا شه 15 تا کامنت آخرمو لایک کنه
پیر شدیم غیر درسی نرفتیم :|
چشم منم حاضری میزنم از فردا(البته موقع خوابیدن)
-
Saudade 19 اعتبار برای دسترسی به بحث آزاد ۳۰۰ تاست
یه کوچولو دیگه مونده
دیگه کم کم سعی کن با چالشمون همراه بشی -
maryam111
راستی یسوال
من باید اعتبارم چند بشه تاپیک غیر درسی بتونم پیام بدم؟
رفع اسپم: من که همیشه 5 صبحی بودم...البته تو چالش خوابیدنش نه بیدار شدن -
maryam111 خداروشکر گفتم حتما بعد از این ۲۱ روز ۴ صبحی ها میزارید
-
سلام ناظم عزیز ممنون که دعوت کردین نمیتونم تو این چالش شرکت کنم چون همه نرم افزار های روی گوشیم رو حذف میخوام بکنم ولی ساعت خواب و بیداری مو می نویسم حتما برای خودم
خداحافظ همگی تا بعد کنکور
-
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط kianoosh alavi انجام شده
سلام
خیلیییی برام سخته ساعت 5 صبح...
ولی تلاشمو میکنم -
Saudade 19 نه نگران نباش
۵ آخرشه دیگه -
ftm montazeri نه بابا چه خبره ۳
سحرخیزی تهش ساعت ۵ عه -
maryam111
میترسم اینطوری بریم جلو تیر ماه کنکورو تو خواب بدیم :| -
maryam111 در چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
گفته است:
Yegane Dehqan ftm montazeri
یادتونه دور اول چالش، روزای اول ساعت ۶ هم سختتون بود؟
پس غر نزنید به ۵ هم عادت میکنید
ولی خیالتون راحت از ۵ اونورتر نمیریم دیگهتا اخر کنکور به سه برسون ما رو مریم
نا مردم اگه اعتراض کنم -
Yegane Dehqan
نه دیگه خیلی اذیت میشید
سحرخیزی تهش ۵ صبحه
البته یه چالشی پیدا کردم بیدار شدن ۴ صبحه و کم کردن خواب ولی خیالت راحت اون اصلا به درد دانش آموز نمیخوره
و برای یه آدم فارغ التحصیل خوبه -
Ryhn E به به سلام
ناز نکن حالابچه ها زیاد بودن جاموندی(_:
خوش اومدی به چالش جدید -
Yegane Dehqan دوازدهم بچه های تجربی راه ابریشم بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده
maryam111 میخوای یه دونه چالش سحرخیزی ساعت ۳صبح راه بنداز ؟؟
-
-
Mohammad Gh دانش آموزان آلاء دوازدهم بچه های ریاضی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط Mohammad Gh انجام شده
من اینجام فراموشم نکنید....!!!!!
چالش قبلی رو که دست و پا شکسته اجرا کردم یه بار ۶ یه بار ۷:۳۰
ولی این دفعه چون بدنم یه مقدار عادت کرده میتونم دوباره از ۶ شروع کنم برسم به ۵ -
maryam111 سلام سلام
با اینکه از من اسمی نبردین و ناراحتم کردین
ولی خب این دور چالشم هستم
-
maryam111 اوهوم چشم خیلی خوبه
-
ye Alaaei از ۶ شروع کن خب
کم کم میرسی به ۵ .. کار سختی نیست -
maryam111 اصلا ساعتای قبل شیش ارامش خیلی خاصی دارن و ادم پر از انرژی و ارامش میشه اگه وقتشو به ورزش و مدیتیشن بده
-
maryam111 اخه نبودم
اگه راه نداره چشم -
Yegane Dehqan ftm montazeri
یادتونه دور اول چالش، روزای اول ساعت ۶ هم سختتون بود؟
پس غر نزنید به ۵ هم عادت میکنید
ولی خیالتون راحت از ۵ اونورتر نمیریم دیگه -
ye Alaaei سلام کم کم سعی کن درست میشه
از ۵ تا ۶ و نیم صبح میتونیم بیدار شیم
یهویی تغییرش نده از همون ۶ شروع کن و برسونش به ۵ -
maryam111 سلام نمیشه همون 6 باشه ؟
ما چالش قبلی رو نبودیم یهو 5 صبح شاید نتونم -
سلام ممکنه نتونم هرروز گزارش بدم تا حد امکان هستم
-
منم
️
-
سلام
منم هستم. -
سلاااام منممم هستمممم
-
nazanin mirzai راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک تجربی راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 سلام من که چالش قبلی رو نتونستم کامل باشم و همش خواب میموندم
اما این سری سعیم رو میکنم ایشالا که بشه -
سلام حتما حتمااا شرکت میکنم
فقط از همین اول شاید ۵ پا نشم
ولی قول میدم تا اخر چالش ساعت بیداریم تنظیم شه -
سلام
خداروشکر خیلی خوب بود. خیلی راحت تر میتونستم ساعت مطالعه رو بالا ببرم و برنامه رو کامل اجرا کنم.
امیدوارم در این چالش هم بتونم پیوستگی رو داشته باشم.