چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=74b27409633)
-
سلام
ساعت40:11 شب خواب
ساعت 4:30صبح بیداری -
سلام
ساعت40:11 شب خواب
ساعت 4:30صبح بیداریNegin Shogheali خخخ اشتباه شد منظورم ساعت 11:40 دقیقه شب بود
-
@zahra-zahraii وااای چطور تونستی بلند بشی
خیلی خوبه خیلی خوبه
من از ساعت 11 الی 12 بگذره هیچی نمیفهمم هیچی یعنیااا هیچی یه تدریس رو باید هزار بار ببینم اخرشم نمیفهمم
مثلا اگر ساعت 11 بخوابم ساعت 4 میتونم بلند شم اما ساعت 12 شب بخوابم زود تر ساعت 5:30 صبح نمیتونم بلند بشم اصن صدای الارم رو متوجه نمیشم
من جتما شبا باید نزدیک پنج ساعت بخوابم در غیر این صورت صبحش نمیتونم بلند بشم میشم مث جنازه ساعت خوابم تکمیل شد اون موقع راحت میتونم بلند بشم -
@zahra-zahraii وااای چطور تونستی بلند بشی
خیلی خوبه خیلی خوبه
من از ساعت 11 الی 12 بگذره هیچی نمیفهمم هیچی یعنیااا هیچی یه تدریس رو باید هزار بار ببینم اخرشم نمیفهمم
مثلا اگر ساعت 11 بخوابم ساعت 4 میتونم بلند شم اما ساعت 12 شب بخوابم زود تر ساعت 5:30 صبح نمیتونم بلند بشم اصن صدای الارم رو متوجه نمیشم
من جتما شبا باید نزدیک پنج ساعت بخوابم در غیر این صورت صبحش نمیتونم بلند بشم میشم مث جنازه ساعت خوابم تکمیل شد اون موقع راحت میتونم بلند بشمNegin Shogheali عادت کردم
قبلا منم این طوری بودم -
Negin Shogheali عادت کردم
قبلا منم این طوری بودم@zahra-zahraii خداکنه منم عادت کنم خداااکنه
شبا هم دیر خوابم میبره -
@zahra-zahraii خداکنه منم عادت کنم خداااکنه
شبا هم دیر خوابم میبرهNegin Shogheali بخوای میتونی
-
Negin Shogheali بخوای میتونی
@zahra-zahraii حرف زیبایی بود
مهم اینه بعضی وقتا تنبل میشم اصن حوصله خودمم ندارم چه برسه درس خوندن و برنامه ریزی کردن -
@zahra-zahraii حرف زیبایی بود
مهم اینه بعضی وقتا تنبل میشم اصن حوصله خودمم ندارم چه برسه درس خوندن و برنامه ریزی کردنNegin Shogheali همه بعضی وقتا این طوری میشن مهم اینه تو اون وضع نمونی
-
Negin Shogheali همه بعضی وقتا این طوری میشن مهم اینه تو اون وضع نمونی
@zahra-zahraii
️
️
-
@zahra-zahraii
️
️
Negin Shogheali سلام
اگه جایی که می خوابید یکم سرد باشه فکر کنم بتونی راحت تر از خواب دل بکنی یکمم هشیار تر باشی وقتی خوابی الارم سریع بیدارت کنه -
Negin Shogheali سلام
اگه جایی که می خوابید یکم سرد باشه فکر کنم بتونی راحت تر از خواب دل بکنی یکمم هشیار تر باشی وقتی خوابی الارم سریع بیدارت کنهsina bigdeli با سلام
اتفاقا ادمی هستم که توی گرما خیلی اذیت میشم و دقیقا سرد ترین قسمت اتاقم میخوابم تقریبا متعادله اما خیلی خیلی سخته وقتی میخوام بیدار بشم
حتی اگر بیدار بشم بلند میشم الارم رو قطع میکنم میخوابم
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیاد -
sina bigdeli با سلام
اتفاقا ادمی هستم که توی گرما خیلی اذیت میشم و دقیقا سرد ترین قسمت اتاقم میخوابم تقریبا متعادله اما خیلی خیلی سخته وقتی میخوام بیدار بشم
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیادNegin Shogheali سعی کنید هوای اتاق تون سرد باشه طوری وقتی پتو از رو تون کنار رفت احساس سرما کنید .روی تخت نخوابید رو زمین بخوابید بدون اینکه چیزی زیرتون بندازید .برای بیدار شدن از پدر کمک بگیرید مادرا دل رحمن
-
sina bigdeli با سلام
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیادNegin Shogheali صدای الارم تونم یه چیزی باشه که سر صبحی خوابو بپرونه بوق نیسان بهترین نوع الارمه
گوشی ازت دور باشه که بلند بشی برای خاموش کردنش
-
Negin Shogheali سعی کنید هوای اتاق تون سرد باشه طوری وقتی پتو از رو تون کنار رفت احساس سرما کنید .روی تخت نخوابید رو زمین بخوابید بدون اینکه چیزی زیرتون بندازید .برای بیدار شدن از پدر کمک بگیرید مادرا دل رحمن
sina bigdeli بابا کمرم میشکنه بخوام رو زمین بخوام اونم بدون تشکی پتویی چیزی
هوای اتاقو متاسفانه نمیتونم سرد کنم دیگه دمای شوفاژا یکیه اگه بخوام کم کنم کل خونه سرد میشه اعتراضات زیاد میشه
پنجره ام باز بزارم یخ زدم
پدر هم که یه نفر باید خودشو بیدار کنه -
Negin Shogheali صدای الارم تونم یه چیزی باشه که سر صبحی خوابو بپرونه بوق نیسان بهترین نوع الارمه
گوشی ازت دور باشه که بلند بشی برای خاموش کردنش
sina bigdeli بوق نیسان کجا بیارم حالا
اما دوره ازم یعنی جوری که سرمو میارم بالا دستم میرسه به گوشی -
sina bigdeli با سلام
حتی بعضی شبا اتفاق میوفته که مثلا مامانم میگه واسه نماز بیدارت کردم بلند شدی نشستی دوباره خوابیدی اما من هیچی یادم نمیادNegin Shogheali دقیقا منم اگه سرد باشه دوست دارم برم زیر پتو راااحت بخوابم ولی اگه گرم باشه از گرما اعصابم خورد میشه بیدار میشم
-
Negin Shogheali دقیقا منم اگه سرد باشه دوست دارم برم زیر پتو راااحت بخوابم ولی اگه گرم باشه از گرما اعصابم خورد میشه بیدار میشم
-
sina bigdeli بوق نیسان کجا بیارم حالا
اما دوره ازم یعنی جوری که سرمو میارم بالا دستم میرسه به گوشیNegin Shogheali
دانلود بوق نیسان
یجوری رو مخه سر صبح ادم میگه چن دقیقه زود بیدار شم این بوق نزنه -
Negin Shogheali
دانلود بوق نیسان
یجوری رو مخه سر صبح ادم میگه چن دقیقه زود بیدار شم این بوق نزنهsina bigdeli وااای خیلی خوبههه
اخخخ دلم
به مولا اینجوری همه میریزن تو اتاق میگن نیاز نکرده بلند بشی همون کله بزارم خوبه