ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ابهام
-
سلام وقتتون بخیر
یکی دو گروه رو هم که منشن کنید بخش اعظمی از دوستان میبینن پیامتون رو
اینطوری نوتیف منشن زیاد میره واسشون و معترضن نسبت به این قضیه/:
ممنون میشم رعایت کنید
Ilya Mansouri -
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم رعایت کنید
Ilya Mansourimaryam111 در ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ابهام گفته است:
سلام وقتتون بخیر
ممنون میشم رعایت کنید
Ilya Mansouriببخشید حتما رعایت می کنم
-
Ilya Mansouri سلام.درباره اپدیت بهتره بگم که هیچ چیز جدیدی اضافه نشده به جز چاپار.اما درباره بقیه سوال ها باید بگم که استاد ثابتی خیلی کامل و جامع تدریس کردن اما طراحان کنکور افتضاح بودن و سوالات غیر استاندارد و دانشگاهی و خارج از کتاب بودن.مشکل از دبیر نبوده چون سوالات به هیچ وجه از داخل کتاب نبودن که دبیر بخواد کوتاهی کرده باشه و نگفته باشه.فقط باید امیدوارم باشیم که سوالات مثل شیمی99 و ریاضیات1400 افتضاح نباشه.کار دیگه ای نه از دست شما و دبیر و هیچکس دیگه بر نمیاد.یا علی
alireza abdi 0 طراح کنکور محترم بوده ما بی سواد بودیم نتونستیم جواب بدیم
-
zahra maleki در ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ابهام گفته است:
منظورتون چی هست؟
-
منظورتون چی هست؟
Ilya Mansouri همه سوالات به جز سوالاتی که حذف شد کاملا استاندارد بوده و سواد بچه ها کم و عدم تسلط وگرنه کنکور کاملا عادی بود کنکور 1401 هم یه سورپرایز جدید داره سوالات داره مفهومی میشه دیگه فرمول و ایناا جواب نمیده
-
منظورتون چی هست؟
Ilya Mansouri هر کسی فکر میکنه امسال کنکور راحت میشه و اینا اشتباهه و سوالات باید اپدیت شده باشه وگرنه فایده نداره
-
Ilya Mansouri همه سوالات به جز سوالاتی که حذف شد کاملا استاندارد بوده و سواد بچه ها کم و عدم تسلط وگرنه کنکور کاملا عادی بود کنکور 1401 هم یه سورپرایز جدید داره سوالات داره مفهومی میشه دیگه فرمول و ایناا جواب نمیده
خیلی ممنون از پاسختون
-
Ilya Mansouri هر کسی فکر میکنه امسال کنکور راحت میشه و اینا اشتباهه و سوالات باید اپدیت شده باشه وگرنه فایده نداره
zahra maleki فقط یه سوال دارم
به نظرتون مشکل فقط تو بچه ها بوده و راه ابریشم استاد ثابتی کامل بوده ؟
یا به نظرتون سوالات استاد ثابتی اونطور سخت نبودن؟ -
zahra maleki فقط یه سوال دارم
به نظرتون مشکل فقط تو بچه ها بوده و راه ابریشم استاد ثابتی کامل بوده ؟
یا به نظرتون سوالات استاد ثابتی اونطور سخت نبودن؟Ilya Mansouri قطعا کم کاری بچه ها و کمی هم اینکه از نظر من راه ابریشم خوبه ولی کافی نیست در همه دروس منظورم هست اخه همه وقت بچه ها میره برای دیدن درسنامه ولی تست مهمه و دوباره امسال فاجعه ای برای این بچه ها رخ خواهد داد
-
Ilya Mansouri قطعا کم کاری بچه ها و کمی هم اینکه از نظر من راه ابریشم خوبه ولی کافی نیست در همه دروس منظورم هست اخه همه وقت بچه ها میره برای دیدن درسنامه ولی تست مهمه و دوباره امسال فاجعه ای برای این بچه ها رخ خواهد داد
Ilya Mansouri قطعا کم کاری بچه ها و کمی هم اینکه از نظر من راه ابریشم خوبه ولی کافی نیست در همه دروس منظورم هست اخه همه وقت بچه ها میره برای دیدن درسنامه ولی تست مهمه و دوباره امسال فاجعه ای برای این بچه ها رخ خواهد داد
اره به نظر من هم همین طور
اگه بچه ها وقت بیشتری داشته باشن مثلا پایه باشن ابریشم خیلی بیشتر به دردشون می خوره