اگه همه بگن هیچی نمیشی...💔
-
@sara-83 بهترین راه توجه نکردنه
تحقیر فقط مخصوص درس نیست
همیشه مردم به همه چیز شما گیر میدن
به وزنتون به اعتقاداتتون به ظاهرتون در صورتی که نقطه مثبت های شما رو اصلا نمیبینن
یه داستانی هست میگن حضرت عیسی با یه مردی یه روز از کنار یه سگ خیلی زشتی رد میشن مرده شروع میکنه به ایراد گرفتن حضرت میگه شما به جای اینکه بدی هاشو ببینی دندانهای سفیدشو ببین
حکایت آدما همینه، شما داری تلاشتو میکنی ولی به جای اینکه تلاش شما رو ببینن تحقیرتون میکنن و دقیقا همون آدما هیچ وقت اجازه نمیدن کسی تحقیرتون کنه
اجازه ندید کسی تلاشتون رو نادیده بگیره
و بهترین کار توجه نکردنه .هیچ وقت توجه نکنید !سید حسین قربانی 1 خیلی ممنونم🌹
-
@sara-83
سلام
توجه نکنید
اینا حاشیه های کنکوره
فقط ادامه بدید
پرقدرتSaudade 19 ممنونم🌸
-
@sara-83 برای همه پیش میاد 👌
بارها شده توی جمع به من گفتن بخون ببینیم چی میشه و یه نیشخندم زدن 😏و این تویی که باید تصمیم بگیری که عزیزانت رو میخوای خوشحال کنی یا دشمنانت رو ...
هیچ وقت اجازه نده حرفِ پوچِ مردم آیندت رو تغییر بده .Yegane Dehqan مرسی که انگیزه دادین بهم🌸
-
سلام دوستان🌻
شده تحقیرتون کنن؟ صریحا بهتون بگن:(تو هیچی نمیشی)؟ درحالی که تو داری شب و روز تلاشتو میکنی؟
تا کی مگه انگیزه باقی میمونه؟ تا کی مگه میتونم امیدوار باشم به تلاشم؟ وقتی همه از هر جهت انرژی منفی میدن و زخم میزنن؟
خیلی خسته شدم از این وضعیت.
حس میکنم انگیزه کافی واسه ادامه دادن رو ندارم.
میشه بهم راهکار بدین؟@sara-83 سلام.خودت رو باور داشته باش همیشه.صبر کن و تلاش کن که به اهدافت برسی.اطرافیانت هم یه روزی باورت میکنن.یا علی
-
سلام دوستان🌻
شده تحقیرتون کنن؟ صریحا بهتون بگن:(تو هیچی نمیشی)؟ درحالی که تو داری شب و روز تلاشتو میکنی؟
تا کی مگه انگیزه باقی میمونه؟ تا کی مگه میتونم امیدوار باشم به تلاشم؟ وقتی همه از هر جهت انرژی منفی میدن و زخم میزنن؟
خیلی خسته شدم از این وضعیت.
حس میکنم انگیزه کافی واسه ادامه دادن رو ندارم.
میشه بهم راهکار بدین؟@sara-83 تاخر ادامه بدید ....