سر و صدا و شلوغی حین مطالعه
-
سلام
راستش من خیلی رو صدا حساسم به حدی که حتی وقتی گوش گیر هم بزارم صداهای اطرافم رو میشنوم ، از طرفی هم هیچکس رعایت نمیکنه و همش سر و صدا هست...!!
اینطوریه که من هر یک ساعت یه بار باید بگم "صدای موزیکو کم کن" "آروم صحبت کن" "ولوم سیستم رو بده پایین" "هندزفری بزار" و...
واقعا بعضی وقتا دیگه خسته میشم ، من حتی نمیتونم نیم ساعت ظهرم رو آروم بخوابم..!! و سردرد میگیرم ، تهش باید با عصبانیت و درد برم ادامه درسم:))))
شما چطوری با خانواده رو قانع کردین که آروم تر باشن؟
-
سلام
راستش من خیلی رو صدا حساسم به حدی که حتی وقتی گوش گیر هم بزارم صداهای اطرافم رو میشنوم ، از طرفی هم هیچکس رعایت نمیکنه و همش سر و صدا هست...!!
اینطوریه که من هر یک ساعت یه بار باید بگم "صدای موزیکو کم کن" "آروم صحبت کن" "ولوم سیستم رو بده پایین" "هندزفری بزار" و...
واقعا بعضی وقتا دیگه خسته میشم ، من حتی نمیتونم نیم ساعت ظهرم رو آروم بخوابم..!! و سردرد میگیرم ، تهش باید با عصبانیت و درد برم ادامه درسم:))))
خانومِ_دوست_داشتنی سلام
فکر کنم اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفته بودم
از نرم افزار وایت نویز استفاده میکنم
صداهای حرف زدن یا موزیک یا کلا هر سر و صدای دیگه ای رو حل میکنه تو خودشو اینکه بله خونواده ها کم و بیش رعایت نمی کنن
(حالا باز من مامان بابام بنده خدا ها خوبن
این داداشممم)
و اینکه منم قبلا مشکل شما رو داشتم الانم هستا
ولی من کمتر توجه میکنمولی یه توصیه دوستانه اینکه سعی کنید این عادت حساس بودنتون به سر و صدا رو ترک کنید
شما معلوم نیست روز کنکور قراره کجا کنار کیا بشنید
یا در آینده ایشالا دانشگاه تو خوابگاه از این اتفاقا زیاد ممکنه بیفته -
خانومِ_دوست_داشتنی سلام
فکر کنم اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفته بودم
از نرم افزار وایت نویز استفاده میکنم
صداهای حرف زدن یا موزیک یا کلا هر سر و صدای دیگه ای رو حل میکنه تو خودشو اینکه بله خونواده ها کم و بیش رعایت نمی کنن
(حالا باز من مامان بابام بنده خدا ها خوبن
این داداشممم)
و اینکه منم قبلا مشکل شما رو داشتم الانم هستا
ولی من کمتر توجه میکنمولی یه توصیه دوستانه اینکه سعی کنید این عادت حساس بودنتون به سر و صدا رو ترک کنید
شما معلوم نیست روز کنکور قراره کجا کنار کیا بشنید
یا در آینده ایشالا دانشگاه تو خوابگاه از این اتفاقا زیاد ممکنه بیفته@ftm-montazeri مرسی از نظرت عزیزم
آره خب منم سعی میکنم کمش کنم ولی وقتایی هست تمرکزم میاد پایین و صدای اطرافم که زیاد باشه تمرکزه خیلی کمتر میشه و باعث میشه سردرد بگیرم:((
به هر حال ممنونم ازت. -
M monirs این موضوع را از آلاخونه جابهجا کرد
-
سلام
خانومِ_دوست_داشتنی سلام نرگس جانم
این تایپکو بخون
https://forum.alaatv.com/topic/6989/صداهای-مزاحم -
خانومِ_دوست_داشتنی سلام نرگس جانم
این تایپکو بخون
https://forum.alaatv.com/topic/6989/صداهای-مزاحم@roghayeh-eftekhari مرسی از تو مهربون من
-
@roghayeh-eftekhari مرسی از تو مهربون من
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
-
سلام
سلام خانومِ_دوست_داشتنی خوبی؟ متاسفانه منم این مشکل رو دارم، با کوچیک ترین صدایی تمرکزم بهم میخوره و نمیتونم درس بخونم. چند روزه دارم میرم ورکشاپ (جزو خدمات قلمچیه، ۵ روز استفاده از سالن مطالعه + نظارت روی عملکرد) روز اول خوب بود خیلی راضی بودم جوری که دنبال سالن مطالعه و کتابخونه بودم اما هرروز که میگذره رغبتم برای رفتن به ورکشاپ کمتر میشه، فردا آخرین روزه و من خیلی خوشحالم که قراره برگردم اتاق خودم. پس اول ببین روحیاتت چهجوریه من خونه رو ترجیح میدم. یکی از دوستان لطف کردن لینک یکی از تاپیک های مربوطه رو فرستادن خیلی مفید بود دقیقا درست میگه خدایی نکرده اگه این اتفاق بیوفته کل زحمتات به باد میره و اینکه من میخوام روی خودم کار کنم، تا انقدر زود تمرکزم بهم نخوره و بتونم با سر و صدا هم درس بخونم موفق باشی
-
سلام خانومِ_دوست_داشتنی خوبی؟ متاسفانه منم این مشکل رو دارم، با کوچیک ترین صدایی تمرکزم بهم میخوره و نمیتونم درس بخونم. چند روزه دارم میرم ورکشاپ (جزو خدمات قلمچیه، ۵ روز استفاده از سالن مطالعه + نظارت روی عملکرد) روز اول خوب بود خیلی راضی بودم جوری که دنبال سالن مطالعه و کتابخونه بودم اما هرروز که میگذره رغبتم برای رفتن به ورکشاپ کمتر میشه، فردا آخرین روزه و من خیلی خوشحالم که قراره برگردم اتاق خودم. پس اول ببین روحیاتت چهجوریه من خونه رو ترجیح میدم. یکی از دوستان لطف کردن لینک یکی از تاپیک های مربوطه رو فرستادن خیلی مفید بود دقیقا درست میگه خدایی نکرده اگه این اتفاق بیوفته کل زحمتات به باد میره و اینکه من میخوام روی خودم کار کنم، تا انقدر زود تمرکزم بهم نخوره و بتونم با سر و صدا هم درس بخونم موفق باشی
mahdieh q مرسی از نظرت عزیزم
نسبت ب قبل بهتر شدم
بازم ممنونم ازت