چاپار
-
سلام . از برنامه عقب هستم ولی دلم به مراجعه کردن به چاپار ها نمیره وسواس اینو دارم که تو چاپار مطالب کامل نیستن . به نظرتون چی کار کنم چاپار ببینم یا طبق برنامه عادی پیش برمو یجوری برسونم با بدبختی خودمو ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
دانش-آموزان-آلاء ریاضی فیزیک ریاضیا soleiman jahan
@کنکورسراسری-کنکورسراسری راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی -
درد منم همینه😅
-
درد منم همینه😅
bahar mohammadi 0 :( لطفا اگه راه حلی پیدا کردی منم در جریان بزار :)
-
bahar mohammadi 0 :( لطفا اگه راه حلی پیدا کردی منم در جریان بزار :)
علی سامی
حتما -
ع علی سامی marked this topic as a question on
-
سلام . از برنامه عقب هستم ولی دلم به مراجعه کردن به چاپار ها نمیره وسواس اینو دارم که تو چاپار مطالب کامل نیستن . به نظرتون چی کار کنم چاپار ببینم یا طبق برنامه عادی پیش برمو یجوری برسونم با بدبختی خودمو ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .
@کنکورسراسری-کنکورسراسری راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی -
@کنکورسراسری-کنکورسراسری راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمیعلی سامی ببین اگه واقعا نمیرسی و خیلی عقبی چاپار ها رو ببین اگه مطلبی رو نگرفتی برو اون قسمت از درسنامه رو ببین
جزوه هم که هست میتونی از اون بخونی
ولی وسواس نداشته باش 😁😂
میتونی تیکت هم بزنی ازشون سوال بپرسید که خیالت راحت تر بشه -
@کنکورسراسری-کنکورسراسری راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمیعلی سامی سلام.چاپار ها هنوز نیومده ولی اگه اومده بود هم من دنبال نمی کردم.درسته به فرسنگ ها می رسیم ولی امیدی برای جبران فرسنگ ها نیست.یا علی
-
چاپار شیمی اومده؟🙄
به نظر من اگه اومده از چاپار استفاده کنید چون حجم درسنامه ها به خودی خود زیاده چه برسه عقب هم باشید@zahra-hamrang نه هنوز منتشر نشده