ترشح موسین یا ماده مخاطی
-
درود
روزتون پر انرژیدو سه بار این نکته دیدم که میگفت :
سلول خای پوششی لوله گوارش مخاط ترشح نمیکنند . بلکه موسین ترشح میکنند که موسین با جذب آب فراوان مخاط رو به وجود میارهکه ظاهرا این نکته درسته
اما توی کتاب دقیقا به این اشاره شده که : سلول های پوششی معده مخاط ترشح میکنند .
کدوم نکته رو باید درنظر بگیریم ؟
-
درود
سلول خای پوششی لوله گوارش مخاط ترشح نمیکنند . بلکه موسین ترشح میکنند که موسین با جذب آب فراوان مخاط رو به وجود میارهکه ظاهرا این نکته درسته
@سجاد-ذوالفقاری
سلام
مخاط+ماده مخاطی=موسین
موسین به مخاط و ماده مخاطی میگن
اون سلولا ماده مخاطی رو ترشح میکنن و موسین رو ایجاد میکنن -
@سجاد-ذوالفقاری
سلام
مخاط+ماده مخاطی=موسین
موسین به مخاط و ماده مخاطی میگن
اون سلولا ماده مخاطی رو ترشح میکنن و موسین رو ایجاد میکنن@f-seif-0 در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
مخاط+ماده مخاطی=موسین
چطوری ؟؟؟
مگه طبق کتاب موسین گلیکوپروتئینی نیست که با جذب آب فراوان ماده مخاطی رو ایجاد میکنه ؟
-
@f-seif-0 در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
مخاط+ماده مخاطی=موسین
چطوری ؟؟؟
مگه طبق کتاب موسین گلیکوپروتئینی نیست که با جذب آب فراوان ماده مخاطی رو ایجاد میکنه ؟
@سجاد-ذوالفقاری در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
@f-seif-0 در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
مخاط+ماده مخاطی=موسین
چطوری ؟؟؟
یادمه کلاس میرفتم استادم اینطور میگفت
شایدم من دارم اشتباه میگم -
درود
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام . باید بگم مخاط یک لایه هست نه یک ماده بنابراین واضحه که هیچ جای بدنمون مخاط ترشح نمیکنه
این جمله کاملا غلطه و مخاط ترشح نمیشه ، ماده مخاطی درسته.Heli در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری سلام . باید بگم مخاط یک لایه هست نه یک ماده بنابراین واضحه که هیچ جای بدنمون مخاط ترشح نمیکنه
این جمله کاملا غلطه و مخاط ترشح نمیشه ، ماده مخاطی درسته.اها بله درست میگید کتاب هم گفته ماده مخاطی اشتباه تایپی از من بود
الان سوال رو اصلاح میکنم -
درود
-
درود
@سجاد-ذوالفقاری در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
دو سه بار این نکته دیدم که میگفت :
سلول های پوششی لوله گوارش ماده مخاطی ترشح نمیکنند . بلکه موسین ترشح میکنند که موسین با جذب آب فراوان ماده مخاطی رو به وجود میاره
که ظاهرا این نکته درسته
اما توی کتاب دقیقا به این اشاره شده که : سلول های پوششی معده ماده مخاط ترشح میکنند .
کدوم نکته رو باید درنظر بگیریم ؟ -
@سجاد-ذوالفقاری و اینکه هر سلولی که موسین ترشح میکنه اب هم ترشح میکنه و ماده مخاطی درست میشه بنابراین میتونیم بگیم که ماده مخاطی ترشح میکنن.
Heli در ترشح موسین یا ماده مخاطی گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری و اینکه هر سلولی که موسین ترشح میکنه اب هم ترشح میکنه و ماده مخاطی درست میشه بنابراین میتونیم بگیم که ماده مخاطی ترشح میکنن.
اها پس فک کنم این نکته غلطه
سلول های پوششی لوله گوارش ماده مخاطی ترشح نمیکنند . بلکه موسین ترشح میکنند که موسین با جذب آب فراوان ماده مخاطی رو به وجود میارهاخه توی یکی دوتا تست با این نکته باید به جواب میرسیدیم واسه همین گیج شدم
ممنون
-
ا اهورا has marked this topic as solved on