نحوه تست زنی زیست در راه ابریشم
-
سلام دوستان.به یه مشکل اساسی برخوردم.الان همه میگن بعد ازینکه یه گفتار زیست تموم شد بلافاصله بعدش تست اموزشی بزنید.توی راه ابریشم زیست هم که اصن تست اموزشی وجود نداره و وقتی سراغ مجموعه تست میای میبینی که تستا ازمونی طور چیده شدن و طبقه بندی و تیپ بندی هم نشدن.میخواستم بپرسم که شما چیکار میکنید؟واقعا نحوه خوندن زیست توی راه ابریشم چه شکلیه؟
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
سلام دوستان.به یه مشکل اساسی برخوردم.الان همه میگن بعد ازینکه یه گفتار زیست تموم شد بلافاصله بعدش تست اموزشی بزنید.توی راه ابریشم زیست هم که اصن تست اموزشی وجود نداره و وقتی سراغ مجموعه تست میای میبینی که تستا ازمونی طور چیده شدن و طبقه بندی و تیپ بندی هم نشدن.میخواستم بپرسم که شما چیکار میکنید؟واقعا نحوه خوندن زیست توی راه ابریشم چه شکلیه؟
Mohammad Ramezani صد تا تست آخر که جدید اضافه شدن به صورت تفکیکی هستن
۵۰ تا پایه
۵۰ تا دوازدهم
که لحن توضیحشون متفاوت با بقیه تست ها هست
کاملتر و جامع تر توضیح دادند
البته باید توجه کنید به برنامه فرسنگ ها
مثلا فرسنگ اول گفتار ۱ و۲ فصل ۱ دوازدهم هست -
Mohammad Ramezani صد تا تست آخر که جدید اضافه شدن به صورت تفکیکی هستن
۵۰ تا پایه
۵۰ تا دوازدهم
که لحن توضیحشون متفاوت با بقیه تست ها هست
کاملتر و جامع تر توضیح دادند
البته باید توجه کنید به برنامه فرسنگ ها
مثلا فرسنگ اول گفتار ۱ و۲ فصل ۱ دوازدهم هستسید حسین قربانی 1 خب الان رفتم فرسنگ 4 رو نگا کردم دیدم تستا اینطوری که میگی نیستش.بعد منظورت اینه که کل درسنامه رو ببینم بعدش شروع به تست زنی بکنم؟
-
سید حسین قربانی 1 خب الان رفتم فرسنگ 4 رو نگا کردم دیدم تستا اینطوری که میگی نیستش.بعد منظورت اینه که کل درسنامه رو ببینم بعدش شروع به تست زنی بکنم؟
Mohammad Ramezani تست های آپدیت جدید اینطوری هستن شما با دقت نگاه نکردی
اول درسنامه رو میری بعد میری تست آموزشی بعد تست تسلط و بعد کنکورچه ها و پیش آزمونها