خودم بخونم یا با الا بیام جلو
-
-
سلام خدمت برو بچ
آقا ما یه سوال داریم اونم اینکه الان ازمون های قلم چی مبحثش با فرسنگ های الا فرق میکنه مثلا زیست پایه فصل 6و7 دهم هست ولی فیلماش تو فرنسگ 7 هست ، مشاورم هم میگه مبحثای ازمون را نگاه کن بعد قبلیا را میرسونی حرف بدی هم نمیزنه چون اینجوری نه ازمون عقب میوفتم و نه مبحثی میمونه چیکار کنم؟؟
نظر شما چیه دوستان لطفا یاری برسانیدعلی طهماسبی زیست دوازدهم مرتبط هست ، اگر مباحث زیست دوازدهم رو توی آزمونهای قبل خوندید و فقط پایه رو عقب افتادید مشکلی نداره توی همین آزمون با پایه دنبال بشید
-
این پست پاک شده!
-
علی طهماسبی زیست دوازدهم مرتبط هست ، اگر مباحث زیست دوازدهم رو توی آزمونهای قبل خوندید و فقط پایه رو عقب افتادید مشکلی نداره توی همین آزمون با پایه دنبال بشید
سید حسین قربانی 1 اولین ازمون هست و من هیچی نخوندم
-
-
اتفاقا این سوال من هم هست چرا فرسنگ ها با هیچ کدوم از آزمون ها تطابق نداره!
اینجوری اصلا نمیشه با آزمون ها که خیلی هم مهم هستن پیش بریم و خودمون رو بسنجیم . دوستان شما به چه شکلی آزمون ها رو شرکت می کنید؟ -
سلام
بعله متاسفانه فرسنگ های زیست با قلمچی مطابق نیست و از فیلم ها میشه استفاده کرد ولی تست ها نه:/
چون همشون قاطی هستن و مثلا الان من اگه بخوام تستای ژنتیک رو بزنم باید از بین کلی سوال هورمون و ماهیچه و ایمنی اونارو بگردم و پیدا کنم🥲
️
من به شخصه از ویدئو ها استفاده میکنم ولی تستارو دست نمیزنم از ای کیو تست میزنم
درحالی که تستای راه ابریشم حقیقتا خوبن و خب چاره ای نداریم جز این که بزاریم بعد عید و آزمون های جمعبندی اونارو بزنیم
باورتون میشه من فقط تستای فرسنگ یک راه ابریشم رو زدم؟ اونم چون با بودجه بندی یکی بود -
اتفاقا این سوال من هم هست چرا فرسنگ ها با هیچ کدوم از آزمون ها تطابق نداره!
اینجوری اصلا نمیشه با آزمون ها که خیلی هم مهم هستن پیش بریم و خودمون رو بسنجیم . دوستان شما به چه شکلی آزمون ها رو شرکت می کنید؟zahra babaali مگه مطابق با گزینه دو نیست؟
-
سلام
بعله متاسفانه فرسنگ های زیست با قلمچی مطابق نیست و از فیلم ها میشه استفاده کرد ولی تست ها نه:/
چون همشون قاطی هستن و مثلا الان من اگه بخوام تستای ژنتیک رو بزنم باید از بین کلی سوال هورمون و ماهیچه و ایمنی اونارو بگردم و پیدا کنم🥲
️
من به شخصه از ویدئو ها استفاده میکنم ولی تستارو دست نمیزنم از ای کیو تست میزنم
درحالی که تستای راه ابریشم حقیقتا خوبن و خب چاره ای نداریم جز این که بزاریم بعد عید و آزمون های جمعبندی اونارو بزنیم
باورتون میشه من فقط تستای فرسنگ یک راه ابریشم رو زدم؟ اونم چون با بودجه بندی یکی بود@zahra-hamrang
درست میگی فک کنم بقیه هم همینجور باشن
-
سلام خدمت برو بچ
آقا ما یه سوال داریم اونم اینکه الان ازمون های قلم چی مبحثش با فرسنگ های الا فرق میکنه مثلا زیست پایه فصل 6و7 دهم هست ولی فیلماش تو فرنسگ 7 هست ، مشاورم هم میگه مبحثای ازمون را نگاه کن بعد قبلیا را میرسونی حرف بدی هم نمیزنه چون اینجوری نه ازمون عقب میوفتم و نه مبحثی میمونه چیکار کنم؟؟
نظر شما چیه دوستان لطفا یاری برسانیدعلی طهماسبی سلام
وقت بخیر
شما که کنکوری هستید براتون بیشتر از همه باید درصد هر درس مهم باشه نه تراز (چون ازمون های انلاین بیشتری ها تقلب می کنند ، درست تراز نشون نمیده) پس ازمون را بگیرید ،و خودتون مبحث بخونید و از خودتون آزمون بگیرید اینجوری خیلی به سودتون خواهد بود. (نهایت شرایط آزمون را در منزل برای خودتون ایجاد کنید و به عنوان مراقب از اعضای خانواده کمک بگیرید و آزمون بدهید)️