b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
جمع بندی شیمی 2
-
سلام و خسته نباشید به کنکوری های 97 .
احتمالاً الان دیگه دارید فصل های پایانی شیمی 2 رو میخونید . میخوام کمک کنم شیمی 2 رو خیلی سریع جمع بندی کنید.توی این تاپیک من ...
اشتباهات متداول هر فصل رو براتون میگم.
برای جمع بندی کل فصل تعدادی سوال شمارشی و چهار موضوعی قرار میدم و شما زحمت میکشید و وقت میذارید و این سوالات رو برای خودتون حل میکنید . در بین حل کردن سوالات متوجه میشید که کدوم قسمت از فصل رو مسلط نیستید و باید یه وقت مجدد برای مطالعه و رفع اشکال اون قسمت بذارید.
در آخر هم پاسخ تشریحی سوالات رو قرار میدم.تو این تاپیک پرسش و پاسخ انجام نشه بهتره به نظرم و به نظم تاپیک کمک میکنه.
منبع مطالب این تاپیک کانال اساتید « بابایی و جعفری » هست.
موفق باشید -
واقعا ممنونم ازتونسوالات خوبی بودن
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان
جزوه فصل سه شیمی ۲ از استاد پویان کسی داره بفرسته -
سوال مربوط به گرمای ویژه اس
کسی بلده؟
من ظرفیت گرمایی و گرمای ویژه رو کلا قاطی
کردم
@دانش-آموزان-آلاء -
فاطمه رحیمی
ظرفیت گرمایی میشد حاصل ضرب جرم در گرمای ویژهگرمای ویژه هم همون c تو رابطه اصلی گرما ست
-
سلام کسی هست یک جزوه خوب از شیمی یازدهم داشته باشد لطفاً اعلام کنید احتیاج دارم
-
ARTHUR سلام دوست عزیز ممنون میشم که به سوال من اگه میدونین که فکر کنم میدونید در قسمت شیمی پاسخ بدین چون امتحان دارم ولی کسی متاسفانه پاسخ نمیده ممنون میشم