تست لغت
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
-
@amin-forouzan میگ ۳
به نظرم میش ۲۳۴ رو استفاده کرد😁
-
@sara-haghighatrad
۴ که نه، ولی نمیفهمم چرا ۲ نمیشه. پاسخنامه رو بزار ببینیم ۲ رو چی معنی کرده و جمله مدنظرش چی بوده.@amin-forouzan ای وای خیلی عذر میخوام
الان پاسخنامه رو نگاه کردم
گفته ۲میشه بگید چرا ۳ و ۴ نمیشه؟
اینطوری ک : من فکر میکنم ما همگی در این کار گروهی از دانش و تجربه ی هلن عمدتا/مکررا یاد گرفته ایم
-
@amin-forouzan ای وای خیلی عذر میخوام
الان پاسخنامه رو نگاه کردم
گفته ۲میشه بگید چرا ۳ و ۴ نمیشه؟
اینطوری ک : من فکر میکنم ما همگی در این کار گروهی از دانش و تجربه ی هلن عمدتا/مکررا یاد گرفته ایم
@sara-haghighatrad
خواهش می کنم موردی نداره.
نه والا هیچ نظری ندارم چرا ۳ و ۴ نمیشه! من تستای زبان رو عمدتاً سماعی جواب میدم (کلاس زبان رفتم).
فقط می تونم بگم گاهی که خودم گیر می کنم، اون کلمه ای رو که مشکل دارم تو چند تا دیکشنری انگلیسی سرچ می کنم و معانی دقیق و مختلفشو با چند تا مثال می سنجم.
بعد که بر میگردم و تست رو دوباره بررسی می کنم، می بینم مثل اینکه حق با مولف بوده و گزینه کتاب بیشتر به جملههه میخوره. الان فقط همین یه راه، که راهکار خودم هست رو بهتون پیشنهاد میکنم و نظر دیگهای ندارم.
می تونید منتظر دیگر بچه ها هم باشید ... -
@sara-haghighatrad
خواهش می کنم موردی نداره.
نه والا هیچ نظری ندارم چرا ۳ و ۴ نمیشه! من تستای زبان رو عمدتاً سماعی جواب میدم (کلاس زبان رفتم).
فقط می تونم بگم گاهی که خودم گیر می کنم، اون کلمه ای رو که مشکل دارم تو چند تا دیکشنری انگلیسی سرچ می کنم و معانی دقیق و مختلفشو با چند تا مثال می سنجم.
بعد که بر میگردم و تست رو دوباره بررسی می کنم، می بینم مثل اینکه حق با مولف بوده و گزینه کتاب بیشتر به جملههه میخوره. الان فقط همین یه راه، که راهکار خودم هست رو بهتون پیشنهاد میکنم و نظر دیگهای ندارم.
می تونید منتظر دیگر بچه ها هم باشید ...@amin-forouzan ممنون که وقت گذاشتین🌸
نه دیگ بیشتر از این رو سوال زوم نمیکنم
همون گزینه ۲ بهترینشه -
S Sara_R has marked this topic as solved on