اولویت درسی؟
-
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم نظرتون رو بپرسم درباره یه موضوعی (رشته ریاضی)
من تو درس ریاضی حسابانم از همه ضعیف تره
میخواستم یک سری مطالبو از درس حسابان حذف کنم برای خودم و مطالعه شون نکنم (مباحث حد و مشتق و کاربرد مشتق و حد در بینهات و مثلثات) و به جاش روی مباحث هندسه و گسسته و آمار تمرکز کنم تا از اونجا بیشتر درصد بگیرم (خودم که بودجه بندی سوالات رو دیدم بازم ۶ یا ۷ تا سوال میمونه که بتونم حل کنم از حسابان ) نظر شما چیه؟ -
-
این پست پاک شده!
-
میخواستم یک سری مطالبو از درس حسابان حذف کنم برای خودم و مطالعه شون نکنم (مباحث حد و مشتق و کاربرد مشتق و حد در بینهات و مثلثات) و به جاش روی مباحث هندسه و گسسته و آمار تمرکز کنم تا از اونجا بیشتر درصد بگیرم (خودم که بودجه بندی سوالات رو دیدم بازم ۶ یا ۷ تا سوال میمونه که بتونم حل کنم از حسابان ) نظر شما چیه؟Masih shirdel
سلام
راستش از اونجایی که حسابان یه بخش زیادی از سوالا رو تشکیل میده فک میکنم کار مناسبی نباشه
و خب امسال چون ریاضی خیلی سخت بود، درصد تسلط بچه ها تو ریاضی برای ۱۴۰۱ خیلی بیشتر میشه
و اگه ریاضی اسون باشه اینجاس که تراز خیلی بالا پایین میشهیه چیز دیگه اینکه الان خیلی زوده برای حذف مطالب
-
میخواستم یک سری مطالبو از درس حسابان حذف کنم برای خودم و مطالعه شون نکنم (مباحث حد و مشتق و کاربرد مشتق و حد در بینهات و مثلثات) و به جاش روی مباحث هندسه و گسسته و آمار تمرکز کنم تا از اونجا بیشتر درصد بگیرم (خودم که بودجه بندی سوالات رو دیدم بازم ۶ یا ۷ تا سوال میمونه که بتونم حل کنم از حسابان ) نظر شما چیه؟Masih shirdel مباحث حسابان برای دانشگاه بسیار مهم هستند پس اگرم کنکورو رد کنید دانشگاه گیر میکنین پس جدیش بگیرید
-
Masih shirdel
سلام
راستش از اونجایی که حسابان یه بخش زیادی از سوالا رو تشکیل میده فک میکنم کار مناسبی نباشه
و خب امسال چون ریاضی خیلی سخت بود، درصد تسلط بچه ها تو ریاضی برای ۱۴۰۱ خیلی بیشتر میشه
و اگه ریاضی اسون باشه اینجاس که تراز خیلی بالا پایین میشهیه چیز دیگه اینکه الان خیلی زوده برای حذف مطالب
-
Masih shirdel مباحث حسابان برای دانشگاه بسیار مهم هستند پس اگرم کنکورو رد کنید دانشگاه گیر میکنین پس جدیش بگیرید
homayoon ebrahimpoor اولویت من اقتصاد هستش اگه روی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ممنونم از پاسختون
-
میخواستم یک سری مطالبو از درس حسابان حذف کنم برای خودم و مطالعه شون نکنم (مباحث حد و مشتق و کاربرد مشتق و حد در بینهات و مثلثات) و به جاش روی مباحث هندسه و گسسته و آمار تمرکز کنم تا از اونجا بیشتر درصد بگیرم (خودم که بودجه بندی سوالات رو دیدم بازم ۶ یا ۷ تا سوال میمونه که بتونم حل کنم از حسابان ) نظر شما چیه؟Masih shirdel سلام
بنظرم حذف مشتق و حددربینهایت کاردرستی نباشن
من مثلثات رو حذف کرده بودم ولی اون دوتا معمولا میتونن نقطه های خوبی برای درصدگیری باشن،با تست و تمرین میشه خیلی راحت هرتیپ تستی ازش رو حل کرد یا با جای گذاری
بجاش میشه تابع نمایی رو حذف کرد،یادنباله
بنظرم بجای حذف اونا چنتا مبحث ازهمون هندسه و گسسته رو انتخاب کنین و رواونا تمرکز کنین،مثه نظریه اعداد،ماتریس یا ترکیبیات،اینا برای من مباحث راحتتری بودن -
Masih shirdel سلام
بنظرم حذف مشتق و حددربینهایت کاردرستی نباشن
من مثلثات رو حذف کرده بودم ولی اون دوتا معمولا میتونن نقطه های خوبی برای درصدگیری باشن،با تست و تمرین میشه خیلی راحت هرتیپ تستی ازش رو حل کرد یا با جای گذاری
بجاش میشه تابع نمایی رو حذف کرد،یادنباله
بنظرم بجای حذف اونا چنتا مبحث ازهمون هندسه و گسسته رو انتخاب کنین و رواونا تمرکز کنین،مثه نظریه اعداد،ماتریس یا ترکیبیات،اینا برای من مباحث راحتتری بودن@ida-shateri ممنون ازتون
-
میخواستم یک سری مطالبو از درس حسابان حذف کنم برای خودم و مطالعه شون نکنم (مباحث حد و مشتق و کاربرد مشتق و حد در بینهات و مثلثات) و به جاش روی مباحث هندسه و گسسته و آمار تمرکز کنم تا از اونجا بیشتر درصد بگیرم (خودم که بودجه بندی سوالات رو دیدم بازم ۶ یا ۷ تا سوال میمونه که بتونم حل کنم از حسابان ) نظر شما چیه؟Masih shirdel بنظرم حسابان هم تعداد تست بیشتری داره هم درصد اور تر هست نسبت هندسه بنظرم اگر میخوای حذف کنی از هندسه حذف کنه مخصوصا هندسه ۱ که به مراتب تعداد سوالات کمتری ازش میاد
-
میخواستم یک سری مطالبو از درس حسابان حذف کنم برای خودم و مطالعه شون نکنم (مباحث حد و مشتق و کاربرد مشتق و حد در بینهات و مثلثات) و به جاش روی مباحث هندسه و گسسته و آمار تمرکز کنم تا از اونجا بیشتر درصد بگیرم (خودم که بودجه بندی سوالات رو دیدم بازم ۶ یا ۷ تا سوال میمونه که بتونم حل کنم از حسابان ) نظر شما چیه؟Masih shirdel به نظرم آمار رو حذف کن.احتمال رو بخون.هندسه ۱ و ۲ هم اگه میخوای حذف کنی بهتره تا حسابان.