شبمی رو به کل نمیدونم چیکار کنم
-
سلام دوستان من یازدهمم پارسال شیمی هیچی نخوندم و هیچی بلد نیستم هیچی
امسال میخوام شروع کنم شیمی رو بخونم وقتم تا امتحانا کمه و میخوام راهنمایی کنید چه مباحثی از دهم پیش نیاز یازدهمه
نمیخوام به صورت کلی بدونم میخوام به صورت نقطه ای اون مباحثی باید بخونم رو بهم بگید
من جزوات آقای گودرزی رو دارم و اگه کسی بتونه بهم بگه کدوم قسمت جزوه رو بخونم و فیلمشو ببینم ممنونش میشم -
سلام دوستان من یازدهمم پارسال شیمی هیچی نخوندم و هیچی بلد نیستم هیچی
امسال میخوام شروع کنم شیمی رو بخونم وقتم تا امتحانا کمه و میخوام راهنمایی کنید چه مباحثی از دهم پیش نیاز یازدهمه
نمیخوام به صورت کلی بدونم میخوام به صورت نقطه ای اون مباحثی باید بخونم رو بهم بگید
من جزوات آقای گودرزی رو دارم و اگه کسی بتونه بهم بگه کدوم قسمت جزوه رو بخونم و فیلمشو ببینم ممنونش میشمنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهThani Gaming
سلام منم همینطورم
یازدهم رو از روی مبتکران از همون اول خوندم و هرجا که نیاز بود و دیدم چیزی از دهم نیاز دارم، برگشت زدم روی دهم
مباحثی مثل
اووگادرو و جرم مولی
ترکیبات یونی
استوکیومتری
فرمول های شیمیایی
جدول تناوبی هم که پایه شیمیه البته تو یازدهم کامل میشهفعلا چیز دیگه ای ندیدم و فک کنم همینا مباحث اصلی باشه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۰، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام برگردید دهم و مطالبی مثله موازنه و واکنش های سوختن و استو رو کامل یاد بگیرید و حتما تا امتحان نیمسال اول تمومش کنید دهم رو.
در ضمن اصله کاری جدول مندلیفه که باید حفظ باشید ،حداقل ۳۶ عنصر اول رو.
موفق باشین.