گونه اکسنده و کاهنده
-
سلام خسته نباشید . روش تشخیص گونه های اکسنده و کاهنده هایی که ترکیب هستند رو بگید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-شیمی -
سلام عدد اکسایش هر گونه رو در هر طرف جدا حساب می کنید ، بعدش برسی کنید که کدوم کاهش یافته و کدوم اکسایش ....اکسنده و کاهنده معلوم میشند
-
سلام خسته نباشید . روش تشخیص گونه های اکسنده و کاهنده هایی که ترکیب هستند رو بگید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-شیمیعلی شلالوند سلام گزینه ۴ میشه؟
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-شیمیعلی شلالوند من هرکاری کردم نتونستم موازنه کنم سخت بود. ولی روش های تشخیص اکسنده و کاهنده بودن اینه که عدد اکسایش رو برای هر کدوم جدا حساب کرد با توجه به اطلاعاتی که درمورد عدد اکسایش عنصرهای دیگه و اون نکاتش هس میدونیم . اگر نکاتش رو ندارین براتون بفرستم؟
-
علی شلالوند من هرکاری کردم نتونستم موازنه کنم سخت بود. ولی روش های تشخیص اکسنده و کاهنده بودن اینه که عدد اکسایش رو برای هر کدوم جدا حساب کرد با توجه به اطلاعاتی که درمورد عدد اکسایش عنصرهای دیگه و اون نکاتش هس میدونیم . اگر نکاتش رو ندارین براتون بفرستم؟
mohammad m 1 برداشت من اینه که اصلا به موازنه نیاز نداره . درسته؟
خودم عدد اکسایش منیزیم رو حساب کردم در سمت چپ 7 شد و در سمت راست 2 شد پس کاهش یافته یعنی اکسنده س و گزینه 3 زدم و درست شد -
علی شلالوند سلام گزینه ۴ میشه؟
@sara-haghighatrad سلام . من 3 زدم درست بود.
بنظرتون به موازنه نیاز داره؟ -
بنظرتون به موازنه نیاز داره؟علی شلالوند اها بله من جا به جا دیدم
نه نیاز به موازنه نداره
موازنه شو تو پاسخنامه نوشته؟ -
بنظرتون به موازنه نیاز داره؟علی شلالوند ولی اگ موازنه شو بخواین من اینجوری بدست اوردم
-
علی شلالوند اها بله من جا به جا دیدم
نه نیاز به موازنه نداره
موازنه شو تو پاسخنامه نوشته؟@sara-haghighatrad
-
علی شلالوند اها بله من جا به جا دیدم
نه نیاز به موازنه نداره
موازنه شو تو پاسخنامه نوشته؟@sara-haghighatrad من دقیقا تغییر عدد اکسایش منیزیم رو درست حساب کردم ولی یه سوال دارم . من عدد اکسایش منیزیم رو در سمت واکنش دهنده رو خب راحت حساب کردم چون هم اکسیژن رو بلد بودم و هم پتاسیم رو . ولی سمت فراورده اکسیژن رو بلد بودم ولی گوگرد رو بلد نبودم و چیزی که به ذهنم رسید اومدم از توی واکنش دهنده ها گوگرد رو توی ترکیبش حساب کردم . بنظرتون درسته؟ یعنی گوگرد تغییر نکرده؟
-
@sara-haghighatrad من دقیقا تغییر عدد اکسایش منیزیم رو درست حساب کردم ولی یه سوال دارم . من عدد اکسایش منیزیم رو در سمت واکنش دهنده رو خب راحت حساب کردم چون هم اکسیژن رو بلد بودم و هم پتاسیم رو . ولی سمت فراورده اکسیژن رو بلد بودم ولی گوگرد رو بلد نبودم و چیزی که به ذهنم رسید اومدم از توی واکنش دهنده ها گوگرد رو توی ترکیبش حساب کردم . بنظرتون درسته؟ یعنی گوگرد تغییر نکرده؟
علی شلالوند توی سمت فراورده ها، ترکیب یونیه
با توجه به بار سولفات که منفیه ۲ هست میفهمید که Mn بوده مثبته ۲و اگه بخواید گوگرد هم بدست بیارید اینجوری میشه
که خب عدد اکسایش گوگرد در سمت راست و چپ برابره
-
علی شلالوند توی سمت فراورده ها، ترکیب یونیه
با توجه به بار سولفات که منفیه ۲ هست میفهمید که Mn بوده مثبته ۲و اگه بخواید گوگرد هم بدست بیارید اینجوری میشه
که خب عدد اکسایش گوگرد در سمت راست و چپ برابره
@sara-haghighatrad ممنون
-
@sara-haghighatrad ممنون
علی شلالوند خواهش میکنم
-
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-شیمیعلی شلالوند سلام ببخشید این سوال مال کدوم آزمون کانونه؟
-
علی شلالوند سلام ببخشید این سوال مال کدوم آزمون کانونه؟
mohammad dehghani آزمون هدف گزاری قبل از آزمونه که اینترنتی برگزار میشه و سوالاتش هم معمولا از سوالات سال های قبل آزمون های قلم چی هستش