دروس عمومی
-
@dr-saraaa خب من مثلانمیدونم زبان فیلم کدوم استادرونگاه کنم بهتره؟وضعیتمم متوسطه
fatemeh201678
خودتون لغات رو بخونین..
بعدم هر شب ریدینگ و کلوز کار کنین
حتما نتیجه شو می بینین! همه چی که استاد نمیخواد :" -
برای ۱۰۰زدن تودروس عمومی کدوم دبیرا وچه روش مطالعه ای بهتره؟؟
fatemeh201678 سلام عزیزم
به نظر من برای زبان و ادبیات(لغات و تاریخ ادبیات) بهتره کتابای لقمه لغات و تاریخ ادبیات رو بگیرید. و هرروز یه درس از هرکدوم رو بخونید و کنارش یه تیک بزنید فرداش برید درس بعدی و درس قبلی رو هم بخونید و تیک بزنید.برای زبان هشت تیک و ادبیات چهار تیک کنار هر درس بخوره. بعد از یه مدت که جلو رفتی و با یه تعداد از لغات آشنا شدی برای زبان یک ریدینگ و کلوز حل کنید هرروز تقریبا... عربی رو من مشکل داشتم(البته توی تست ، قبلا بلد بودم ولی سال چهارم نخوندم هیچی) و الان دارم از عربی آقای جلادتی استفاده میکنم. به نظرم خیلی خوبه و قابل فهم.البته انتخاب با خودتونه. برای دینی مهم ترین کاری که باید بکنی فهم آیات و متن کتاب درسیه در درجه اول... بعدش حل تست (گاج نقره ای خوبه) امیدوارم موفق باشی -
مرسی ازکمکتون
-
fatemeh201678 سلام عزیزم
به نظر من برای زبان و ادبیات(لغات و تاریخ ادبیات) بهتره کتابای لقمه لغات و تاریخ ادبیات رو بگیرید. و هرروز یه درس از هرکدوم رو بخونید و کنارش یه تیک بزنید فرداش برید درس بعدی و درس قبلی رو هم بخونید و تیک بزنید.برای زبان هشت تیک و ادبیات چهار تیک کنار هر درس بخوره. بعد از یه مدت که جلو رفتی و با یه تعداد از لغات آشنا شدی برای زبان یک ریدینگ و کلوز حل کنید هرروز تقریبا... عربی رو من مشکل داشتم(البته توی تست ، قبلا بلد بودم ولی سال چهارم نخوندم هیچی) و الان دارم از عربی آقای جلادتی استفاده میکنم. به نظرم خیلی خوبه و قابل فهم.البته انتخاب با خودتونه. برای دینی مهم ترین کاری که باید بکنی فهم آیات و متن کتاب درسیه در درجه اول... بعدش حل تست (گاج نقره ای خوبه) امیدوارم موفق باشی@zahra_asd واسه قواعدزبان و ارایه های ادبیات فیلم نگاه نمیکنین؟ا
-
@zahra_asd واسه قواعدزبان و ارایه های ادبیات فیلم نگاه نمیکنین؟ا
fatemeh201678 من گرامر زبان رو از کتاب خیلی سبز میخونم(میگن مبتکران بهتره) فیلمای آلارو ندیدم تو عمومی ها به نظرم خوندن خود آدم تاثیرش بیشتره... برای آرایه ها هم جزوه ی هامون سبطی خوبه. حالا شما اگه دوس دارید و یا خیلی مشکل دارید توی این مباحث میتونید فیلمارو ببینید ولی خودتون هم بخونید جدای از فیلم.
-
@zahra_asd واسه قواعدزبان و ارایه های ادبیات فیلم نگاه نمیکنین؟ا
fatemeh201678 صد زدن توی دروس عمومی کار خیلی سختی نیس! من موقعی که آزمون میرفتم(پشت کنکوری ام) برای هر آزمون فقط عمومی ها رو میخوندم! دینی رو راحت میشه 100 زد. ادبیات هم 80 میزدم.ولی بعد از مدتی که دیگه نمیخوندم فراموشم میشد. اگه میخواید 100 بزنید همیشه بخونیدشون و کنار نذارید یه مدت... مخصوصا دینی رو... عربی رو هم که من سال چهارم اصلا نخوندم ...الان دارم با آقای جلادتی میخونم به نظرم خیلی خوبه هم تدریسشون هم جزوه شون...
-
مرسی ازتون..منم مثل شما پشت کنکوریم
-
مرسی ازتون..منم مثل شما پشت کنکوریم
fatemeh201678 ایشالا امسال نتیجه ی دلخواهتون رو بگیرید... هممون نتیجه دلخواهو بگیریم
-
برای ۱۰۰زدن تودروس عمومی کدوم دبیرا وچه روش مطالعه ای بهتره؟؟
fatemeh201678 برا اینک صد بزنی باید باید بری دبیرستان شهید مدنی تبریز
اونجا بهت میگن چجوری صد بزنی
-
fatemeh201678 برا اینک صد بزنی باید باید بری دبیرستان شهید مدنی تبریز
اونجا بهت میگن چجوری صد بزنی
@phenomenon عجب