قلمچی و صفربودن
-
سلام بچهها
کسی که صفره از کِی میتونه آزمون قلمچی بده؟
از ۲۱ بهمن میتونه؟@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیا
-
سلام بچهها
کسی که صفره از کِی میتونه آزمون قلمچی بده؟
از ۲۱ بهمن میتونه؟@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دوازدهم @تجربیا
زهرا حسین زاده منظورتون رو متوجه نمیشم که میگین صفر...بالاخره یه چیزایی که یاد گرفتید. میتونید شروع کنین هروقت خواستید. نمیدونم شما پایه چندمین ولی دوازدهم الان برای آزمون ۱۹ آذر جمعبندی دوازدهم ترم اول رو گذاشته وپایه دهم یا یازدهم تمام میشه برای آزمون بعد از این ترم۲دوازدهم شروع میشه +یک پایه دیگه (یا دهم یا یازدهم)به نظرم زودتر شروع کنید که برسین به آزمونا و جمعبندی
-
زهرا حسین زاده منظورتون رو متوجه نمیشم که میگین صفر...بالاخره یه چیزایی که یاد گرفتید. میتونید شروع کنین هروقت خواستید. نمیدونم شما پایه چندمین ولی دوازدهم الان برای آزمون ۱۹ آذر جمعبندی دوازدهم ترم اول رو گذاشته وپایه دهم یا یازدهم تمام میشه برای آزمون بعد از این ترم۲دوازدهم شروع میشه +یک پایه دیگه (یا دهم یا یازدهم)به نظرم زودتر شروع کنید که برسین به آزمونا و جمعبندی
Asal M 2 نه راستش هیچی نخوندم در حد کتاب برای امتحانا که اونم بعد امتحان یادم رفته کلا افتضاح دیگه
اصلا نمیتونم تمرکز کنم خیلی حالم بده واقعا موندم چیکار کنم
-
Asal M 2 نه راستش هیچی نخوندم در حد کتاب برای امتحانا که اونم بعد امتحان یادم رفته کلا افتضاح دیگه
اصلا نمیتونم تمرکز کنم خیلی حالم بده واقعا موندم چیکار کنم
زهرا حسین زاده الان تنها دلیلی که نمیزاره تمرکز کنی و درس بخونی ،استرس اینه که الان عقبی و کلی درس مونده که بخونی .ولی الانم دیر نیست درسته که زمان گذشته و درسایی که باید بخونی رو نخوندی ولی هنوزم وقت داری تا کنکور خیلیا هستن که میخوان تازه شروع کنن یا هنوزم شروع نکردن ولی هستن کسایی هم که اول سال شروع کردن .مطمئنم باش اگه الان شروع کنی بدون استرس و فشار و نگرانی با برنامه ریزی درست پیش بری حتما میتونی برسی و حتی بهتر از اونا هم بشی .میتونی از درسایی شروع کنی که یکم بلدی و با یکمی خواندن درست میشن و ازشون تست بزن تا کامل مسلط بشی.
-
و اینکه یه راهی واسه بیشتر شدن انگیزه اینه که هر مبحثی رو که روش مسلط میشی رو از فهرست کتاب خط بزن اینجوری خیلی حس خوبی داره و همش دوست داری یکی یکی زود همشو خط بزنی و مسلط بشی من که خیلی این کارو دوست دارم تورو نمیدونم
-
و اینکه یه راهی واسه بیشتر شدن انگیزه اینه که هر مبحثی رو که روش مسلط میشی رو از فهرست کتاب خط بزن اینجوری خیلی حس خوبی داره و همش دوست داری یکی یکی زود همشو خط بزنی و مسلط بشی من که خیلی این کارو دوست دارم تورو نمیدونم
Asal M 2 راستش فعلا مجبورم برای ترم ۱ بخونم نمیدونم تا کِی ولی از ۳ هفته باید هرروز برم امتحان مستمر دارم و اینکه بعدشم امتحانات ترمه، خودم خیلی دوست دارم حداقل از اواسط دی شروع کنم امیدوارم دبیرام قبول کنن که نیام مدرسه بعد ترم ۱
-
Asal M 2 راستش فعلا مجبورم برای ترم ۱ بخونم نمیدونم تا کِی ولی از ۳ هفته باید هرروز برم امتحان مستمر دارم و اینکه بعدشم امتحانات ترمه، خودم خیلی دوست دارم حداقل از اواسط دی شروع کنم امیدوارم دبیرام قبول کنن که نیام مدرسه بعد ترم ۱
زهرا حسین زاده
سلام کنار اینکه مدرسه میرید شروع کنید به خوندن -
زهرا حسین زاده
سلام کنار اینکه مدرسه میرید شروع کنید به خوندنmohammadhosein Bahadori بله درسته هر چی زودتر بهتر من تلاشم رو میکنم زودتر مباحث ترم ۱ دوازدهم رو جمع کنم خداروشکر امتحانات تا ۲۵ دی هست انشاءالله مدرسه موافقت کنه نمیرم از ۲۵ام دیگه ولی چشم حتما من سعی میکنم از اواسط دی شروع کنم متشکر از شما
-
mohammadhosein Bahadori بله درسته هر چی زودتر بهتر من تلاشم رو میکنم زودتر مباحث ترم ۱ دوازدهم رو جمع کنم خداروشکر امتحانات تا ۲۵ دی هست انشاءالله مدرسه موافقت کنه نمیرم از ۲۵ام دیگه ولی چشم حتما من سعی میکنم از اواسط دی شروع کنم متشکر از شما
زهرا حسین زاده
من همیشه برای خودم نقشه دوم هم میکشم ، پیشنهاد من اینه که یه فکری هم کنید برای حالتی که مدرسه اجازه نده -
زهرا حسین زاده
من همیشه برای خودم نقشه دوم هم میکشم ، پیشنهاد من اینه که یه فکری هم کنید برای حالتی که مدرسه اجازه ندهmohammadhosein Bahadori هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه
با وضعیتی که من دارم پیشروی با مدرسه خیلی سخته. شب و روزم شده گریه و استرس فقط منتظرم دی بگذره زودتر تکلیفم مشخص بشه
-
mohammadhosein Bahadori هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه
با وضعیتی که من دارم پیشروی با مدرسه خیلی سخته. شب و روزم شده گریه و استرس فقط منتظرم دی بگذره زودتر تکلیفم مشخص بشه
زهرا حسین زاده گفتم اینقدر استرسسس نداشته باشش...استرس نمیزاره درست درس بخونی و تمرکز کنی .از الان بشین واسه دی بخون،و مثلا در روز که ۵تا درس مختلف میخونی یکیش حتما از پایه باشه .بعد هم توی دی چون خیلی از مباحث و درسارو خوندی میتونی یه دوره کنی یا حداقل میتونی در طول روز یا روز هایی که امتحان راحت تر داری پایه هم بخونی .به این فکر نکن که کاش دی زود تر تموم شده و اینا ،از دی بیشترین استفاده رو بکن،اتفاقا من حس میکنم دی یه فرصت خیلی خوبه برای کسایی که عقب ماندگی دارن .از الان شروع کن شبا درسای بیخودی رو خارج از برنامه بخون مثل سلامت و بهداشت و مدیریت خانواده و این چیزا یا دینی ،که توی دی این درسای مسخره (به جز دینی)وقتت رو نگیرن خیلی .موفق باشی زهرا
️