تست لغت ریدینگ
-
سلام سلام

یه سوال.
تست ۲ ، چرا گ۲ نمیشه؟
معنی خود کلمه رو میدونم ، ولی جفتشون معنی میدن از بین گزینه های ۲ و ۳
«هیچ هورمونی بی قید و شرط خوب نیست» خوب بعدش مثال آورده که چرا اینکه هر هورمونی همش خوب یا بد نیست
«هیچ هورمونی اجبارا خوب یا بد نیست»
اینم معنی میدهولی گزینه ۲ به نظرم معنی نزدیک تری میده
من موقع اینکه به تست رسیدم ، حس ششمم بهم میگفت گزینه 2 میشه. ولی منطقم بم میگه گزینه 3
بعضی مواقع جدا این خوب بودن زبان و تقابل منطق و احساسات اعصابمو بهم میریزه
-
A amirmohammad shakeri marked this topic as a question on
-
سلام سلام

یه سوال.
تست ۲ ، چرا گ۲ نمیشه؟
معنی خود کلمه رو میدونم ، ولی جفتشون معنی میدن از بین گزینه های ۲ و ۳
«هیچ هورمونی بی قید و شرط خوب نیست» خوب بعدش مثال آورده که چرا اینکه هر هورمونی همش خوب یا بد نیست
«هیچ هورمونی اجبارا خوب یا بد نیست»
اینم معنی میدهولی گزینه ۲ به نظرم معنی نزدیک تری میده
من موقع اینکه به تست رسیدم ، حس ششمم بهم میگفت گزینه 2 میشه. ولی منطقم بم میگه گزینه 3
بعضی مواقع جدا این خوب بودن زبان و تقابل منطق و احساسات اعصابمو بهم میریزه
amirmohammad shakeri
😆 سر همین تست ۳ دقیقه مونده بودم. به تجربه اشتباهات گذشته، به منطق گوش دادم، ۳ زدم و درست در اومد.
به نظرم بخشیاش شبیه داستان کالوکیشن هاست. آشنا هستی که، دو لغت هم معنی یا با معنی نزدیک به هم تو یه عبارت معنی می دن ولی در واقع یکیش کلاً پرته و غلطه چون یه نیتیو هیچوقت یکی از اون لغات رو در اون عبارت خاص به کار نمی بره. حالا ما که واسه کنکور می خونیم، حتی اگه زبانمون خوب باشه، کالوکیشن هارو هم باید دقت کنیم.بعضی هارو هم بلدیم و دقت می کنیم ولی مگه امکانش هست تا روز کنکور همه کالوکیشن ها یا شبهکالوکیشن ها (اینو اسمشو خودم گذاشتم!) رو بریم یاد بگیریم؟! تازه، تست های لغتی که مخصوصاً تو متن می دن، اکثر مواقع در مورد موضوعاتی نسبتاً تخصصی انتخاب میشه که دانش آموز بیشتر گیر بیوفته. به نظرم واسه سر جلسه، دو راهکار داری این مواقع:
۱. تست رو کلاً جواب ندی و به این دقت کنی که روز کنکور اختلاف تراز کسی که ۸۰ درصد زده با اونی که ۱۰۰ زده خیلی پایینه. زبانت هم خوب باشه، بهترین راه ممکن تو این حالت های شک دار و خاص گذشتن از اون ۱۰ درصد سوالاست. به جای نمره منفی می ارزه.
۲. اگه می خوای جواب بدی و ریسک کنی، مثل خودم کله شقی و با راه ۱ حال نمی کنی، همیشه به منطقت گوش بده. دیدم که میگم، یکیش همین آزمون امروز قلمچی بود. دوتا تست زبانو شک دار زدم. ولی به منطقم گوش دادم. جفتش درست در اومد ۱۰۰ شد ...
نکته آخر اینکه بین حالت ۱ و ۲ هر کدوم رو رفتی، حداقل با تمرین یاد بگیر که زود انتخاب کنی. اگه می خوای احتیاط کنی و جواب ندی همون ۱۰ ثانیه اول تصمیم بگیر و اگه قراره ریسک کنی هم همون ۱۰ ثانیه اول. نه مثل من ۳ دقیقه رو یه تست لغت! اگه در کمال حفظ خونسردی همون ۳ دقیقه اضافه رو بری سراغ درس تخصصیات(واسه شما ریاضی، واسه ما زیست و شیمی) و آرامشت رو هم حفظ کنی واقعا از لحاظ تراز و رتبه ارزشمند تره. -
A amirmohammad shakeri has marked this topic as solved on