پتانسیل
-
سلام وقتتون بخیر
بچه ها میشه لطفا این سوالمو جواب بدین؟
مفهوم دقیق پتانسیل و اینکه یه باری پتانسیل منفی یا مثبت داره چیه. اصلا بار منفی پتانسیلش منفیه؟
میتونم سوالاشو حل کنم اشتباه نشه اما نمیتونم تو ذهنم یه نقشه کلی ازش داشته باشم ممنون میشم ازتون کمک کنین
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ریاضیا تجربیا @راه-ابریشمی-ها -
-
سلام وقتتون بخیر
بچه ها میشه لطفا این سوالمو جواب بدین؟
مفهوم دقیق پتانسیل و اینکه یه باری پتانسیل منفی یا مثبت داره چیه. اصلا بار منفی پتانسیلش منفیه؟
میتونم سوالاشو حل کنم اشتباه نشه اما نمیتونم تو ذهنم یه نقشه کلی ازش داشته باشم ممنون میشم ازتون کمک کنین
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ریاضیا تجربیا @راه-ابریشمی-هاMehrsa 14 سلاااام مهرسا جان خوبی؟
من یه توضیخی میدم ببین جواب سوالتو میگیریببین پتانسیل در واقع همون اثر بار مثبته
یعنی چی؟
یعنی اینکه مثلا اگه یه باری هر چی به بار مثبت نزدیک تر بشه
یعنی داره به سمت پتانسیل بیشتر میره
چرا؟
چون گفتم پتانسیل اثر بار مثبته ، فک کن مثلا پتانسیل ، عطر بار مثبته
حالا بار داره به سمت مثبت میره میگه عه به به چه بوی عطر بار مثبتی میادپس داره پتانسیل زیاد میشع
فرقیم نداره بار منفی یار بار مثبت باشن ، مهم اینکه داره میره به سمت بار مثبتحالا اگ همین بار منفی یا مثبت ، از سمت بار مثبت دور بشن ، میگن عه عطر بار مثبت داره کم میشه ، پس پتانسیل داره کم میشع
در واقع برای همینه که میگن سمت مثبت پتانسیل بیشتری نسبت به منفی داره و هر چی به سمت بار مثبت بریم پتانسیل بیشتر میشه
نمیدونم جواب سوالت همین بود یا نه
چیزی ک میدونستم و گفتم
-
Mehrsa 14 سلاااام مهرسا جان خوبی؟
من یه توضیخی میدم ببین جواب سوالتو میگیریببین پتانسیل در واقع همون اثر بار مثبته
یعنی چی؟
یعنی اینکه مثلا اگه یه باری هر چی به بار مثبت نزدیک تر بشه
یعنی داره به سمت پتانسیل بیشتر میره
چرا؟
چون گفتم پتانسیل اثر بار مثبته ، فک کن مثلا پتانسیل ، عطر بار مثبته
حالا بار داره به سمت مثبت میره میگه عه به به چه بوی عطر بار مثبتی میادپس داره پتانسیل زیاد میشع
فرقیم نداره بار منفی یار بار مثبت باشن ، مهم اینکه داره میره به سمت بار مثبتحالا اگ همین بار منفی یا مثبت ، از سمت بار مثبت دور بشن ، میگن عه عطر بار مثبت داره کم میشه ، پس پتانسیل داره کم میشع
در واقع برای همینه که میگن سمت مثبت پتانسیل بیشتری نسبت به منفی داره و هر چی به سمت بار مثبت بریم پتانسیل بیشتر میشه
نمیدونم جواب سوالت همین بود یا نه
چیزی ک میدونستم و گفتم
-
@sara-haghighatrad
سلام سارا جان ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ممنونم که وقت گذاشتی
به نظرت مثلا پتانسیل بار منفی منفی میشه پس یا اصلا این مدلی نیستش.من بد متوجه شدم -
Mehrsa 14
نمیدونم سوالتونو درست متوجه شدم یا نه
ولی
ببینید با این اوکیه؟
مهم نیست اون باری که داره حرکت میکنه مثبته یا منفی
مهم اینکه به کدوم سمت بره
یعنی تغییرات پتانسیل مستقل بارهاگه سوالتون یه چی دیگ بوده و من اشتب فهمیدم یه بار دیگ بگید 🤍
-
Mehrsa 14
نمیدونم سوالتونو درست متوجه شدم یا نه
ولی
ببینید با این اوکیه؟
مهم نیست اون باری که داره حرکت میکنه مثبته یا منفی
مهم اینکه به کدوم سمت بره
یعنی تغییرات پتانسیل مستقل بارهاگه سوالتون یه چی دیگ بوده و من اشتب فهمیدم یه بار دیگ بگید 🤍
@sara-haghighatrad
خیلی ممنون واقعا لطف کردین
تا حدود زیادی دستم اومد مطلب.
فقط خیلی ببخشید حسابی تو زحمتتون انداختم اصلا کلا پتانسیل یک نقطه مثل v معنی میده که منفی باشه؟
با این عکسی که فرستادین اختلاف پتانسیل رو کامل متوجه شدم. اما می خوام بدونم مثلا یک نقطه دلخواه پتانسیلش همیشه مثبته یا میتونه منفی هم باشه؟ چون مثلا یه جاهایی تو باتری ها دیدم که -v یه سر باتری مثبت شده. حس میکنم حتی دیدم که منفی شده باشه. به نظرت قاطی کردم؟ یا منطقیه سوالم
️
-
@sara-haghighatrad
خیلی ممنون واقعا لطف کردین
تا حدود زیادی دستم اومد مطلب.
فقط خیلی ببخشید حسابی تو زحمتتون انداختم اصلا کلا پتانسیل یک نقطه مثل v معنی میده که منفی باشه؟
با این عکسی که فرستادین اختلاف پتانسیل رو کامل متوجه شدم. اما می خوام بدونم مثلا یک نقطه دلخواه پتانسیلش همیشه مثبته یا میتونه منفی هم باشه؟ چون مثلا یه جاهایی تو باتری ها دیدم که -v یه سر باتری مثبت شده. حس میکنم حتی دیدم که منفی شده باشه. به نظرت قاطی کردم؟ یا منطقیه سوالم
️
-
Mehrsa 14 کاری نکردم
برای اینکه مطمئن شم یه تست رفتم پیداکردم
نمیدونم مثال خوبی انتخاب کردم یا ن
ولی ببینش
پتانسیل توی نقطه A منفیه
اما خب به هر حال پتانسیل c ازش بیشتره