ادبیات فارسی راه ابریشم آره یا نه؟
-
سلام رفقا شب خوش
اونایی که راه ابریشمی هستن و از فارسی استفاده کردن ازش راضی بودن؟ چقدر پیشرفت داشتید باهاش؟
من فارسیم در حد متوسطه و حدود ۵۰ میزنم آزمون هارو همیشه
به نظرتون برام مفید میشه اگه تهیهش کنم؟
واقعیتش مشکل اساسی من تو فارسی اینه که منبع کامل و درستی برا درس ها و حتی تست زدن ندارم هر کتابی میخرم گاج و خیلی سبز و... راضی نیستم ازشون و پاسخنامه ها هم قانع نمیکنه منو
ممنون میشم راهنماییم کنید
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات -
سلام رفقا شب خوش
اونایی که راه ابریشمی هستن و از فارسی استفاده کردن ازش راضی بودن؟ چقدر پیشرفت داشتید باهاش؟
واقعیتش مشکل اساسی من تو فارسی اینه که منبع کامل و درستی برا درس ها و حتی تست زدن ندارم هر کتابی میخرم گاج و خیلی سبز و... راضی نیستم ازشون و پاسخنامه ها هم قانع نمیکنه منو
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات@zahra-hamrang سلام متنوع هستن تست های ابریشم و اکثرا توی فرسنگ ها روی قرابت مانور داده شده من راضیم
-
سلام رفقا شب خوش
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات@zahra-hamran من نشر الگو هم تستاشو دیدم ولی ابریشم بهتره هنوز کتابا همه جوره تست داره ولی ابریشم بهترینا گلچین شدن
-
@zahra-hamrang سلام متنوع هستن تست های ابریشم و اکثرا توی فرسنگ ها روی قرابت مانور داده شده من راضیم
Marzieh Abouei درچه حد بوده پیشرفتتون تا حالا؟
برا من مهم پیشرفت داشتنه
توچیزی که یاد میگیری حرفه ای بشی -
Marzieh Abouei درچه حد بوده پیشرفتتون تا حالا؟
برا من مهم پیشرفت داشتنه
توچیزی که یاد میگیری حرفه ای بشی@zahra-hamrang اره واقعا من دستورم افتضاح بودددا ولی الان دیگ کامل میفهمم و اینکه ازمون قلم چیم سوالاش چنگی به دل نزدن هر ازمون یه سوال عجیب غریب که استاد حسین خانی هم گفتن در سطح کنکور نیس
-
@zahra-hamrang اره واقعا من دستورم افتضاح بودددا ولی الان دیگ کامل میفهمم و اینکه ازمون قلم چیم سوالاش چنگی به دل نزدن هر ازمون یه سوال عجیب غریب که استاد حسین خانی هم گفتن در سطح کنکور نیس
Marzieh Abouei دم شما گرم
-
سلام رفقا شب خوش
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات@zahra-hamrang اگه خیلی وسواسی میخوای فارسی رو دنبال کنی و وقت هم داری کتاب های هامون سبطی عالین. البته برای رفع ابهام هم میتونی استفاده کنی.(نشر الگو رو هم منبع اولت نباشه بهتره به نظرم)